Iul-Aug 2011-Bv Ramo,Oana,Savy&MihaV!Hai MihaH(76)
Raspunsuri - Pagina 8
fecian spune:

Felicitari babylicious!! Recuperare rapida si cat mai mult laptic pentru zana ta!!! Bine ai venit LIz! Adaptare ushoara, sanatate maxima, sa fii papacioasa si necolicoasa!
[/bis]
Am eu boala cu colicii!![]()
Arianna
felicitari! Asa nu mai ai emotii si nu te mai stresezi cu : o veni, no veni! Stii cand vine si gata!
inca o data felicitari!
krissy, windy, squirell ia iesiti si voi la lumina! Ca s-o luminat de ceva timp si pe la voi
(stiu eu din surse sigure
) voi ce mai coaceti?
Cred ca si babyblue o fi nascut deja! Totusi astept confirmarea![]()
Felicia,
de
(Gabriel) si
37+ cu bulina Anamaria
AMR 3 s!!!!
_
Where there is a WILL there is a WAY!
fecian spune:
Si actualizam si noi semnatura! Ca doar suntem deja mari!
Felicia,
de
(Gabriel) si
38+ cu bulina Anamaria
AMR 2 s!!!!
_
corry_28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fecian Corry mamicule, tu cum rezisti? Sincer, eu am o mare, mare admiratie fatza de tine. Pai ai 2 care te bat zilnic ca pe hotii de cai, apoi nu cred ca iti e prea placut cu caldurile din Romanica...si nici cred ca nu esti tu chiar floare de mar fara dureri. cum reusesti sa fii atat de pozitiva si sa nu te plangi? Ca mie imi vine ... nu mai zic ce_ Felicia, de (Gabriel) si 37+ cu bulina Anamaria AMR 3 s!!!! _ Where there is a WILL there is a WAY! |
Si daca ti-as mai zice ca ieri am fost pe la serv si maine ma duc la Registrul Comertului...
In fine, nici eu nu sunt Flower Power.
Am picioarele butuci, iar cu caldurileeee...eheee...sotul meu este pinguin.
Burtica nu prea ma doare, contractii nu prea (sau m-oi fi obisnuit eu cu ele
, insomnii am ...si cam atat.Te invitam la noi, la 35 grade
35+cu
"Mugurel" si
"Strugurel"
fecian spune:
| citat din mesajul lui corry_28 ..... Te invitam la noi, la 35 grade 35+cu "Mugurel" si "Strugurel" |
Maaai, tu ma iubesti prea mult!
Felicia,
de
(Gabriel) si
38+ cu bulina Anamaria
AMR 2 s!!!!
_
alexia_ada spune:

FELICITARI OANA !!! BUN VENIT PE LUME LIZ!!!!

de la Ramona astept vesti din clipa in clipa .....
34+
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
Arianna_M spune:
| citat din mesajul lui fecian Arianna felicitari! Asa nu mai ai emotii si nu te mai stresezi cu : o veni, no veni! Stii cand vine si gata! Felicia, de (Gabriel) si 37+ cu bulina Anamaria AMR 3 s!!!! _ Where there is a WILL there is a WAY! |
sar'na

35 +
Arianna-Maria
Ruxiiiii spune:
Felicitari Babilicious!!! Bine ai venit bebe Eliza!! sa fii sanatoasa si cumintica !!!
O sa intru mai tarziu sa vad si vestile despre Babyblue...am emotii pt ea!
alexia_ada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui fecian
Maaai, tu ma iubesti prea mult! Felicia, de (Gabriel) si 38+ cu bulina Anamaria AMR 2 s!!!! _ Where there is a WILL there is a WAY! |
bineee , daca nu vrei afara la 35 de grade te invit la mine in casa la 32

34+
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
corry_28 spune:

Felicitari, mamica Babylicious

Bine ai venit, printesa Eliza

Yuhuuu, ce fericire

O zi plina cu vesti bune:Arianna, si-a programat "marea intalnire", a venit pe lume strumfita Eliza si cred ca si strumfuletul Iustin.
Yuhuuuu!
35+cu
"Mugurel" si
"Strugurel"
corry_28 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui fecian
Maaai, tu ma iubesti prea mult! Felicia, de (Gabriel) si 38+ cu bulina Anamaria AMR 2 s!!!! _ Where there is a WILL there is a WAY! |
Ba sa stii ca imi esti tare draga

35+cu
"Mugurel" si
"Strugurel"

Victoria iese invingatoare!!!
cum reusesti sa fii atat de pozitiva si sa nu te plangi? Ca mie imi vine ... nu mai zic ce