LMA Sabina- Delfinasi in straie de sarbatoare(160)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
eu is beata de cap, imi pica ochii de somn si nici nu mai stiu ce ma doare. Isa a avut o noapte agitata, am luat-o si in pat cu noi dar imi era frica sa nu se intoarca tati peste ea , oricum s-a foit intruna. catre dimineata m-am luat si am iesit din camera, si de atunci doarme linistita. eu nu stiu, parca nu poate dormi daca stie ca is acolo si nu pun mana pe ea!!
mi-am perfectionat tehnica de adormire seara: ii trag amandoua jucariile alea cantatoare, ii cant si eu un cantecel si cu o mana o mangai. intai se termina o melodie, o mai pun o data. cand se termina a doua, la cateva secunde, nu mai cant nici eu. se termina si a doua melodie, eu continui cu masajul . apoi doar tin mana pe ea, cateodata se mai misca singura sa se alinte (ca pisicutele
). cand cred eu ca a trecut destul timp, iau mana de pe ea. se intampla sa se intoarca brusc sa vada daca plec, dar nu plec. mai stau vreo 2 minute. si apoi pot pleca linistita...
azi n-am nimic de facut, e sarbatoare, sa nu uitati si sa va apucati de cine stie ce...
s-a trezit si tati. sa vedem ce planuri facem pe azi, ca de plaja pica planul: au venit uratiii!!
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
carla_2008 spune:
Kata si Oradea e in Transilvania
Ilinca cred ca trebuie sa iti uram la multi ani!
Apropo fete azi nu e voie sa lucram prin casa fiind sarbatoare mare?casa mea e cu fundu in sus
Rodi eu i-am urat Isei la multi ani la 13 luni al sub dedicat
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaBuc/adrianaBuc.jpg)
adrianaBuc spune:
salutari
Eu sunt in crizele de inchideri de acte - de! doar ne apropiem de 25 ale lunii.
andreea, trezirile astea sunt de la dinti care fac ravagii in gingiute. Cand o sa dea dintisorii o sa revina la programul normal. Cel putin asa face Rebeca. La noi, noptile au devenit cosmar de cand se pregatesc maselutele, dar asta e!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
10+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lalala13/lalala13.jpg)
lalala13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 fete, mersi de raspuns... kata, nu stiu daca ii e cald...dar dormim cu geamul deschis,seara e racoare binisor, ca suntem la Turda la ai mei, la casa(deci nu suntem la noi la bloc) el doar in pampi si tricou...ciudat e ca in carucior a dormit bine, doar ca maraia di cauza ca nu se putea intorcea, fiind prins cu centurile... ![]() paula, am incercat sa-i dau apa, nici vorba...imi impinge mana, sticla nervos si mai rau plange...ii dau tzitzi, uneori se calmeaza, altori ma impinge...zau ca nu stiu ce sa cred... ![]() daca or fi dintii, nu si-ar baga degetele in gura??? noaptea nu face asta...suge doar degetelul, dar asta o face mereu, cand doarme...pana adoarme de fapt... kataaaaaa, mi-ar palcea sa ne vedem! sigur! hai ca ma interesez de cazare! LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - ziua lui Filip ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
parca zici de sebi acum 2 luni.idntic si cu apasi cu trezitul. eu am descoperit ca se mai musca d deget in somn cateodata. iar asta cu respinsulbiberonulcu apa/ceai/suc nu stiu de ce a avut. acum bea cot la cot cu mine apa..am schimbat si apa minerala ..poate si de asta..in rest eu i-am mai dat nurofen sau panadol cand il vedeam ca plange fara mnotiv si nu se potoleste sub nici o forma
carla_2008 spune:
Daria de Ramona,Bogdan de Sorinush,Radu de Matusa,Mihai de Victo,Tania de Rubia,Sabina de Ramo,cu milioane de scuze,eu doar aseara am apucat sa va scriu mesajele la fiecare in parte la sub dedicate si sa va urez LA MULTI ANI!
Ma simt prost pt ca voi ati fost atente si v-ati facut timp de noi. pt fiecare
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
rodyka spune:
eladea, si eu ma gandesc ca or fi dintii de vina, motivul asta il invoc si eu la maraiala Isabelei. mai nou o culc doar in pampers, catre dimineata e racoare, balconul e mereu deschis, deci nu e probl de prea cald...
ati vb ieri (parca) de tatici si cum plang delfinasii dupa ei. Isa e toata agitata cand vine tati de la munca (de fapt, de cum aude usa deja e in priza!) si, cum dureaza pana se spala si se schimba de haine, am convenit sa vina totusi sa o pupe, macar sa-l vada! dar nu s-a intamplat niciodata s-o iau de la tati din brate si sa planga sau sa nu vrea, eventual invers, daca mi-o ia mie tati. dar in general cand o "mutam" de la unul la altul o facem in joaca, o chemam si ea vine...
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Salutare
Ieri nu am avut timp de nimic. A dormit Raul 1/2 ora si apoi a urlat incontinuu. Nu mai e bolnav, si-a revenit, dar s-a facut tare rau. Cand nu-i mai convine ceva urla din tot sufletul lui. Si lui nu-i convine ceva mai mereu. Vrea sa faca numai prostii. Activitatea lui preferata e sa-si bage mainile in wc.Si cum e inchisa usa la baie, tipa si se tranteste in usa. Cand nu isi baga mainile in wc, da in oglinda cu diferite obiecte, sau trage de cabluri, sau scoate din toate sertarele ce apuca si le cara in alte camere si tot asa. A devenit tare distructiv!!! Si daca nu il las iarasi urlete. Noaptea doar urlete visez.
Kata, poate treceti si prin Tg Mures. Ca sa iti convingi sotul, spune-i ca e cea mai frumoasa zoo din tara si in plus avem si un complex fff fain www.evadeaza.ro/impresii/detalii-trandul-weekend-din-targu-mures.html" target="_blank">uite, sigur le va place copiilor. .
Andreea, oare ce il deranjeaza pe Filip? Viseaza urat?
Pufescu, cred ca asa ii erau si a lui Raul, dupa antibiotic. Aratau ingrozitor, si cu mucus. Eu nu i-am mai dat fructe deloc, doar banana si mar copt. Nici Raul nu papa orez si i-am dat mancare normala. Branzica de vaci mi-au zis dr sa-i dau. Si LP HN. Si lactate nu. Eu doar ceai de menta i-am dat. Acum nu mai face kk, asa ca nu stiu daca si-a revenit.
Denisa, ma uit un pic si iti trimit PM referitor la fonduri, dar sa stiti ca daca e in mediu rural, sunt sanse mult mai mari...La multi ani Dimitrie, Miruna, Eva, Mara, Medeea si Ioana!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 Rodi eu i-am urat Isei la multi ani la 13 luni al sub dedicat ![]() |
la 1 an, o luna si o zi! multumim
![](pupic.gif)
am implinit un anisor!!
![](surf.gif)
am implinit 10 ani!!!
![](zana.gif)
racusor2010 spune:
Andreea asa si Andrei face in ultima vreme, doar ca nu asa de des, dar la jumate de ora dupa ce il adorm, se trezeste plangand rau de tot si eu cred ca e de la dintisori, dar mai demult pediatra zicea ca o cauza mai poate fi si sa aiba ceva la burtica...dar la noi nu par a fi alte simptome...
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum