Pepenasi de iulie-august 2008 (210)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Ina, felicitari pentru fetita! Ce de bebelusi!

edit, boti, eu nu mai scriu pe FB la pepenashi, nu prea mai intru cam pe nicaieri, desi uneori mi se face dor.
Acu ca a venit iarna si ne-am cam retras in casa parca mai toata ziua as butona laptopul.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">Vara 2011 amintiri de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Ana asa e si Flavius al meu...el vrea ca toate hainele sa fie rosii, altfel nu-s bune, iar noaptea nu vrea sa doarma cu pantaloni pe el
Si nu am ce face, noaptea sta cu body, bluzita si ..atat
..iar ziua il imbrac numai cu plansete

Suntem si noi la gradinita, colegi cu Filip....asa cum ne doream eu si Bujo mereu

Mergi la inceput

Dianami ce-mi doresc si eu o sarcina...peste cativa ani..care sa ma ia prin surprindere si sa fie bine bebe...

eu inca ma lupt pt Robert, un baietel de la orfelinat...dar procesul este tare lung si anevoios, mai ales ca mama lui nu vrea sa renunte la el, dar nici sa-l ia la ea acasa

ps: daca m-ar auzi Pustache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Hehe, ia uite cum era Cami undercover si nu stiam io cine-i mamica asta noua care ne stie asa bine Pupici lui Flavius (si nasicii lui de care tare mi-e dor )

Ana Noi cu imbracatul nu avem foarte mari probleme, doar cateodata la culori, am oarecum noroc ca a mea e friguroasa, cere manusi, ma pune sa incalzesc masina, seamna cu ta'su la faza asta, io eram genul Matei, ieseam in octombrie afara in rochita cu bretelute Eu am alte nelinisti, in sensul ca eu, copil fiind eram fix opusul a ce e fi-mea acum, nu pot aplica nimic din ce-mi aduc eu aminte din copilarie cu ea. Eu eram genul miserupist, independent, capoasa - la mine nu exista nu pot, ma dadeam de ceasul mortii pana-mi reusea ce roboteam... Fi-mea e fiz invers, cum nu-i iese ceva isi da ochii peste cap spune ca nu poate si scapa batista asteptand cu gratie ajutor, e sensibiloasa, pune botu daca-i spui ceva in mod mai abrupt, tre sa-mi aleg cuvintele ca sa nu inceapa sa lacrimeze (si sunt sincere lacrimile), la gradinita cand i se zice "vei fi pedepsita" se bosumfla dinainte de pedeapsa - care oricum inseamna doar mai putina atentia din partea educatoarei sau vreo bulina neagra, deci nici macar time-out, deci cumva, ca si tine, si eu sunt pusa uneori in dificultate de temperamentul ei

Diana puteti sa va luati un Logan MCV din ala cu 7 locuri . Inca doi si treceti la microbuz ca Jon si Kate (daca stii reality showul de pe Discovery )

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Boti uite un de la mine pt cineva atat de special ca tine ..si inca unul pt Nancy
Da..a trebuit sa schimb ceva din cauza detectivilor din familia sotului

Sa stii ca nasica lui Vavus (asa isi spune el (Flavius) numele) te pupa apasat

sunt tare incantata de gradinita, de evolutia lui Vavus, de faptul ca e cu Filip acolo (il simt mai in siguranta )..e mai greu cand il las si plange..ma intristeaza, dar parca e din ce in ce mai bine

Mergi la inceput

salut de dimineatza

Noi avem la munca o perioada slaba si am prea mult timp liber

bine ca m-am lamurit si eu cine este vias inainte sa ma infurii ca nu stiu cine scrie la subiectul nostru.

boti, mda, Matei este cam cum zici ca ai fost tu De o incapatanare dusa la extrem. De exemplu daca apuc sa-i spun sa faca ceva ce el tocmai intentiona dar nu m-am prins eu...e gata, l-am pierdut, nu mai vrea sa faca SUB NICI O FORMA!!! Acesta cred, este si motivul pentru care refuza sa-si ia haina pe el.
Trezirea incepe cu "TACI!" deci eu sa tac, sa nu zic nimic, si apoi...cand o vrea el sa binevoiasca sa se ridice din pat si sa mearga la baie...eu sa tac in continuare, sa astept sa vina la micul dejun, apoi sa se imbrace...
Si cum ritmul lui nu este si ritmul meu, dupa 10 minute imi pierd rabdarea si incerc sa-l zoresc, si gata, l-am pierdut
Si asta in fiecare dimineatza. Asa am ajuns intr-o dimineatza sa-mi iau inima in dinti si sa-l tot avertizez usor ca este timpul de mic dejun, timpul de imbracat, cine nu-i gata il iau cu lopata...bla bla, apoi gata! i-am spus "frate, eu trebuie sa plec, nu mai am timp sa stau, te imbraci sau te duc asa in pijamale?" el nimic... nimic... pana cand am bagat cheile in usa, si pe un ton la fel de calm, l-am luat frumusel si l-am pus in carucior in pijamale si descult, la -2 grade . Sa enervat ca e in pijamale mai mult decat ca este dezbracat si ii este frig dar binenteles ca mai apoi cand l-am bagat in casa a cooperat la imbracat. Oricum, problema nu am rezolvat-o inca

E mai mult la mine decat la el, ca eu sunt in priza dimineatza, mereu in criza de timp, desi ma trezesc la 6 si la 7.15 cand reusesc sa-l fac sa deschida ochii eu deja sunt imbracata si cu cafeaua servita+ pus micul dejun si ceaiul in cescutze.
Dar ceva imi scapa si nu stiu ce...
Nu stiu cum sa organizez timpul in asa fel incat sa il impac si pe el si pe mine si sa iesim frumos pe usa.

Mentionez ca nu avem probleme cu gradinita, in sensul ca odata ajunsi acolo se duce singur in clasa lui si isi saluta educatoarea.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">Vara 2011 amintiri de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ana la noi functioneaza de minune tehnica "batut saua sa priceapa iapa", adica eu dau din bot fara adresa chestii gen "copiii mari nu mai beau lapte cu biberonul, mi-ar placea si mie un copil care sa bea laptele din pahar sau cu paiul, eh, dar nu-i nimic las' ca creste si fetita mea si-o sa-l bea si ea asa..." - asa am renuntat la biberon, io murmuram mic la raftul cu tetine, la casa copilul mi-a zis sa nu le mai cumpar, casiera a percutat instant importanta deciziei si a bagat sub tejghea tetinele si acasa gata, nu a mai folosit biberonul

Nu stiu cat de vorbareata esti tu, ca trebuie sa te tina nervii sa balmajesti in barba fara nicio garantie ca va percuta dar poti sa incerci...

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

boti, da, oarecum si Matei reactioneaza la chestii dastea subtile si indirecte, si eu le utilizez uneori.
Intr-o seara de exemplu, cu toata sinceritatea povesteam cu Paul ca eu nu mai vreau sa ne suparam in fiecare dimineatza, cautam solutii amandoi, sa fie bine pentru toata lumea, si a doua zi, ca prin minune feciorasul a reusit performanta sa-mi zica "suntem prieteni!dar TACI sa-ti spun EU cum facem" Dar nu a durat mult.E adevarat ca in dimineatza aceea sa imbracat, dar a doua zi am luat-o de la capat...

Eu in schimb, cochetez cu ideea sa tac, sper sa si reusesc ca o zi intreaga sa comunic cu el doar prin gesturi fara sa scot nici un cuvant, sa vedem...daca as reusi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Noi suntem toti 3 super speed : ne sculam la 7h45 si la 8h20-8h25 am plecat :).

Maya inca e cu bibe dimineata, am icercat eu slabutz sa renuntam, nu a vrut, asa ca deocamdata am lasat-o balta.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Ana, cam la fel patesc si eu cu Vavus...imi spune sa tac...si daca ridic vocea imi zice "nu tipa" ..la el orice cuvant mai apasat crede ca e tipat..

Mergi la inceput