Iul-Aug 2011-Bv Ramo,Oana,Savy&MihaV!Hai MihaH(76)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Neatza si de la noi!! Facem si noi prezentza

Deci, desi am trimis si sms acum facem publica urarea si aici
Felicitari babyblue! Bine ai venit bb Iustin (grasunule )!

Vad ca incet incet se populeaza lista cu bebei, cei din urma devin cei dintai si viceversa

Pana acum stam si ma ingrijoram sa nu fie prematur...Acum, nici de-al naibii nu vrea sa iasa. Ba am impresia ca a incurcat iesirile si da sa urce in loc sa coboare. Plus am un col mic dar super-strong! Nu vrea maica sa cedeze nici de-al naibii...uite asa sa arate ca are personalitate dar ce doamne iarta-ma nu are personalitate aici in corpul asta ca eu n-am nici o putere de control
Vorbesc cu fata, frumos, ea nika, imi intoarce si da la stomac! Ca sa fie treaba buna, mai face ceva piruete pe acolo ca sa simt dom'le ca am organe interne.

Faza ieri... Eu stateam si corectam, dar nu gaseam markerul rosu si evident am dat vina pe sotz, ca el mi l-a furat. Zice, foooarte dragutz si candid: Nu eu, Ana! Cred ca a luat markerul sa coloreze peretii uterului si sa imi lase ceva amintiri si poate un mesaj de genul: Aici a fost Ana!

Legat de cafea, din cate stiu eu de la moasa ea spunea ca daca ai baut si in sarcina e ok sa bei si dupa. Ideea e sa nu exagerezi. Ca in toate...masura e importanta.

Azi la 2,30 am control la spital, desi sincer imi placea mai mult la moasa. Cel putin acolo era mai personalizat, avea timp de mine mai mult, erau mai disponibile. La spital e ca la abator. N-am vazut acelaasi respect fatza de gravida ca in partea cealalta. Poate o fi si spitalul mare, cine stie.

Va pup fete cucuiete si bebici pitici. Merg sa imi termin treaba.

Felicia,de (Gabriel) si 38+ cu bulina Anamaria AMR 2 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Eu am plans ca un copil mic, nu am putut sa ma abtin deloc!!! Nu imi vine sa cred ca in sfarsit s-a terminat cosmarul pentru bebe Iustin ,ca Babylicious este cu printesa in brate,Mihaela_V a facut si ea cunostnta cu puiutul ei......... cate vesti bune (de fericire)

Haide Mihahegarty, tu urmezi !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

neata. Dau eu cafeluta in dimineata asta... Noi suntem bine, va multumesc din suflet pt mesaje si urari! Va iubesc, sunteti superbe! Liz papa colostru si ii place! De azi va sta cu mine . Miercuri sper sa "evadam" si sa stam la povesti!
motate pt cine urmeaza!! MihaH?

Pup toate fetele

Oana 39+ cu Eliza Maria

Babylicious esti o dulce si Eliza la fel! Ma bucur mult ca i place colostrul. Si tie recuperare rapida si hai repede la povesti. Ti am zis eu ca Imi a mea o sa vina dupa!! E mai lenesa!
Acum cine stie cand urmez!!! Nu am nici un semn deocamdata, poate vrea sa fie LEU!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 39+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 2 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Azi sunt si eu acasa, ca de, am intrat in concediu de maternitate!!
Cred ca m am oprit la timp, ma simt de parca nu mai pot sta 5 minute in aceeasi pozitie de cate neplaceri am acolo!

Pup toate fetele si tinem aproape aici!! Ireth uite, daca vrei iti cedez tie locul meu sa fii prima la nastere! Eu sincer vreau o leoaica si de aia pana sambata, cand intram oficial in zodia leului nu are voie sa iasa!

Crisspy o zi buna iubita si sper ca Razvanel sa fie bine curand.

Roxybarbu, vad ca mie imi place sa fac intrecere cu fetele. Am prezis ca Babylicious va naste inaintea mea, acum eu ii cedez locul lui Ireth, care se arata mult mai doritoare decat mine sa nasca!! Hai sa vedem!

Eu ma apuc sa calc niste hainute de ale printesei. Mi s tare dragi!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 39+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 2 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Multumesc Mihaela dar si eu tot leu vreau sa fie. Nu de alta, dar eu sunt rac, si doi raci in familie... e prea deprimant
Teoretic ar trebui sa mai stea, sa nu se grabeasca... eu stiu acum?

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Nu-mi vine sa cred......BRAVO RAMONA, BINE AI VENIT BEBE IUSTIN, AI FOST TARE ASTEPTAT ! FELICITARI MAMI, SA VA TRAIASCA PUIUTUL, RECUPERARE RAPIDA SI LAPTIC MUUUUUUULT !

FECIAN asa-mi place cum scrii .

ALIMIH poti sa-ti dai infacol lui bebe, si scrie pe el ca se poate administra inca de la nastere. Poti incerca si Bonnisan care e doar pe baza de plante, noua nu ne-a mers, bubu a vomat de la el de fiecare data.
Acum vezi ce ii prieste puiutului

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Bine ati venit pe lume, bebe ELIZA de babylicious

BRAVO RAMONA! BUN VENIT BEBE IUSTIN!

Roberta trec repede 2 zile, chiar daca nu pare. Si eu as fi la fel ca tine.

Mami fericita de bebe Petru Nectarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Vazut bb de babylicious...intr-adevar e babylicious. O frumoasa Ca toti bebeii!

Pufi, mami tu ai ditamai cavalerul acolo! S-a implinit ceva de vis. Cu ce il hranesti? Ca parca zici ca ii dai numai ambrozie

Vazut si pozici superbe superbe de bebici, sunt exceptionale! M-au impresionat in mod special pozzica de gheveronica. Zici ca e de coperta pozica! Oricum toti copii sunt unul mai frumos decat altul.

Au fetele noastre de unde alege!

Eu clar cred ca am o leoaica in burtica (si cu par de leoaica si cu caracter). Daca iese si ea blonda...cred ca cerem teste si de paternitate si de maternitate ca noi nu suntem deloc blonzi...poate la neuroni, dar asta nu se pune

Felicia,de (Gabriel) si 38+ cu bulina Anamaria AMR 2 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Multumesc Pufy..am inceput sai dau Infacol
Azi bubu mik face 2 saptamani

Mami fericita de baietel Ianis-Andrei(5 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlyMih

Multumesc Pufy..am inceput sai dau Infacol
Azi bubu mik face 2 saptamani

Mami fericita de baietel Ianis-Andrei(5 iulie 2011)

Multi ani inainte!!!!! si noi facem astazi 3 saptamani

Mergi la inceput