LMA Sabina - Delfinasi de sarbatoare(159)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

LA MULTI ANI DELFINASILOR CARE IMPLINESC UN ANISOR
Eva Maria - de ela_mm
MIHAI de Victo
SOFIA - de Ana.
TANIA Maria de rubia

LA MULTI ANI RADU GABRIEL DE TINA

LA MULTI ANI MIGUEL-11 lunite

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

LA MULTI SI FERICITI ANI SI DE LA NOI!

Si delfinasilor frumosi si iubiti care s-au sarbatorit ieri, le uram cu intarziere LA MULTI ANI!

Si tie Cris, iti doresc sa ai o casnicie frumoasa, care sa te implineasca pe deplin!

Aelita, multumesc din suflet pentru sustinere, sfaturi si incurajari.

Aveam mare, mare nevoie, Berti a supt un pic dimineata, era adormit tare si nu s-a prins ce se intampla, cand m-am mutat sa traga si de la nr.2 s-a terminat, a strans gurita si s-a zbatut brusc, asa ca am amanat.
Mai incerc, nu ma las, tocmai pe principiul ca vreau sa-i fie lui fie si asta inseamna nu numai ca laptele de mama e bun, ci si ca decizia de a-l intarca imi doresc sa fie a lui si a mea, nu a unui medic-mai ales ca e nefondata.

Aelita, nu stiu zau de ce a trebuit sa stam in spital, in afara de aerosolii pe care ii faceam si noi acasa si antitermice, ne-au mai tratat e drept cu antibiotic Cefort, la care a facut si alergie si nici nu stiu de ce l-au bagat in el, mi-au spus 'sa nu apara probleme", apoi am aflat si eu ca nici la gastroenterita, nici la bronsiolita- ce avea el, nu se dau antibiotice, ambele fiind virale. Dar de ce sa nu dam, sa dam sa nu apara complicatii.

Si eu mai sunt si una din aia care lui Teo pana la 4 ani nu i-am dat nici un antibiotic, am preferat sa mergem pe homeopate si naturiste.
Asa ca, cu atat mai rau mi-a parut ca i-au dat antibiotic preventiv-daca exista sintagma asta.

Asta e,a trecut, ce sa mai zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare mamici si delfinasi!

paula, crissteo,sanatate puiutilor...sper sa se recupereze cat mai repede...

crispro iubita, LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE SOTIOR SI DE PUIUT!

OANA, pana la urma mi-am LUAT CARUCIOR...DE LA DHS!!! www.dhsbike.ro/produs/carucioare-dhs/dhs-3026/138.html" target="_blank">ceva de genu.....e asa cum vroiam: tip umbrela, cu spatarul care se lasa pana jos, spatiu suficient de larg in interior astfel incat copilul sa nu se simta incorsetat...numai bun de vacanta si nu numai... a fost doar 312 ron...eu sunt multumita si de caruciorul astalalt mai mare, care e tot de la DHS...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - ziua lui Filip

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

[quote]citat din mesajul lui katalina

Eva Maria - de ela_mm
MIHAI de Victo
SOFIA - de Ana.
TANIA Maria de rubia

La multi ani si din partea noastra!

Coteasca, iti dau pm, scuze de intarziere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Rody, la mine masina de paine are 2 cupe cu care se masoara ingredientele si toate retetele au aceste masuri cu cupa.

1 cupa mare inseamna 2 capace de la sticla de plastic- am masurat sa stiu sa va zic cat

Reteta de gem:

apa, suc de lamaie, zahar si gelatina cate 2 cupe= 4 capace din fiecare
si fructe 500 g, ei zic portocale, o sa incerc azi cu caise sau prune, n-am iesit in piata azi, am avut zi de gospodareala si inca mai am o gramada de facut.

Aluat de gogosi/ cornuri:
apa 290 ml
ulei 4 capace de la sticla de plastic
sare- 1 capac
zahar 4 capace- eu am pus un pic mai mult ca-mi plac mai dulci
lapte praf 2 capace
faina , iar am masura - 3 1/2 cani obisnuite
drojdie 1 capac.

Sper sa fac si eu mai pe seara si gem si gogosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

f tarziu a adormit matzu asta mic...tocmai azi, cand trebuie sa mergem la o zi de nastere de la 5...asa e intampla intotdeauna...

eu savurez o cafea cu lapte, va invit si pe voi... stau pe balcon, va scriu, iar afara ploua cu soare...cine sa mai inteleaga???

aelita, tu cand scrii nu te incurci...imi plac postarile tale, gandirea ta...la fel si postarile Otiliei...bine ai revenit, Otilia!!!!

ma dati gata cu bunatatile voastre...ce mamici harnice avem...eu una sunt antitalent la bucatarit...de fapt nici nu prea ma dau in vant dupa gatit...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - ziua lui Filip

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

[quote]citat din mesajul lui katalina

Eva Maria - de ela_mm
MIHAI de Victo
SOFIA - de Ana.
TANIA Maria de rubia

La multi ani si din partea noastra!

Coteasca, iti dau pm, scuze de intarziere.

mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010

si din partea noastra cu drag!!!! revin mai pe seara sa scriu la subiectele dedicate, acum sunt in focuri cu lucrul...ca numai in week-end se poate, cand sta sotul cu Raducu

Paula, ce rau imi pare de Raul ca nu da semne de imbunatatire inca si colac peste pupaza mai vine si varicela zici...dar poate scapa, desi daca sistemul imunitar e deja slabit...offff! Sanatate multa si putere, o sa-si revina cu antibioticul, nu-ti fa griji! Atat doar ca daca face varicela nu stiu daca se poate da antibioticul in continuare. Mamicile cu experienta, stiti detalii legat de asta? Sa intrebi pediatrul, Paula

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

DEnisa, Coteasca,Crissteo, Eladea, multumim de urari! Va pup cu drag pe fiecare!

Ochidut, Coteasca, multumim de urarile anticipate pt Vlad!

Coteasca, drum bun si distractie faina la mare! Si sa treaca iritatia lui Tudor! O fi de la caldura?

Paula, . Of, sa se faca bine Raul, repede!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Elena, din ce stiu eu, perioada de incubatie la varicela e de 2,3 saptamani. Pana atunci terminam cu antibioticul. Nu mai face febra, in schimb vad ca iar are diaree, de fapt e f mult mucus in scaun, o fi cel pe care il are in gat...nu stiu. Chiar nu stiu ce e boala e asta!! Dar cumva o sa scapam de ea.
Cristina, gata cheful? Sau inca nu a inceput?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Raducu de Tina- un an si o luna!!!

Eva de Ela - primul anisor!

Sofia de Ana- primul anisor!

Miguel de Aelita- 11 lunite!

Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti![/b]

si din partea noastra cate un si o
La Multi Ani!

Matei - luna a 12-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Ziua buna si de la noi

si eu astept sa se trezeasca Andrei, la 6 trebuia sa fim la o aniversare plus ca iar se culca la miezul noptii...

aseara am fost in club, am stat doar o ora, dar asa as fi stat pana dimineata sa dansez dar la cat eram de obosita am plecat ca Cenusareasa la miezul noptii

cred ca apar ceva dintisori, ca de vreo 2 nopti se trezeste plangand de ti se rupe sufletul azi iar mi-a dat trezirea la 5 jumate, a mai dormit putin pe la 6 jumate si la 7 si un sfert s-a trezit in urlete

Cris petrecere frumoasa si multi multi ani fericiti impreuna

la multi ani tuturor sarbatoritilor, am urat la fiecare in parte la capitolul dedicat lor

ne-am tot uitat la poze din concedii, asa ca parca parca am pleca si noi in toamna in turcia sau undeva vreo 3-4 zile doar noi, dar nu imi vine sa il las pe Andrei

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput