Iul-Aug 2011-Bv Ramo,Oana,Savy&MihaV!Hai MihaH(76)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Si mie imi place avocado. e permis oare? Merci.

Mami fericita de bebe Petru Nectarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Miki nu spune mai mult de 50 de cuvinte. Oho, cred ca in jur de 10 cuvinte are in vocabular, de multe ori acelasi cuvant denumeste notiuni diferite - de ex "tita" inseamna: fetita, motocicleta, bicicleta, ciocolata . Face economie baiatul meu

De jucat se poate juca cu masinutele si ore intregi, mai putin cu lego sau modelat. De citit, citim in fiecare seara cate o poveste sau 2, deja Cartea Junglei si Pinocchio nu mai prezinta secrete pentru el. Noi vorbim foarte mult cu el, asta se intampla si la gradinita. Insa am observat ca este si incapatanat: de cate ori ii zic sa repete ceva dupa mine incepe sa rada stregareste si face din degetel "nu".

A inceput gradinita de aproape 3 luni dintre care 1 luna a stat acasa. Sper ca in cateva luni sa-si dea drumul la vorbe, daca nu mergem la logoped (asta e speech-therapist in romana).

Mersi frumos de sfaturi

Fecian imi pare rau, habar n-am ce e cu variatiile astea...parca era cineva la noi la odisee care patea la fel. Da' de ce u sui matale medicul?

Crisspy, fericita de Razvi si 34 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

HAI OANA !!! HAI LIZ !!!!
ps: am pus si noi o poza cu patutul gata

34+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Miki nu spune mai mult de 50 de cuvinte. Oho, cred ca in jur de 10 cuvinte are in vocabular, de multe ori acelasi cuvant denumeste notiuni diferite - de ex "tita" inseamna: fetita, motocicleta, bicicleta, ciocolata . Face economie baiatul meu

Fecian imi pare rau, habar n-am ce e cu variatiile astea...parca era cineva la noi la odisee care patea la fel. Da' de ce u sui matale medicul?

Face clasificare puiul tau

Iar de sunat medicul, aici e o buba. N-are rost. si stii de ce? Ultima oara cand am sunat medicul, (acum 2 saptamani, si nu legat de mine ci de puiul mic) m-a trimis la plimbare cu o minciuna cat el de mare. Cand n-au chef de tine te mint in fatza, iti zic in fatza ca tu n-ai nimic, sa fii livid, aproape mort, n-are a face. Au o nesimtire in ei ceva de vis...si chestia e ca tu chiar nu ai ce face. Plus ...e vacantza, te rog frumos! Cum sa indraznesc eu sa sun in perioada asta...Daca se intampla ceva sa astept dupa 20 august.
Asa ca mai multe informatii gasesc de aici, de la fete, decat de la medici.

Iti inchipui ca la ultima mea vizita m-au mintit in fatza ca n-au PCA (patient controled Analgezic) ca sa ma uit in brosura lor ca au.
Ce sa zic, ma deprim stiind ca de ei depinde soarta mea si a puiului meu. Ma rog la Dumnezeu sa aiba El mai multa decat ei.

Felicia,de (Gabriel) si 37+ cu bulina Anamaria AMR 3 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Rapid

Roxi, nu cred ca Alexia si-a schimbat programul din cauza Coliefului. Cum au spus si fetele, probabil este un puseu de crestere sau pur si simplu a avut o zi mai proasta! (au si ei zile bune sau rele, ca si noi de altfel )

Pufi si pe Petru al meu il gaseste o fataiala dimineata ...sta cu ochii inchisi dar se frichine de numa si se screme ...Deja m-am invatat

Felicia spor la corectat!

Crisspy, eu stiu un baietel, care este mai mic decat Anastasia cu 4 luni (deci are acum 2 ani si 8 luni) si nu vb deloc. Scoate doar niste zgomote specifice ...Anastasia in schimb, turuie de-ti face capul calendar...Sunt copii si copii !

Oxi si eu zic ca ai destul laptic. Iar pt galme...pune-o pe bebe la san sau mulge-te

Mamutz, nu prea stiu ce sa-ti spun despre mancare, pt ca eu mananc destul de....ce apuc cand apuc

Alexia te poti spovedi oricand...dar de impartasit numai dimineata nemancata si nebauta

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Felicia despre variatiile alea, nu stiu ce sa-ti spun. Eu aveam perioade cand imi crestea brusc pulsul...dar apoi revenea la normal.

Am fost la pediatru ce bebe A luat pana azi 600 g si a crescut 4 cm ... Deci azi, la 2 saptamani si 5 zile , are 4.500 kg si 57 cm ... Un barosan!

Hai Oana! Hai Ramona!

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Of Felicia, credeam ca pe la voi stau altfel lucrurile, dar vad ca nu. Sper sa te mai lamureasca fetele atunci .

Anaemi mersi de incurajari si felicitari pentru parametri lui Petru (am citit pe FB )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

PENTRU RAMONA SI PENTRU OANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Felicia cu scuzele de rigoare iti zic azi LA MULTI ANI !!!

multumesc pt raspunsuri si incurajari.

azi a avem alta problema la un ochisor are secretii mai multe de i se lipesete aproape cand doarme, il tot spal cu ser fiziologic si ii fac masaj la baza nasului dar degeba ca nu trece ....ce sa fac?
am sunat oftalmologul meu si a zis sa ii pun in ochi picaturi ciloxan..m-am uitat pe net si alea sunt antibiotic nu as vrea sa ii pun asa mic antibiotice...ce sa fac ....ati mai patit careva ? cum se rezolva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Felicia, eu am fost tahicardica la prima sarcina, medicul n-a parut deloc ingrijorat. Ca sa scape de mine m-a trimis la un cardiolog, am fost si nu era absolut nimic deosebit p-acolo.

Mamutz, eu nu cred deloc in dieta asta de alaptare, am crezut si eu dupa ce am nascut, pret de vreo 4-5 zile. P-asta cu zaharul n-o auzisem, digestia zaharului are loc incepand din stomac, din intestinul subtire trece in sange deja descompus in glucoza si beta-fructoza, nu-i nimic d efermentat aici. No, nu trebuie sa ma crezi pe mine, uite material din belsug http://www.kellymom.com/nutrition/mom/index.html, desigur fiecare face cum vrea in final

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput