Iul-Aug 2011-Bv Ramo,Oana,Savy&MihaV!Hai MihaH(76)
Raspunsuri - Pagina 12
vn_edelweiss spune:
Felicitari Savvy! Bun venit pe lume ROBERT!
Felicitari Oana! BINE AI VENIT PE LUME BEBE ELIZA!!
Felicitari Ramona, ma bucur din suflet pentru voi si abia astept sa te citesc ! BINE AI VENIT PE LUME BEBE IUSTIN !
Felicitari Mihaela_V! BINE AI VENIT PE LUME BEBE ALEXANDRU-GABRIEL!
Multa sanatate bebelusilor si recuperare rapida mamicilor 
Alinuff, multa sanatate fetitei voastre 
Mamicilor am si eu o problema, de vreo trei zile am tensiunea oscilanta intre 13/8,14/9 si 15/8, nu stiu daca e de la stress, oboseala sau altceva. Precizez ca inainte de sarcina aveam tensiune foarte mica iar pe timpul sarcinii am avut valori normale si analizele de urina au fost ok. Am avut doar un diabet gestational.
Nu stiu daca sa ma adresez medicului.
Va pup pe toate si va doresc o noapte linistita
Mami de Emma Alessia si Matei Alexandre
Babylicious spune:
neata. Dau eu cafeluta in dimineata asta... Noi suntem bine, va multumesc din suflet pt mesaje si urari! Va iubesc, sunteti superbe! Liz papa colostru si ii place! De azi va sta cu mine
. Miercuri sper sa "evadam" si sa stam la povesti!
motate pt cine urmeaza!! MihaH?
Pup toate fetele
Oana
39+ cu
Eliza Maria
Krissy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Babylicious neata. Dau eu cafeluta in dimineata asta... Noi suntem bine, va multumesc din suflet pt mesaje si urari! Va iubesc, sunteti superbe! Liz papa colostru si ii place! De azi va sta cu mine . Miercuri sper sa "evadam" si sa stam la povesti! |
! Cu te simti? Ce bine ca vine colostru deja! Doamne ajuta sa se instaleze si laptele bine si sa va dea drumul cu minunea mica miercuri, asa cum iti doresti. Abia asteptam mai multe detalii!Am primit si eu un SMS de la Ramona, cu cateva mici detalii pe care vreau sa vi le impartasesc:
"Pe 18 iulie s-a nascut Iustin-Andrei, 35s si 3 zile, 2.700g, respira singura, pare super OK si f frumusel. Eu am dureri mari de burta".
Dragutul de Iustin, sigur o sa fie OK
. Refacere usoara Ramona, sa treaca toate durerile cat mai repede
!Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
35+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
madybulancea spune:
FELICITARI BABYBLU!!!!IUSTIN SA FII SANATOS!
fELICITARI BABYLICIOUS!!!!eELIZA SA TRAIESTI SI SA FII SANATOASA!!!!
Eu pe aici...cu burta mare....
Mami de Razvan (09.05.2007) si
34+
anaemi spune:
Felicitari Ramona! Bine ai venit bebe Iustin! 
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
crisspy spune:
'Neata,
Felicitari Babylicious
, bine ai venit Liz
! Mami ai o fetita superba
!
Felicitari Babyblue
, bine ai venit Iustin
!
Hai ca cele 2 Baby din odiseea noastra si-au intalnit in sfarsit comorile
. Babylicious da' tu esti foarte fresh, cel putin asa "transpira" din mesajul tau.
MIhaH mersi frumos pentru cuvintele frumoase si bafta
.
Diseara merg si eu la medic sa vedem ce mai face bebelina, analizele au aratat o oaresce anemie (ma asteptam oricum
). Dar aseara am avut ceva contractii ca m-am agitat cu Razvi: a venit medicul pediatru sa-l vada ca tuseste destul de rau si mult si...avem bronsita 
. Uite asa ma tine baiatul meu in priza ca nu cumva sa ma lenevesc si sa ma obisnuiesc prost.
O zi usoara tuturor azi si sa auzim numai vesti bune
.
Crisspy,
fericita de
Razvi si
34 sapt
Andra - Maria
Ireth spune:
Neatza fetelor,
Wow, Oana, ce matinala/fresh esti
iti prinde bine postura de mamica, nu?
abia astept sa vad mai multe poze 
Raportez astazi 37 de saptamani incheiate! 
.... si primele contractii dureroase azi noapte
ieri am cam exagerat cu statul in picioare (de dimineata pana la 4 am fost la birou, deci fataiala), apoi am facut curat pana pe la 9-10 seara...in concluzie, a mea galusca s-a pus cu fundul(? cred) in ficatul meu si da-i si masacreaza-l! Si cum nu mi-era de-ajuns o durere, au inceput si contractiile... NOT nice
n-au fost multe, mai mult asa, de forma, sa vada si ele cu ce plangacioasa au de-a face ![]()
Am senzatia ca toata lumea naste inaintea mea, si ma enerveaza, vreau si eu
adica vreau sa nasc la termen, dar vreau sa ajung mai repede la termen!
Vreau sa vad poze cu bebe Iustin!!
Ramona daca ne citesti, pune o poza!!
MihaH spor la nascut, ca acusi iti vine randul! 

Crissspy, imi pare rau de Razvanel. Cumva aerul conditionat e de vina?
Felicia, cum te mai simti? tot cu inima la galop?
Edelweiss, dormi suficient? (ciudata intrebare, stiu
) eu am probleme cu tensiunea cand nu sunt odihnita. La fel ca la tine, e diferita de la moment la moment, si in general mai mare decat cea normala a mea (care e cat a unui pisoi lesinat, dupa cum zice doctorita
)
Cristelle, am mai vazut faza cu pasaport pentru bebici, si mi s-a parut taaaare haios
nu prea vad rostul... asa cum zici si tu, se schimba atat de mult de la zi la zi, de la saptamana la saptamana, incat poza nu mai corespunde!
Ma duc la munca (si un pic de curatenie dupa
), dar va citesc cu interes 
37+ 
Arianna_M spune:
Neatza ,
Oana....ai o frumusete de fata , ma tot uit la poza si si asa draga imi este ,este o scumpa si o finutza ....zici k e bebe din revista ![]()

eu sunt zombi dupa a 2 a noapte de stat cu oki in tavan 
35 +
Arianna-Maria
alexia_ada spune:
Neata !
Ramona a iesit de la terapie intensiva, au mutat-o in rezerva si este cu Iustin langa ea 
Oana 

multumesc de cafeluta !!! prima cafeluta de la 2 fete cucuiete
o savurez cu mare drag
34+
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
AlyMih spune:
Neata 

Apropo de cafeluta...am voie daca alaptez?
Ramona asteptam o poza cu bb Iustin

Oana..ai o fetitza super frumoasa la fel ca mama ei

Eu is moarta de oboseala bb are colici si eu nu stiu ce sa i mai fac

Mami fericita de baietel Ianis-Andrei( 5 iulie 2011)