LMA Sabina - Delfinasi de sarbatoare(159)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Multumim pentru urari -crispo,puiutz_mic,tanti,rodyka, blumblebee, adriana_buc, paula_m, baby 78, giorgia 23, ooana, crissy 77, cris 2010,katalina, Denisa, lauri_ca, Roxana Theo, michelle1981,ochidut.

Ieri am papat tortul, dar am pastrat si pentru voi cu tot dragul de la Ducu. Astazi taiam motul, revenim cu poze maine. Promit

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Neata!!
Haideti la cafea, capuccino, caffe frape cu gheata.
M-am trezit cam dimineata cam buimaca,am sarit din pat cind l-am vazut pe sot dormind linga mine, cit p-aci sa-l trezesc, credeam ca a intirziat la serviciu,n-a auzit ceasul, credeam ca-i vineri

Pe bona am s-o invit sa faca dus la mine, tocmai spunea ca le-a oprit apa calda la bloc vreo 2 luni

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

LA MULTI ANI DELFINASILOR CARE IMPLINESC UN ANISOR
Eva Maria - de ela_mm
MIHAI de Victo
SOFIA - de Ana.
TANIA Maria de rubia

LA MULTI ANI RADU GABRIEL DE TINA

LA MULTI ANI MIGUEL-11 lunite

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Cris LA MULTI ANI pt 5 ani de la casatorie!vin si eu sa urez,intarziata de mine!

Rodyy am facut si eu gem ca mi-ai facut pofta,gem de caise cu cateva piersici.MMMMMM cum a iesit de bun!un fel de dulceata mai mult ca nu e gros,dar oricum.Tu ce reteta ai?la mine scrie la 750 fructe se pune 750 zahar ceea ce mi se pare absurdAsa ca eu am pus 200 max zahar si si asa e prea dulce parca.Plus 50 ml zeama de lamaie in loc de pectina.Ai tu alta varianta?

Apa> si noi bem ba 250 ba 300ml/zi,chiar si 400 daca stau sa socotesc si apa de noapte.Asta pe caldurile aste in rest cam 200-250ml max.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Kata asa e cum zice Aelita,bona nu face dus zilnic,de aceea o data miroase,o data nu.
aaa acum vad ca nu are apa calda 2 luni.Dar poate nici la tine nu o sa faca zilnic.delicata problema.si eu sunt sensibila,nu stiu daca as suporta,si sa mai imi ia si copiii asa in brate,hm...
bona mea e curata,e pedanta,se accesorizeaza,se parfumeaza dar de cand e la noi de la 3 luni ale copiilor,i-am sugerat sa nu se mai parfumeze asa tare ca e miros prea intepator pt bebelasi mici.si de atunci nu se prea da cu mult parfum.Se spala pe maini cand intra in casa,nu ii pupa f mult ca nah,stie ca nu imi place,ii spala la chiuveta ca si mine cand sunt de kk,ii stie f bine distra,etc...
daaar,un mare dar,fiindca stie ca nu imi gasesc alta degraba la pretentiile mele,face ce vrea cu noi.Ma refer la program,o data vine ,o data nu.Ba tre sa plece nu stiu unde,ca ea are si viata sociala la 70 ani,iese cu prietenele la terase etc...Ba iese cu nepotii,ba merge la chefuri,ba merge la baile felix,sau ba nu se simte bine.Si nu imi permit sa ii spun mare lucru ca stie deja cate anunturi am dat si ca nu gasesc pe nimeni cum vreau eu.Ea si-a schimbat si programul,in sensul ca vine 4 ore pe zi nu 8,deja de 1-2 luni.si mie mi-ar trebui 8ore,in fine.Greu cu bonele astea.

Mergi la inceput

fete eu nu pot sa imi pun poza la profil pt ca cica e prea mare pozam-am blocat aici,cum s-o redimensionez?sau stiu eu ce?.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

URAM SI NOI NUMAI DE BINE SARBATORITILO DE MAINE

Vladutz cel cu strungareata de crispro

Raducu de Tina- un an si o luna!!!

Eva de Ela - primul anisor!

Sofia de Ana- primul anisor!

Miguel de Aelita- 11 lunite!

sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si voiosi!
crispro, felicitari pt cei 5 ani de casatorie.
noi maine plecam la mare.
sunt cam suparata, tudor a facut o iritatie destul de urata intre picioruse, o are cam de o sapt. i-am dat cu de toate, acum am luat cu crema cu antibiotic, sper sa-i treaca. nici nu stiu ce sa fac, sa-l bag in apa la mare, sa nu-l bag..., imi pare atata de rau ca s-a intamplat asa.
paula, imi pare rau ca raul e bolnavior, sa dea Dumnezeu sa se faca bine, stiu ce rau e sa ai copilul bolnav.
gata fug.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei

POZE TUDOREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Lauri ca, Bamboletta . Merci. Inca in capul meu e o nebuloasa, dar cu ajutorul vostru se face lumina. Probabil ca asta e si de aici si durerea lui. Stiu sigur ca plange de durere, ca acum ii stiu plansul. Sper doar sa treaca cat mai repede. Inca ne luptam cu febra. Ii dau de 4 ori pe zi nurofen si panadol, la 6 ore, dar febra revine cam la 4 ore, si atunci, daca e cald tare, bagam si cate un supozitor paracetamol. De aseara ii dau si antibioticul, dar inca nu se vede nici o schimbare.
Si colac peste pupaza, ne pregatim si de varicela. In week-end-ul trecut ne-am intalnit cu nasii nostri si copilul lor si luni i-au aparut copilului lor primele bubite. Chiar as vrea sa scapam de data asta, dar nu prea cred. Raul va trece din una in alta si nu cred ca e tocmai ok pt organismul lui slabit!!! .
Raul nu mai merge in 4 labe deloc, acum ne deplasam doar in picioruse, a devenit chiar stabil, merge tare bine. Afara nu-l prea las eu de capul lui, ca o ia repede si mi-e teama sa nu cada in nas, dar in casa umbla incontinuu.Acum nu se mai aud lipaituri, ne ia prin surprindere.
Cristina, distractie placuta azi si relaxeaza-te si tu si bucura-te de musafiri
Aelita, ce-mi place cum povestesti tu!!Cand ma gandesc la tine, imi vine in minte poza aia, cu puiutii tai imprastiati prin toata bucataria, asa ca furnicile!!. Dar de ce nu vb direct cu cei de la agentie sa-ti trimita poze cu apartamentele? Ca asa vezi exact ce si cum...
Paula, inca nu v-ati repatriat? Cum sarbatoriti azi?Ce face Mihai?
La multi ani Eva!![/center]La multi ani Mihai!!
La multi ani Sofia!!!
[center]La multi ani Maria!!
Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!!
La multi ani Miguel!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Am uitat :
Denisa, eu am decupat din poza, ca nici pe min enu m-a lasat poza asa mare si nu am stiut cum sa o micsorez.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Rodyy am facut si eu gem ca mi-ai facut pofta,gem de caise cu cateva piersici.MMMMMM cum a iesit de bun!un fel de dulceata mai mult ca nu e gros,dar oricum.Tu ce reteta ai?la mine scrie la 750 fructe se pune 750 zahar ceea ce mi se pare absurdAsa ca eu am pus 200 max zahar si si asa e prea dulce parca.Plus 50 ml zeama de lamaie in loc de pectina.Ai tu alta varianta?

reteta masinii zice la 580 g fructe (caise, piersici) se pun 360 g zahar! suc de la o lamaie si 30 g pectina. no, eu am pus cam 1 kil de fructe (caise+2 piersici mari), o lamaie (si coaja rasa), un mar mare feliute (cica ar contine pectina, era poate mai bine ras...), scortisoara si am uitat de vanilie... a iesit super!

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput