Pepenasi de iulie-august 2008 (210)
Raspunsuri - Pagina 3
flo1980 spune:
Hello!
Ce mai fac fetele si pepenasii?
Dr. Anca felicitari pentru sarcina!
Si gradinita noastra e de stat, sunt cam multi copii in grupa, dar e ok, pe mine ma bucura faptul ca are conditii bune, copii sunt in siguranta, e aproape de casa, mancarea este buna.
Noi suntem binisor....au cam fost raciti in ultimele 2 luni...
La gradinita si David plange dimineata de cum se trezeste, zice ca nu vrea sa mearga, dar se calmeaza pe parcursul zilei.
La noi e mai greu ca stie ca e si Alex in gradinita si nu se vad, tot intreaba de el, si ofteaza si se roaga de educatoare sa il duca la fratior...offf, trec si astea odata si odata! Ma doare sufletul cand il vad asa dar, ce sa facem?!
Voi ce le mai dati de imunitate?
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
Tecky spune:
Salutare!
Ralu s-a acomodat foarte repede la gradinita,nu a plans deloc.Si noi am optat pentru o gradinita de stat dar suntem foarte multumiti de conditii si de progresele vizibile pe care le-a facut Ralu de cand a inceput gradinita.
oanasm spune:
Salutare tuturor!
ce mai faceti? sper ca bine..vad ca nu prea se mai scrie...am mai intrat de cateva ori cu dorinta de a scrie..dar era incarcata atmosfera asa ca....
noi suntem bine..Raul merge la gradinita de stat deja de anul trecut..de la 2 ani...a fost cu plansete, scandal si greva foamei...dar au trecut cam in 2 saptamani...3...acum totul e ok..dar nu mananca mereu..doar ce-i place (cam face figuri cu mancatul si acasa...)
cu bolile am stat binisor, cred..in sensul ca a avut cam 4 ture pe intreg anul scolar
in rest eu bine...muncesc de zor:)..asa mai vrea un bb dar sotul deocamdata zice pas..am avut o sarcina in vara dar am pierdut-o pe la 6-7s...
felicitari mamicilor de bb2...avem si bb3 deja?
bujo...felicitari! ma bucur mult pt voi! sa fie Caterina sanatoasa!
va pup pe toate
ana_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dr_anca Azi dimineata cand m-am intors acasa mi-a luminat beculetul M&M trebuie sa fie Monica, mama lui Luca. Parerea mea Nasterea unui zambet Mamica de cuminte 19s+ iulie 2008 |
poate fi oricine.Dupa mintea mea nici nu conteaza cine este atata timp cat nu se prezinta.
Noi suntem de la bine in sus, excelent in toate
Adaptat la gradi, unde merge cu placere dar se desparte greu de noi pentru ca ne vrea langa el, si nu-l condamn.... unde poate fi mai cald si mai moale decat langa mami si tati?
Adaptat cu frate-su, in sensul ca se joaca, se lupta, se bat, se urasc, se iubesc, nu se suporta si nu se pot desparti unul de altul.
Sanatosi tun, cu mucisorii de rigoare, dar cu mama si tata usor deplasati si ignoranti in ale mersului la doctor, convinsi ca trece cu pupici si iubire multa
Florina, pentru voi ar merge excelent o grupa unde copilasii sunt pe toate categoriile de varsta, unde fratiorii pot merge impreuna. Eu personal am avut un mic regret uneori ca nu l-am nascut pe Matei mai repejor sa apuce si el putin din gradinita alaturi de fratele mai mare... Ai mei sunt la fix 4 ani, cand termina unul un ciclu de scoala, il incepe celalalt....nu se vor intalni, dar in grupa lui Matei (fosta grupa a lui Stefi) avem fratiori exact ca si ai tai si se descurca foarte bine, cei mici sunt mult mai increzatori alaturi de frate/sora. Asta asa ca o paranteza....
monalac spune:
CE MA BUCUR CA S A ACTIVAT SUbiectul!
MM ESTE o FATA DRAGA NOUA,DAR CARE PROBABIL NU S A prezentat pentru ca are motive sa nu si desconspire identitatea.
codrin nu merge la gradinita.
ana_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monalac CE MA BUCUR CA S A ACTIVAT SUbiectul! MM ESTE o FATA DRAGA NOUA,DAR CARE PROBABIL NU S A prezentat pentru ca are motive sa nu si desconspire identitatea. codrin nu merge la gradinita. Mami de Cris si Codrin Poze Cris Bebe Codrin |
da, ai dreptate, toti avem dreptul sa nu ne desconspiram identitatea.
cum te descurci cu Codrin acasa daca nu merge la gradi?
dr_anca spune:
Ce ma bucur ca ati mai scris
Multumim Flo!
Am aflat identitatea dar pastrez decizia mamicii dragi de pepenas
Sara are varsat de vant de o saptamana si ceva dar mai tare ma derajeaza ca are pielea foarte uscata si se descuameaza pe o portiune la un brat. Asta de cand a inceput gradi in sept., pare dermatita atopica si am luat A-Derma sa vad cum reactioneaza. In legatura cu varicela este o forma usoara, fara febra, cu 15 bubite si acum mai are doar cruste.
Nu pot spune ca regret ca nu am facut vaccinul.
Deci in mare se descurca pepenasii la gardinita.
Si Anilansa mamica lui Darius a nascut o fetita Miruna acum o luna si Ooka o fetita Zoe Sa va traiasca fetele si sa va aduca numai bucurii
Urmeaza Dia cred si apoi eu zbrrrrrrr- asta daca nu cumva mai este vreo mamica de pepenas care nu a anuntat sarcina.
O seara placuta!
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 27s+ cu
iulie 2008
ella81it spune:
Buna!
A trecut foarte mult timp de cand nu am mai scris!
Dar acum sunt acasa si incerc sa scriu din cand in cand.
Alex e bine ,merge la gradi si ii place foarte mult.
Eu am o veste sa va dau astept bebe 2,sunt insarcinata in 12 sapt.si pana acum pare totul bine.
Ieri am fost la eco.si bebe e bine ,pare baietel sper bucuria lui Alex care,,adora fratiorii ,,
Va pup pe toate si va doeresc multa sanatate voua si pepenasilor!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
gallyb spune:
salutare tuturor!
Nu am intrat aici de foarte mult timp, asa ca tin sa va anunt ca si pepenasa noastra are o surioara, care s-a nascut la sfarsitul luni iulie.
Si noi am inceput gadinita, toate bune si frumoase, ii place, am dat-o initial la program lung, dar acum merge la program scurt, pentru ca nu vrea sa doarma la pranz acolo, de cate ori am lasat-o, a dormit doar de 3 ori...asa ca am renuntat. Imi este mie mai greu, dar ce sa fcaem, asta e, are o energie ceva de nedescris.