LMA Sabina - Delfinasi de sarbatoare(159)
Raspunsuri - Pagina 4
lauri_ca spune:
Paula angina este amigdalita, cuvantul urmator este probabil purulenta sau ceva de genu, se face puroi pe amigdale, e f. dureros si din cate stiu e musai antibiotic. Radu a facut din astea vreo 3 ani la rand se repetau la 2-3 luni, am bagat antibiotic la greu pana la 6 ani cand am putut sa-i dau niste siropele naturiste ( nu se dadeau la varste mai mici).
bamboletta spune:
Paula- daca e scris angina e pultacee (puroi in gat) asta am avut eu...am luat antibiotic...nurofen forte si pastile pt gat...m-a durut gatul f tare,febra aproape 40,ma durea pielea si oasele de imi venea sa plang...multa sanatate
Astazi am fost la gratar la padure...le-am luat piscinutza si le-am pus apa tare le-a placut David parca era o broscuta
n buna
aelita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro La multi ani si celorlalti delfinasi de maine: Raducu de Tina- un an si o luna!!! Eva de Ela - primul anisor! Sofia de Ana- primul anisor! Miguel de Aelita- 11 lunite! Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti! Merg la nani, ca is zombie... nu am apucat nimic pe maine, nici macar organizare. Noape buna! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Miguel?maineeee?Noroc cu voi !!! Cand au trecut zilele ?????
MULTUMESC !!!!
rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro Raducu de Tina- un an si o luna!!! Eva de Ela - primul anisor! Sofia de Ana- primul anisor! Miguel de Aelita- 11 lunite! Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti![/b] |
si din partea noastra!!
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
aelita spune:
LA MULTI ANI !!!!
Mihai de Victo
Tania Maria de Rubia
Eva Maria de ela_mm
si puiul meu,Miguelutzu-utzu-utzu cum ii canta Andres cand plange.
aelita spune:
citat din mesajul lui saddie Brrr!!! cristeo mami dar ce-ai mai tras!! Asa mi-e o sila de spitalele romanesti de ma iau cu mainile de cap. Cred si eu ca ai ramas marcata! Cat priveste faza din parc, sincer nici eu nu as tolera asa. Eu ma refeream ca se joaca cu copiii, se mai tin de manuta, isi mai analizeaza jucariile dar fara bagat in gura, suzeta cu atat mai putin. Iar daca vad un copilas care e evident bolnavior o iau de-acolo si ma uit si urat la maica-sa. Nu e normal daca STII ca ai copilul bolnav sa-l lasi sa se joace in voie cu ceilalti copii |
Bine,ca maica-sa o lasa sa seurce pe topogan de am zis eu ca fac infarct,unul inalt ,se apropia de margine unde nu avea bara de protectie,vreo 2 metri inaltime sau mai mult.si maicasa iesita din tarcul ala,dincolo de gard,fuma ,doar ii zicea de acolo sa se dea jos.se dadea pe tpopogan,mai venea ma-sa cand urca,o lasa iar acolo,si iar iesea din tarc,ca fuma ..
Nu ca erau copii si fuma ea ,pleca,ci pt ca la o masa mai incolo o asteptau vreo 3 cu berile pe masa,si era fripta.
mai tarziu s-a bagat in boschetii de langa masute,la 10 m de topogane,si si-a facut nevoile.
boschetii erau cat sa-i acopere fundul doar ...nu inalte.
aelita spune:
hahahaaa OCHIDUT,cum ,fata,motata minune ?hahahaaaaaaaaaaa
sa stii ca secretul e lace zici tu,ca la primul copil si eu eramnitelus stresatasi ceva mai impiedicata,imi ieseau mai greu lucrurile.acum fac triplu lucruri in acelasi timp.
o sa vezi si tu cum e cu trei
CRISTEO imi pare rau prin ce ati trecut...imi vine sa plang cand citesc ...Doamne,mititelul ...Incearca,insista,bea ce stii tu sa revinalaptele,insista sa suga iar,o fi suparat,speriat,o sa inceapa iar sa suga!! are nevoie mai ales acum,ar fi pacat sa se intarce cu asa experienta rea...macar sa se intarce altfel,alta data,cand vreti amandoi,in alta atmosfera,nu asa..Of,ce rau imi pare !!!
de-aia spuneam ca aici nu scot laptele,ala e sfant !
bai,si sa iti vorbeasca asa...????pana la urma ce v-a facut in spital,in afara faptului ca v-a dat cu masura mucilagiu???
of,sper din tot sufletul sa ia iar tzitzi !!! insista cat poti !
BAMBO si Miguel e innebunit dupa apa,face baie de nenumarate ori pe zi,nu pot sa fac dush ca vine si atarnape marginea cazii si miorlaie pana il bag si pe el cu mine si asa se bucuraaa si lipaie .
sa ne vezi cand venim de-afara,de 2 ori pe zi,de la usa ii arunc direct in cada incaltati,imbracati. ii dezbrac acolo sa cada nisipul,pt ca in zile ca azi cand si-.au pus nisip in cap CU GALEATA de la jucarii !!!! VA DATI SEAMA CUM ERAU??,dau drumul la apa,isi spala papucii ,dam un dush sa cada nisipul,clatim cada,punem dopul,pun dusul pe 3 capete pe rand ,apoi iau samponul si pun 3 musuroaie in 3 claie,frec unul dupa altul,iau dusul si clatesc unul dupa altul .apoi iau 3 bureti si pun gel ,si ii iau la rand :))) Scoatem iar dopul,punem iar apa curata si calda...se joaca.daca se raceste apa,scoatem iar dopul si punem alta...pe Miguel daca il iau cand vreau eu,tipa !
trebuie sa il iau cand se ridica el in picioare si ma cheama (miorlaie sau zice mamma maamma).apoi incep sa car la ei ,le pun prosoapele alea cu gluga pe cap,ii iau pe sus,ii duc pe rand in pat...
KATALINA nasol cu transpiratia bonei...nici eu n-as sti ce sa zic...
nu e problema hormonala,pur si simplu nu isi face dush in fiecare dimineata inainte sa vina la tine.Si daca vine asa,cand se apuca de munca,prima transpiratie peste cea de ieri,se simnte.de-aia nu miroase mereu..
Putina lume se spala dimineata inainte sa plece la munca,se spala doar seara dupa.dimineata se considera curati...dar cand faci munca fizica se simte !
sunt persoane care nu fac dush inainte de plecare ca cica racesc.ce daca e vara...
v-am scris o gramada..
dorm toti,v-ati prins
eu caut hoteluri la mare,apartament sa incapem,si nu stiu unde ,am obosit cautand,mai ales ca ma intrerupeam cu copiii,si uitam ce-am vazut...
care ati fost pe-aici cu copii??
vreau apartament in hotel,dar mi-e sa nu iau teapa si sa imi dea apartament in bloc,din alea inchiriate.
Rodica,tu ai vreo idee?
cum fac diferenta intre una si alta?intre cele pe care agentiile le dau ca apartamente normale in blocuri ,si cele din hoteluri,compleze turistice adevarate?
ca tot asa se numesc...
crispro spune:
Parca e facatura!!! De cate ori ma culc tarziu si am multe planificate pe a doua zi, tot atunci doarme rau copilul. Acum e treaz de la 2 jumate!!! I-am dat apa, a baut ceva. I-am dat lp, ca sa nu se mai trezeasca imediat si pt lp-dar nu vrea, ca si-a umflat matul cu apa.
Mi-a zburat tot somnul!!! Plus ca aseara am stat o ora sa il adorm, desi era treaz de la 2 juma!
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Alice, merci de urari. Pana la urma nu am petrecut nicicum, dupa ce m-am chinuit sa adorm copilul, eu am statbpe calc pana la 12si sotul solo. Si de la 12 am mai stat pe la bucatarie, si apoi am zis ca ma culc direct cu Vlad, ca is obosita si sa dorm mai bine. In ideea ca nu se trezeste daca is langa el!!!
Sa-l ajutam pe Alex
matusa77 spune:
crissy77 + paula_m + rodyka + crispo
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010