LMA Sabina- Delfinasi in straie de sarbatoare(160)
Raspunsuri - Pagina 11
rodyka spune:
pe Paul l-am vazut www.youtube.com/watch?v=BMK6DGGISR4&feature=uploademail" target="_blank">aici si www.youtube.com/watch?v=BMK6DGGISR4&feature=uploademail" target="_blank">aici
pe Mara cu masinuta www.youtube.com/watch?v=oHbM2BTmn3E&feature=related" target="_blank">aici
pe Daria dansand www.youtube.com/watch?v=CTV6t71pmsw&feature=uploademail" target="_blank">aici
toate sunt de pe youtube
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
ilinca, una cu stampile in regula. notariala...
azi mi-am- scos sotul la plimbare prin tot orasul, pe motiv ca tre s-o scoatem pe Isa la aer... Maria a dormit iar pana la amiaza! am fost la piata, mi-am luat ardei, pantaloni scurti sotului , mie nimic , desi am intrat si intr-un magazin din care pe vremuri abia mai ieseam ca-mi placeau toate... pe Isa au smotocit-o vanzatoarele, dar ea abia le zambea. si in drum spre casa ne-am oprit si la o gradinita, l-am trimis pe tati sa ceara informatii, eu am ramas in masina cu Isa, si mi-au dat lacrimile cand ma gandeam cat de aproape e momentul de a face pasul asta... repede a venit tati ca tipa de acolo vrea sa vb cu mine, sa ne vada, asa ca am luat-o pe Isa si am vizitat intreaga gradinita. e micuta, erau doar 3 copii atunci (era aproape 14, ora inchiderii). in primul rand nu e programul care sa-mi convina (9-14), eu vreau ceva de genul 7-14, 16-20. bine, tipa a zis ca programul e flexibil, probabil daca as avea nevoie mai devreme, ar veni ea, contra cost, clar! micut, curat (dezordine oarecum ca era sfarsitul zilei), baie, bucatarie, dormitor, sala de joaca, sala de activitati (separat, pana la 2 ani si peste 2 ani). cred ca era ok, dar mie nu-mi iesea din cap groaza de a o lasa undeva sa merg la munca!! uh, nasol sentiment! in plus, trebuie platita si taxa de retinere a locului, desi nu e ocupata total niciodata!! are 3 tarife, in functie de preferinte: fara mancare, cu mancarea mea si cu mancarea lor. in fine, am fost doar sa vedem, va merge probabil mai din toamna-iarna, dupa ce mama va dori sa se intoarca in Ro...
am ajuns acasa tare obositi, Isa tot bleguta dar fara febra la pipait. i-am dat un borcanel de orez cu peste, l-a papat pe tot rapid (250 g) si am pus-o la somn, sper sa fie bine la trezire. tot n-am gasit termometrul, numai daca nu l-am aruncat cu vreo cutie goala de medicamente sau cumva... tre sa-i zic sotului sa-l aduca din masina pe cel din trusa medicala, sa stiu si eu macar o cifra la febra asta! desi sper sa nu mai aiba. a fost toata dimineata cu pumnul in gura, totusi eu nu dau vina dintilor nici la febra, nici la diaree, desi dr zice ca "poate fi". o mai las azi, daca maine e la fel fug cu ea la pediatru si cer analize!
rodyka spune:
LMA Iulia si LMA Anamaria
LML Iulia
ainotna spune:
Cristeo, ati ajuns la urolog? Nu mai stiu daca ai spus deja...Si lui Sasha i-a aparut ceva la eco in aprilie, m-am uitat acum si scrie asa "Rinichi drept: 62.8 mm Rinichi stang: 61.3 mm. Prezinta o mica dilatatie bazinetala cu diametrul de 8.8 mm" Dna Calapod a vazut dar nu a zis ca e vreo problema...Trebuie sa-mi amintesc, poate mai intreb un dr...
Bumblebee, doar cateodata, foarte rar ma apuca harnicia.
Denisa, tare soacra ta! Ia vezi, daca vrei sa-ti schimbi ceva prin casa, pune-i la indemana, poate schimbi tot pe cheltuiala ei
bumblebee spune:
Crisu..
Soacrele astea vad ca vor sa monopolizeze forumul.
Denisa, clar ii spuneam de banii cheltuiti inutil de nu-i mai trebuia. Ori o face intentionat.
Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
MAREA INTALNEALA - MUNTE
pt 27 aug - 7
rodyka spune:
tu fete, d-apoi vad ca voi o sarbatoriti pe Isa si la 1 an si-o luna, pai musai sa va servesc cu ceva
dac-aveti putintica rabdare, imediat e gata si pizza , daca nu, gasim noi ceva dulce pe-aici
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Si cum azi e 19, sa curga urarile: La multi ani, Isa scumpa!!! Un an si o luna!!! La multi ani , Iulia de Arissa!Primul anisor!!! La multi ani Anamaria de Gabisav! Primul anisor! La multi ani Iulia de mousel- 11 lunite! Sa cresteti mari, sanatoase si cuminti! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Si de la noi LA MULTI ANI!
Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
MAREA INTALNEALA - MUNTE
pt 27 aug - 7
Victo spune:
rodi, de cd ar tb sa te intorci la munca?si mie mi se rupe sufletul, da ce sa fac..nici financiar nu mai putem, deja avem descoperire de card de 3000 de euro..nu stiu cd i-oi pune la loc, asa ca nu am de ales, efectiv.
dar macar la mine va ramane cu mama apoi cu soacra..nu stiu in primavara, dar mai e vreme, sotul va veni acasa mai repede decat mine (el lucreaza in oras, eu la 50 km)...no..asta-i viata, ce sa facem...
dc se intoarce mama in It imi mai trimite ea, ba cadou ba cu imprumut )fara termen :) ceva bani..no..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ooana spune:
Victo pe cand trebuie sa te intorci?
pe mine ma asteapta in septembrie
sa vad daca mai pot trage putin de timp...
Matei - luna a 12-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana Baby inseamna ca la voi e "paradisul biscuitilor" - 5kg Matei - luna a 12-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Da... Dar jumatate din cantitate a fost folosita pentru a hrani porumbei si catei...pentru distractia strumfului....Chiar si asa o cutie imi ajunge cam 3 luni. In seara asta doar ce am reanoit stocul. Eu dimineata ii dau o banana, 1 mar si 3 -4 biscuiti....E un deliciu
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010