LMA Sabina- Delfinasi in straie de sarbatoare(160)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

seara buna

BABY voi cum sunteti? a trecut sperietura?

ma gandesc ce sa duc la birou de ziua mea

noapte buna delfinariu

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Acum suntem bine Mai are o mica dunga vinetie pe frunte dar atat! E ok..Sperietura a ramas in capul meu si acum sunt cu ochii pe el...Azi mi-a albit parul ca a descoperit ca se poate urca pe canapea si cobora singur...Iti dai seama ca altceva nu am facut ...Am stat langa el sa nu aterizeze pe gresie.....E argint viu...

Cand eram la servici si era ziua mea mergeam la o cantina si cumparam diverse : bulete de cascaval, cartofi la cuptor, pui shanghai (feliute de pui cu susan pe el) ..ceva usor ce isi poate lua fiecare pe farfuriuta (de unica folosinta ) Mai cumparam 2 tarte de fructe sau un tort, sucuri si cam atat...Pana la urma este si criza asta si nu iti mai permiti sa faci mese intinse...nu?

Sau comandam pizza ...de obicei la oferta 1+1 gratis si cu sucurile si dulciurile de rigoare se incheia o zi din viata noastra...

Acum depinde si de colectivul pe care il ai si modul cum se serbeaza colegii tai....

dolofanul delfinas sef si pe mamica lui harnicuta....Te admir cand citesc ca in fiecare zi te ocupi asa de frumos de Andrei...Cum ii gatesti toate bunataturile si cat de frumos iti petreci timpul cu el....Cand vad cat de bine te descurci parca prind si eu curaj pentru cand voi pleca la servici si nu voi mai fii permanent cu puiul meu.

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Geanta termoizolanta eu o am pe cea de la de la PHILIPS AVENT dar am folosit-o doar pentru mancarea si lapticul lui Tudor. E foarte buna dar nu stiu daca se preteaza la transportul vaccinului
http://reclama/products/170-genti/2671-philips_avent_geanta_termoizolanta.mbs

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Ilinca,Cris2010,acum am verificat sub dedicate si am vazut ca nu am trimis mes pana la urma pt delfinasii vostri!mii de scuze!
LA MULTI ANI inca o data!!!!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

OANA scuze de intarziere,www.strollers.ro/Carucioare_Sport/Carucior-Moving-Light_329_331_340_codeABC-31018.aspx" target="_blank">aici vezi caruciorul.E ok pt perioada asta de dupa 1 an,pt excursii chiar,e usor zic eu,e comod pt ei in primul rand.Dar pe site-ul asta e scump.Eu am dat 220 ron.Bine l-am luat din Ungaria si era la oferta.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

victo, eu nu trebuie sa ma intorc la lucru, contractul mi s-a incheiat in 8 martie 2010, cand am intrat in concediu medical. daca vreau sa merg altundeva, sunt libera s-o fac. dar seful m-a intrebat inca de cand am ramas acasa cat am de gand sa stau, eu i-am spus ca ne vedem peste vreo 2 ani . de o vreme tot il intreaba pe sot de mine. termenul ar cam fi inceputul lui septembrie, din 5 august incepe practic noua campanie 2011/2012, se formeaza echipele... acuma eu m-as putea duce oricand, o vreme mi-ar placea sa merg doar pana la amiaza. DAR, victo, facturile se aduna si la noi, ca eu din oct2010 nu mai am nici un venit. nici pentru Isa, nici pentru Maria. banii care intra in casa sunt salariul sotului ...

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

azi am fost in Parcul american din centru (ii spune asa ptr ca a fost construit de americani acum mult timp), Isa asa cum era (temp 38.03º) s-a bucurat de rata de pe lac (doar una era), a papat si iaurtul cu cereale acolo pe mal, a fost fain! am pus si cateva poze. tocmai am dat gata o felie de pizza, acuma cu burta plina mi-e somn, asa ca v-am pupat!!

noapte buna, delfinariu

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Copilul e treaz de 2 ore!!! Bai, da nu e noapte sa nu stea treaz minin o ora. Dar de regula o face la ore mai decente, dupa 5 dimi. Acum i-am dat lp, cred ca adoarme. Dar nu mananca mult, cam 120ml. Imi vine sa ma duc in lume cand sta treaz. Si culmea ca de cateva zile doarme maxim 2 ore peste zi, umbla de manute, stam pe afara, as zice ca se oboseste. Dar nu stiu ce e cu statul treaz, deja de luni bune!!! Ce nervi am, ioi! Amu as fuma un pachet intreg... Doar ca nu mai fumez.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Racusor, vaccinul ( cand il iau de la farmacie sau cand il duc la cabinet) il pun intre 2 pungi de gheata.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata

Iar mi-a dat trezirea andrei printr-o maraiala, el doarme (nu pentru mult) eu pe aici

va invit la

Iuliana
cand m-am intors la birou mi-am dat seama cat de important este pentru puiul nostru timpul petrecut cu parintii lui, asa ca am incercat sa ne canalizam toata energia si tot timpul pentru el. avem femeie care face curatenie o data pe saptamana, calca camasi, ca sa nu pierdem noi timpul cu asta. mai fac eu sambata cand sunt baietii la plimbare. sotul ma ajuta foarte mult, el face cumparaturile, sta cu Andrei cand am eu ceva de facut, iesim toti afara impreuna (sau doar ei doi) si il distreaza pe Andrei asa cum eu nu stiu sa o fac dar Andrei e fericit cand e cu noi, rade, vine sa ne iubeasca si trebuie sa facem tot pentru zambetul lui. si desi ne dorim cateva zile in doi, in concedii sau weekenduri plecam toti , pentru ca atunci e timp pentru toti trei, cand dormim impreuna toti, ne jucam si Andrei este extrem de fericit dar, cand vin bunicii ne bucuram de timpul petrecut cu ei si ne bucuram de cateva momente libere

fug, ca s-a trezit

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata
copii sunt treji, cu micul dejun la burtica. astept sa se gate dra mea (aka sotul :)) sa ii duca care pe unde- unu la gradi, altu in parc, sa ma apuc sa curat si eu casa asta, ca diseara avem mosafiri, nu multi (nasii, finii si vecina).
iar e cald..oofff

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput