Pepenasi de iulie-august 2008 (210)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

felicitari gallyb pt surioara! ce zice pepenasa de ea? nu e geloasa?
ella felicitari pt sarcina! sa fie una usoara si bb sanatos!
anca, cum e sara cu varsatul de vant? a trecut? felicitari si tie pt burticutza
I'm still dreaming for the second one desi cam greu...cu metoda interruptus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna seara!

Nici eu n-am mai dat de mult pe aici, insa toate sunt bune. V-am mai citit cand timpul mi-a permis, mi-am facut si cont pe Fb dar habar n-am unde sunt grupurile pe acolo, intru din an in pasti.
A venit frigul si stam mai mult in casa, cu atat mai mult eu. Sunt socata de vreo 5 saptamani, am aflat ca ne mai vine un bebe, inca nu mi-am revenit. Sper ca macar sa fie fetita sa echilibram balanta.
Culmea e ca stiu exact cand s-a intamplat, am avut eu un feeling dupa aia dar am zis ca nu se poate in ziua 37. Uitati ca este posibil si cand un bebe vrea sa vina pe lume, vine indiferent ce facem noi.
Bineinteles ca am avut sangerari, am contractii, greturi, nu pot bea cafea ca n-o suport si sunt lipsita de energie. Ma rog sa ajung cat mai aproape de termen si ce-o vrea Domnul mai departe.

Nazdravanii mei sunt bine toti, sanatosi, asa cum le sta bine. Alex e mare, blondut, are vreo 13.5 kg si inca e tare mamos.
Andrei e la grupa mica, e istet si-i calca pe urme Iuliei, ea l-a invatat o multime de lucruri.

Ei nu stiu inca de bebe, insa Iulia m-a intrebat daca va putea sa puna mana pe burta mea cand va misca bebe, ca Alex. Am intrebat-o care bebe si a zis ca e unul la mine in burta, m-a lasat cu gura cascata...nu i-am confirmat insa cand o voi face o sa-mi zica : ti-am zis eu .

Felicitari tuturor proaspetelor si viitoarelor mamici, sa fie totul bine!

Pupam bostana, noapte buna!

Diana, 8+ si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Dianami felicitari din toata inima Sa-ti dea Bunul Dumnezeu multa sanatate, o sarcina usoara si un copil (fetita ) perfect sanatos!

Felicitari si tie Gally pt minunea! Sa-ti traiasca!

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

ba scrie Ano, scrie, ca io cetesc si-o sa mai si scriu. Io scriu si dincolo dar pardalnicii astia de la munca ne-au taiat macaroana cu accesul la FB asa ca in timpul zilei tot DC-ul ramane de lecturat in pauze, pret de-o tigara

Si fi-mea e bine, gradinareste cu drag si spor, e anul II de studiu , are acum o perioada mai cu "fundu-n sus", recte diverse tantrumuri - le-a venit un baiat nou in grupa care-i tare neastamparat, ii musca, le trage pe mandre de cosite, le-a stricat dinamica.

Io acum imi sparg creierul cautand sa gasesc bunuri pt Mos Nicolae si Craciun pt ei la gradi, mari, frumoase si av corz ieftine...

Haideti la povestit!

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Diana felicitari pt burtica sper sa fie fetita si tre sa recunosc ca esti tare curajoasa dupa toate cate ai patimit in fiecare sarcina

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, fetelor!!!

Ma bucur din suflet sa va citesc pentru ca tare mult v-am mai asteptat.

Nu stiu daca va mai amintiti de mine, am un pepenas, dar nu prea am scris.

Dianami, sarcina usoara si sa fiti sanatosi cu totii!

Crestere usoara tuturor mamicilor!

Si noi am mai primit in dar o fetita pe linga cei doi baietei.A venit in ziua 26...Acum are 6 luni si ne lumineaza zilnic casa.

Numai bine,ina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ooooo ce de bebei! Felicitari si sarcini usoare fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ina poate reusesc sa vad poze cu Maria ...ce zici?????

Ma bucur sa vad ca mai scrieti aici cateva fete..

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Multumim pt. urari!

Boti, te-am citit la subiectul cu darurile pt. Craciun, ma bazez pe tine cu informatiile din teritoriu.
La mine nu e vorba de curaj. Sincera sa fiu nu m-as fi incumetat la bebe 4, mi-e tare teama dupa ce s-a intamplat la Alex. Insa, daca s-a intamplat, e clar ca bebe trebuia sa vina in viata noastra si eu doar accept cu bucurie, e bebelusul nostru drag si atat. Eu nu pot face diferenta intre copiii nascuti si cei nenascuti, tot ai mei sunt.

Acum imi fac probleme ca nu vom incapea in masina, ne trebuia una mai mare, sa am loc de 4 scaunele . Cu organizarea nu stiu cum vom sta, dar exista solutii pt. toate, trebuie doar sa le gasim.

Ina, felicitari pt. printesa, sa va bucurati de ea si ea de voi!

Diana, 8+ si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

boti, am scris, apoi am sters
E clar ca-s in butoi.

Dianami, felicitari inca o data pentru bebita! Lucrurile se vor aranja cu siguranta!

Afara este frig si eu cu Matei nu ma pot intelege la haine. In fiecare dimineatza parlamentam geaca, sapca si papucii.... Nu vrea nici sapca, nici geaca, abia am reusit sa-l conving sa-si ia ghetute.
Am epuizat TOATE sau ma rog, aproape toate variantele si acu vreo cateva zile l-am pus in pijamale in carucior si l-am scos pe poarta afara si tot cam degeaba...
Sfaturi??
este ffff incapatanat.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">Vara 2011 amintiri de vacanta

Mergi la inceput