LMA Sabina- Delfinasi in straie de sarbatoare(160)
Raspunsuri - Pagina 12
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilinca79 Intrebare: cand fac pasaport piticului, trebuie sa mergem obligatoriu ambii parinti cu el? Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
Obligatoriu amandoi si cu buletinele la purtator
Doar cand ridici pasaportul nu este musai sa fie ambii parinti
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka LMA Iulia si LMA Anamaria LML Iulia am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
Si de la noi
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
ilinca79 spune:
Buuun, m-am lamurit cu prezenta parintilor la depunerea actelor de pasaport. DAR acum am o alta intrebare intrebatoare:
Daca eu am pasaport valabil pe numele dinainte de casatorie, trebuie sa mi-l schimb ca sa coincida numele meu cu cel trecut in pasaportul copilului (la numele mamei, ca buletinul imi e actualizat)? (sper ca am fost coerenta) Ca nu luasem in calcul si cheltuiala asta
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Diana_Eva spune:
Trebuie sa il schimbi!
Incearca sa iesi cu buletinul ca sa scapi de probleme (daca e in ue iesirea), daca nu trebuie sa il schimbi obligatoriu. In principiu daca iti schimbi numele nici un act nu mai e valid.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Victo spune:
oana, asa si eu..4 sept..sa vad dc mai trag si eu de inca vreo 2 sapt. mai mult nu prea pot.oricum, am stat cu 4 luni mai mult decat la Stefan.l-am alaptat exclusiv.no, am progresat o tzara..la bb 3 stau 2 ani :):):)
tu mai alaptezi?
legat de biscuti. al meu e fomila rau. de regula urla cd se termina mancarea (urla de rupe si dc ma vede ca o pregatesc), asa ca ii dau un biscuite, ca ala ii ocupa timp si uita de necaz(inainte de masa nu-i dau nimic, ii spun ca ii pregatesc, ca ii dau imediat..da nu prea merge).
noi nu ne mai incurcam cu iaurturi mici. iau direct din ala mare, ii dau lui si restul mananc eu :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crissteo spune:
Anca, nu am ajuns inca la urolog, cautam pe cineva sa-l cunoasca pe dr basca de la gr alexandrescu, cica e bun. Am amanat ca stiam ca Albert are organismul slabit dupa rotavirus si n-am vrut sa ia altele si ma gandesc ca iar avem de facut investigatii suplimentare, iar spital.
Mergem cand ne intoarcem din vacanta. imi pare rau ca si la voi e ceva, vad ca valorile sunt mai mici la dilatatie de aia s-ar putea sa-ti fi zis dr calapod ca nu-i problema. Iti doresc sa fie bine, te rog sa-mi spui si mie ce faci.
carla_2008 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bumblebee
Si de la noi LA MULTI ANI! Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 La mare, la soare! MAREA INTALNEALA - MUNTE pt 27 aug - 7 |
LA MULTI ANI PUI IUBITI!!!!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
racusor2010 spune:
seara buna
am culcat copilul dupa ce a dantuit cu tati
in seara asta doua babe fugeau dupa carut sa ii indese copilului un biscuite in gura am zis ca le iau si la bataie
si joi, cand am comandat tortul zice tipa de la cofetarie : ii dati si lui, ca e buflei, eu zic nu, ca nu ii dau dulciuri, ea se mira, cum nu, ca e grasut
azi i-am facut puiului lapte cu taitei si ieri paste cu branza si ou la cuptor. azi se uita in castron daca nu mai este
OANA eu ii dau biscuiti normali la copil, numa ca ii iau de la magazin naturist, sunt petite beurre, dar mai sanatosi
ALINA cum e Victoras ?
BABY voi cum sunteti? a trecut sperietura?
AELITA esti o comoara
CRIS asa ma distrez cand povestesti de fiara
RODI Izuca cum mai e ? mai are febra?
cine mai era bolnavior pe aici?
ALICE v-am vazut si pe voi in piscina
acuma imi caut buchet de nasa si ma gandesc ce sa duc la birou de ziua mea
maine poate ma incumet sa mai pun niste poze, sa vedeti ce a ales pisicuta la mot
noapte buna delfinariu
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
carla_2008 spune:
ISA cum e?
Dar Victor?
fete noi cred ca mergem la MI mai devreme cu o zi,ca suntem departe si pierdem mult pe drum.Si sa apucam sa ne si odihnim,nu sa tot facem si sa desfacem bagaje.,
Deci Ochidut,pregateste-ne te rog o camera pt 3 adulti 2 bebici de joi seara.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
racusor2010 spune:
dragelor, ce fel de geanta frigorifica aveti? geanta, nu lada, ca trebuie sa iau vaccinul de la dr de familie si sa il duc acasa la frigider pana vine pediatra sa il faca....si trebuie sa cumpar o geanta frigorifica micuta, si daca tot dau banii, sa fie si buna , si utila. poate ma ajutati
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum