Iul-Aug 2011-Bv Ramo,Oana,Savy&MihaV!Hai MihaH(76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Fecian, eu sunt cea cu prbl cu pulsul. multa hidratare si relaxare. dupa nastere iti revine la normal. eu l-am avut si 160

rammy, lasa copilul in pace, o sa treaca de la sine. curata in continuare cu ser si fa masaj.pe Ana a tinut-o vreo 3 luni.

tin pumnii pt fetele de azi

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Am venit de la dr

pe 29 ma intalnesc cu zanik ...am emotii

Alexia ...suuuuuper lenjeria ....o sa ii placa lui Ruxi

35 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

Fecian, eu sunt cea cu prbl cu pulsul. multa hidratare si relaxare. dupa nastere iti revine la normal. eu l-am avut si 160

rammy, lasa copilul in pace, o sa treaca de la sine. curata in continuare cu ser si fa masaj.pe Ana a tinut-o vreo 3 luni.

tin pumnii pt fetele de azi

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Idem.. Au fost perioade cand l-am avut si 160.
Pai abia astept sa imi revin la normal ca sincer nu prea imi place mie situatia. (oi fi vreo indragostita si nu stiu eu )

Corry mamicule, tu cum rezisti? Sincer, eu am o mare, mare admiratie fatza de tine. Pai ai 2 care te bat zilnic ca pe hotii de cai, apoi nu cred ca iti e prea placut cu caldurile din Romanica...si nici cred ca nu esti tu chiar floare de mar fara dureri. cum reusesti sa fii atat de pozitiva si sa nu te plangi? Ca mie imi vine ... nu mai zic ce

Si am terminat corecturile la capitolele 2,3,4 si 5..Mai am unul, si la asta abia am inceput.
Daca il termin si pe asta azi sunt boieroaica ! Inseamna ca mai am capitolul de concluzii si GATA!!! (pe care il fac maxim 2 pagini ca nu vreau sa ma mai stresez prea mult)

Felicia,de (Gabriel) si 37+ cu bulina Anamaria AMR 3 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

eu am citit acum ceva timp primele 10 capitole ....si asa nostalgica am fost.....si Doamne ce repede a trecut totul

35 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Rapid

Pufi si pe Petru al meu il gaseste o fataiala dimineata ...sta cu ochii inchisi dar se frichine de numa si se screme ...Deja m-am invatat

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

eu azi am sunat la pediatru, maine dimineata ma duc sa-l vada . Am mai citit ca e "normal" si ca, cauza sunt tot colicii dar parca mi se pare prea mult sa se screama si sa se intinda cateva ore in continuu......vad ce zice maine dr.

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

.ramyy si bubu meu mic a patit asa, n-am facut nimic deosebit decat sa-l curat cu ser fiziologic si sa-l feresc de surse de curenti a trecut in 3 zile

Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

A venit pe lume bebe de Babylicious ......bine ai venit Eliza ...felicitari mami
Liz are 2950 gr , 48 cm si nota 9 .

35 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Felicitari Babylicios!
Refacere cat mai rapida iar fetitei multa sanatate si noroc!

Hai Ramona si bebe Iustin!

am deja un cavaler!

Mergi la inceput

FELICITARI BABYLICIOUS, BINE AI VENIT PE LUME ELIZA PUI MIC !!!!!!

Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui oxidoni
........

2. Cred ca s-a instalat si furia laptelui, ca am sanii f grei si tari. I-am stors dupa mesele ei, am pus comprese reci dupa masa, fierbinti inainte, dar sunt portiuni de san f f tari, ca niste ganglioni mai mari. Ce sa mai fac? Mi-e frica sa nu dau in ceva nasol, sau sa pierd laptele.

Multumesc mult, daca ma puteti ajuta.

Si sanii mei s-au intarit vreo doua zile. Am avut un prosop mai mic, uscat si cu el am masat sanii dinspre exterior spre centru, ca si cum as fi directionat lapticul. A avut efect si de incalzire a sanului si de desfundare sau golire a canalelor. Iti tin pumnii!

am deja un cavaler!

Mergi la inceput