LMA Sabina- Delfinasi in straie de sarbatoare(160)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

VICTO,ELADEA, ILINCA, 30 iulie
Mi-ar place tare,tare sa va cunosc
Eu vin cu tribul dupa mine, si caut ceva curat,apartament la hotel sau pensiune nu conteaza,fi'miu vrea si piscina ,caut eu pe net, iar apoi va intreb pe voi daca e ok.

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

si eu noaptea las deschis geamul la baieti. larg pana pe la 12 cd ma culc eu, apoi numai sus.

andreea, probabil ca il supara ceva dinti de palnge asa..apa ii dai? poate i-o fi sete..

cristeo, pai eu fac in felu urmator cd ii culc.seara. (la amiaza, dc stefan e acasa, ii culc in camere separate, pt ca stefan doarme cam 3 ore, dar mihai nu, si nu vreau sa il trezeasca).
deci, seara dupa ce venim de afara eu ma ocup de cel mic. lui stefan ii preg. masa si ori mananca sg, ori mai sta taica-su ori in cel mai rau caz ma asteapta pe mine, cica sa il ajut
deci, ii dau laptele lui mihai..il mai las un pic, sa se aseze in burtica :)..ii fac baita si apoi il duc la nani. am noroc, el e cumintel si adoarme repede. apoi termin cu stefan-masa, ii mai citesc ceva(sau tati), mai da o tura de masini..mai un desene scurt, depinde de toane. apoi il bag si pe el la baie si cd il duc la culcare mihai doarme deja, noi intram incet, pe intuneric-doar cu lumina din living sa vedem pe unde calcam. la fel, stefan se aseaza in pat, isi ia degetul al supt si la culcare.

in concediu, cum aveam numai o camera, era mai greu la amiaza cu ei. incercam sa ii pun deodata in camera..imi lua mult timp pana adormeau amandoi. dar cum ziceam, dormeau putin, ca mihai maxim 1 ora jumate doarme peste zi. el isi face somnul lung dimineata, de la 9,30 pana pe la 12 jumate (dc e in casa).

aelita, inteleg eu ce zici tu acolo de suptul degetului, dar stefan cd e acasa, crede-ma ca are orein care suge aproape continuu. si asta de cd era mic mic, deci dc are probleme, are de cd era la mine in burtica :)doar dc se joaca cu 2 masini concomitent nu suge. cd se uita la tv suge de rupe. cd n-are chef de nimic, sta tolanit cu Chitu in brate si suge degetul. cd ii citim poveste suge degetul. cd se uita pe geam suge degetul. in masina suge degetul. noaptea -spre dimineata mai ales suge si 2 ore..mie nu mi se pare ok. nici nu stiu ce sa ii mai zic, ca nu merge nimic. nici cu lasatul in pace nu merge.
a avut o data o rana la deget..wow..am zis ca vom scapa, ca ii puneam bandaj..asa sugea, cu leucoplastul pe el

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

pai kata, dc vii din 30 iulie stai cateva zile, nu? eu voi fi plecata de miercurea viit. pana pe sambata (30), dar de la 1 aug sunt, si o dupa-amiaza imi gasesc sa ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

fetelor,am si eu o problema pe baza de caca la raducu. El facea de 2 ori pe zi,nici prea moale nici prea tare.De trei zile isi face cacalocii reglementari in cantitate mare, insa sunt moi si cleiosi.Pe langa astia mai scapa 3-4 mai mici,doar un pic asa.Am zis ca e de la masele,nu m-am panicat.In prima zi nu i-am dat nimic.Ieri i-am dat un pliculet de probiotic(eubiotic).aseara ca niciodata plangea cand l-am pus in patut(el dupa ce bea laptele se joaca un pic cu gorila,isi canta pe limba lui si adoarme).L-am luat in sufragerie sa se mai joace,ii cadea capul pe covor de somn...pe la 22 a tras un mega cacalau tot cleios,dupa ce l-am spalat a adormit instant.Ma gandesc ca il durea burtica. Azi i-am facut ceai de menta,sper sa bea.Ma gandesc sa-i iau niste smecta. Nu e diaree,nu sunt scaune apoase...doar ca arata altfel ca de obicei,sunt cleioase si puuuuuut ingrozitor(nu zic ca inainte miroseau a trandafiri,dar totusi....).
Nu stiu ce sa fac,dati-va si voi cu parerea.
La mancare nu i-am introdus nimic nou.La pranz ii fac pe baza de orez desi nu-i place si e un chin sa manance,azi i-am gatit fructele dimineata(i-am dat gris cu un pic de lapte si marmelada de piersici si caise facuta de mine fara zahar).Dupamasa azi nu ii mai dau iaurt,o sa ii fac tot gris cu ceva,probabil mar copt.As vrea sa il readuc cat mai repede la normal,vineri plecam la munte...si nu il vad stand in rucsac daca e de cacaloceala...
Parca am retinut ceva de baby drink?Help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

fete, mersi de raspuns...

kata, nu stiu daca ii e cald...dar dormim cu geamul deschis,seara e racoare binisor, ca suntem la Turda la ai mei, la casa(deci nu suntem la noi la bloc) el doar in pampi si tricou...ciudat e ca in carucior a dormit bine, doar ca maraia di cauza ca nu se putea intorcea, fiind prins cu centurile...

paula, am incercat sa-i dau apa, nici vorba...imi impinge mana, sticla nervos si mai rau plange...ii dau tzitzi, uneori se calmeaza, altori ma impinge...zau ca nu stiu ce sa cred...

daca or fi dintii, nu si-ar baga degetele in gura??? noaptea nu face asta...suge doar degetelul, dar asta o face mereu, cand doarme...pana adoarme de fapt...

kataaaaaa, mi-ar palcea sa ne vedem! sigur! hai ca ma interesez de cazare!

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - ziua lui Filip

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

pai kata, dc vii din 30 iulie stai cateva zile, nu? eu voi fi plecata de miercurea viit. pana pe sambata (30), dar de la 1 aug sunt, si o dupa-amiaza imi gasesc sa ne vedem.

Noi de fapt facem un tur de Transilvania, stam cam o noapte-doua,la Sighisoara, probabil Sibiu, si la Cluj una sau 2 nopti,sotul a facut itinerariul,nu prea am retinut mare lucru,atit stiu sigur,ca ajungem in Cluj pe 30,adica simbata, pe loc decidem cit stam si acolo,depinde mult de copii.Tinem legatura prin telef sau PM mai aproape atunci sa fixam ziua.

se vede ca e sarbatoare

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Dimitrie, Miruna, Eva, Mara, Medeea, Ioana

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

la sibiu noi am stat la o pensiune faina- La taifas ii zice- nu mai stiu exact satul unde e situata. gasesti pe net dc te intereseaza.. f curat,camere mari. curte mare, mancare buna. un pic un pic mai scumputa, ca e de 4 margarete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Dimitrie, Miruna, Eva, Mara, Medeea, Ioana

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

LA MULTI ANI SI DE LA NOI!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

eLADEEA asa face si feciorul meu cateodata.Se trezeste noaptea,se pune in fund si plange cu ochii inchisi.Azi noapte mi s-a trezit din 10 in 10 minute pana la ora 3,deci si eu sunt super 'odihnita''.Dar m-am obisnuit,ca daca nu e unul e celalalt.
Oricum eu sunt ferm convinsa ca ...../caldura(sorry cacofonia) e 70% responsabila de crizele lui.dar al meu bea 200ml apa pe noapte cel putin.Si daca il pun in pat langa mine in aceeasi camera doarme muuult mai bine.E un escroc sentimental totusi
nu stiu ce sa iti spun.Incearca sa ii pui patutul intr-o camera mai racoroasa,sa vezi daca merge asa.

Mergi la inceput