Pepenasi de iulie-august 2008 (210)
Raspunsuri - Pagina 2
dr_anca spune:
Salutare !
La multi ani pepenasi!!!!!
Tecky M&M parca era Mada de Anglia.
Bujo ce putin mai ai Sa ne dai de stire si noua cand apare bebe.
Marina cum e cu doua fete cucuiete acasa? V-ati acomodat?
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 14s+
iulie 2008
dr_anca spune:
Da acum vad ca M&M are ca locatie Romania, nu stiu cine este am pierdut sirul evenimentelor de cand e FB in prim plan si nu se mai scrie.
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 14s+
iulie 2008
dr_anca spune:
Nastere usoara Bujo!!!!!!!!
Asteptam vesti
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 16s+
iulie 2008
M&M spune:
Felicitari Bujo!! Refacere rapida si laptic mult pt bebelina!! Bine ai venit printesa mica!! Sa ai o viata minunata !!
vias spune:
La ora 13:30 s-a nascut Caterina de Bujo
Am vorbit cu Bujo, inca nu stie nici o masuratoare, nimic, nici cate kg are, cu aceste amanunte vin mai tarziu..
Acum important este ca amandoua sunt bine!
Mamica lui JR
Didi81 spune:
Felicitari Bujo!!!
Si La multi ani tuturor sarbatoritilor din perioada asta!
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
bujo spune:
Multumesc de gandurile bune. Caterina s-a nascut pe 25 august cu 3,700 kg, 53 cm. Este extrem de cuminte, spre deosebire de agitatul de frate-su. Nu are colici, suge la 3-4 ore, noaptea si la 6. Mi se pare parfum fata de cum a fost la Filip. Filip a inceput gradinita si plange dimineata, insa sper ca o sa se obisnuiasca. O iubeste mult pe surioara, ii spune "papusica lu Filip". Nu arata gelozie fata de ea, dar si-a schimbat destul de mult comportamentul, nu prea ne mai intelegem cu el. Insa era de asteptat la cate schimbari au fost. Sper sa treaca perioada asta si sa ne intram in ritm.
dr_anca spune:
Salutare!
Multumim de vesti Bujo , era clar ca se va schimba putin comportamentul lui Filip, treceti voi si peste asta. De asta mi-e teama si mie. Felicitari pentru mersul la gradi.
Era frumos un titlu la capitol "Pepenasii de iulie-august 2008 la gradi" unde sa povestim cum se acomodeaza picii nostri. Da visesz frumos
Noi ne-am acomodat usor pentru ca doamna educatoare si ingrijitoarea sunt de la gradinita la care a mers Sara anul trecut, persoane deosebite d eo blandete uimitoare. Imi doresc un copil care sa nu fie violent si care isi dezvolta personalitatea intr-un mediu civilizat, zic ca am facut alegerea corecta.
Am vb ieri cu o doaman eductoare de la stat si are 36 de copii, nu stie cum ii cheama si plang aproape toti era terminata de oboseala. Se gandea sa le lipeasca etichete cu nume ca sa ii invete mai usor . Nu mi s-a parut o solutie demna de ales gradinita de stat din nefericire pentru bugetul nostru dar copilul sa fie sanatos si iubit asta conteaza.
O zi frumoasa mamicilor de "gradinari"! Sa avem un an usor fara multe imbolnaviri!
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 19s+
iulie 2008
dr_anca spune:
Revin
Azi dimineata cand m-am intors acasa mi-a luminat beculetul M&M
trebuie sa fie Monica, mama lui Luca. Parerea mea
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 19s+
iulie 2008