Iul-Aug 2011-Bv Ramo,Oana,Savy&MihaV!Hai MihaH(76)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

FELICITARI RAMONA SI BABYLICIOUS !!!

Abia astept detalii, ma bucur foarte mult ca Ramona a scapat (macar partial) de cosmar ... de-acum lucrurile poate vor fi mai usoare

Noi suntem bine, a ramas cezariana programata pe 1 august (o sa am 39 saptamani), ramane sa stabilim ora, o sa ma sune astia de la Medlife sa-mi spuna ce si cum.
Bb cica s-ar fi intors cu capul in jos, dar nu e inca prea coborat (desi eu il simt destul de jos), colul e inchis, deci doctorita nu crede ca ar fi cazul sa ne temem de nastere inainte de termen.

Am renuntat sa mai salvez ceva din lucrusoarele compromise, le-am mai bagat azi o data la masina cu Vanish, dar fara prea mari rezultate ... Asta e, o sa le poarte prin casa, iar pt parc + doctor o sa-i cumpar cateva lucrusoare, ca n-am incotro

Va pup si ma duc sa ma intind putin, ca ma zapaceste asta mica ce ma bumbaceste in col ...

Irina (2006) si 37+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexad77 spune:

Pentru acneea bebelusului va recomandat ceva medicul?
Sunt franta de oboseala,am o durere de cap cumplita, dar nici de dormit nu pot(poate de atata oboseala acumulata).BB sta dupa baita treaz vreo 4 ore pana la 1 noaptea,este tare agitat, da din maini si picioruse si cauta in continuu sanul pana adoarme.De mancat mananca ca i-am facut proba suptului...apoi papa pe la 3 dim, cand incepe din nou agitatia dar in somn, se foieste intruna,se chirceste ...pana dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Felicitari Ramona, Babylicious, bravo fetelor. A-ti scapat de burtica si a-ti dat de niste minunatii de oameni in miniatura.

Noi azi am implinit 39 saptamani, nu mai avem mult pana la marea intalnire. Am niste emotii, sunt nerabdatoare, dar in acelasi timp parca regret ca voi pierde statutul de gravida. Taticul e nerabdator, ingrijorat pentru mine si bebe, si l-a apucat un sindrom de cuib de nu-i adevarat, credeam ca doar mamicile au feeling-uri din astea.

Sunt confuza mai nou, nu stiu daca bebe e cu fundu in sus sau cu capul in stomac. Pana acum tot in pozitie pelviana mi-a fost si mi s-a recomandat cezariana de catre medicul meu. Medicul acum e in concediu, eu m-am obisnuit cu gandul ca voi face cezariana si acum ma sperie putin faptul ca s-ar putea schimba situatia si voi naste natural, desi de la inceput eram pe principiul natural. Of neuronii astia de gravida ma chinuie. Asa simt ca m-a schimbat sarcina asta...dar parca tot eu sunt si totusi nu.

A, si fetelor care aveti hemoroizi, ce stiti, dupa incheierea sarcinii dispar de la sine? sau se sperie doar de cutite?
Am unul tare pacatos si dureros, sper sa nu raman accesorizata cu el pe vecie.

bebelusii si mamicile harnice.
Nici noi alea nu ne vom lasa mai prejos voua, e doar o chestiune de timp

39 + sex neidentificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexad77

Sunt franta de oboseala,am o durere de cap cumplita, dar nici de dormit nu pot(poate de atata oboseala acumulata).BB sta dupa baita treaz vreo 4 ore pana la 1 noaptea,este tare agitat, da din maini si picioruse si cauta in continuu sanul pana adoarme.De mancat mananca ca i-am facut proba suptului...apoi papa pe la 3 dim, cand incepe din nou agitatia dar in somn, se foieste intruna,se chirceste ...pana dimineata.

si al meu se foieste de numa', nu plange dar atata se screme si se intinde . Eu pe chestia asta am fost azi la pediatru , verdictul: bebe e bine, cauza colicii . Rabdarica si ceva tratamente pentru colici.......poate acelasi lucru e si la voi .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

Citat:
citat din mesajul lui alexad77

si al meu se foieste de numa', nu plange dar atata se screme si se intinde . Eu pe chestia asta am fost azi la pediatru , verdictul: bebe e bine, cauza colicii . Rabdarica si ceva tratamente pentru colici.......poate acelasi lucru e si la voi .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

colici, zic si eu ca Pufi
Ragaie? partaie? nu ti-ar fi mai usor sa adoarma la san?

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Felicitari, Ramona si Oana! Bine ati venit pe lume, Eliza si Iustin!

V-am spus eu ca am un feeling ca totul va fi bine in privinta Ramonei si a lui Iustin? V-am spus!

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

multumim Roxybarbu
Multi ani inainte si printesei tale

Mamica fericita de baietel Ianis-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

deja implinim saptamani
bb, sa creasca mari si sanatosi.

cafea eu nu beau, desi am baut toata sarcina. nu mai bea de cand am avut primul scaun dupa cezariana.

bb e tare agitat azi, abia a dormit 2h toata ziua, e obosit fleasca, dar nu se linisteste cu nimic. la san nu prea papa ... nu stiu ce-i cu el. cum se manifesta puseele alea de crestere???? ca la dani nu le-am simtit ...

am fost la doctor azi, bb are 3.270 gr, sunt fericita si linistita ca ia in greutate doar cu sanul. a crescut si in lungime ... 52 cm. in rest e f bine, are pe fata niste bubite rosii, se pare ca e semnul copiilor alaptati ... transpira in contact cu sanul, mi-a spus sa il sterg cu apa termala.

o sa ziceti ca am luat-o razna ... stiti ca pe perioada sarcinii am avut o alergie tare nasoala, care s-a manifestat cu secretii nazale 7 luni? mai tineti minte? ei bine, dupa ce am nascut, din ziua aceea, alergia a trecut ca prin farmec, nu am mai avut nevoie de servetele ... unde cu o zi inainte consumam mai mult de un pachet pe zi. no bine, acum, am alergie pe piele. in special pe maini, unde sta bb cu capul cand alaptez, dar si pe piept, unde sta bb cu capul cand il tin pe umar. is disperata efectiv. ma mananca pielea, ceva de speriat. ce sa fac? aveti vreun sfat???? ca doar n-oi fi alergica la copilul meu, nu?

no, nu mai stiu. bb s-a linistit la mami pe umar. si mami pleaca maine si raman singura . am asa o senzatie ca voi sta cu el agatat de tztz, ca eu altfel vad ca nu-s in stare sa-l linistesc

no gata ... nu ma mai plang, iar intru intr-o pasa nasoala ... ma duc sa-mi trag doua palme ca sa ies
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Multumesc Mihaela dar si eu tot leu vreau sa fie. Nu de alta, dar eu sunt rac, si doi raci in familie... e prea deprimant
Teoretic ar trebui sa mai stea, sa nu se grabeasca... eu stiu acum?

37+

Mai sunt doar 3 zile din rac.
Si eu am experiente diferite cu racii. Ambii mei parinti sunt raci, am avut relatia aia de 7 ani cu un rac. De aia as vrea cea diferit, prea multi raci in viata mea!
Bafta Ireth, sa iasa leu atunci!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 39+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 1 ZI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui omibaba
A, si fetelor care aveti hemoroizi, ce stiti, dupa incheierea sarcinii dispar de la sine? sau se sperie doar de cutite?
Am unul tare pacatos si dureros, sper sa nu raman accesorizata cu el pe vecie.

Nu prea dispar, din cate stiu eu ... Odata ce te-ai pricopsit cu ei, acolo raman. Doar ca nu te mai dor, dupa ce se linistesc apele.

Pt a scapa de durere iti recomand cu incredere un unguent - PROCTOLOG - eu am avut nevoie de 1 singura aplicare acum cateva zile, cand am avut unul cat o nuca, si dupa cezariana, cand aveam vreo 2 cat prunele, 2-3 aplicari ! Iti ia durerea cu mana si se si dezumfla ! Scuzati detaliile "tehnice", dar e o problema tare chinuitoare

Am verificat si cu doctorita, mi-a zis ca e ok in sarcina si dupa operatie, poti sa-l folosesti cu incredere.

Irina (2006) si 36+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput