LMA Sabina - Delfinasi de sarbatoare(159)
Raspunsuri - Pagina 3
puiutz_mic spune:
cand se trezeste cred ca nici nu-si mai aduce aminte, Rody
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
baby78 spune:
cristeo pacat ca ai trecut prin asa ceva! Din pacate sistemul nostru sanitar este plin de angajati ce nu au nici o placere in a isi practica meseria...E adevarat ca salariile sunt mici dar daca tot te-ai hotarat ca asta vrei sa faci si mai ales cand lucrezi cu oameni este important sa o faci din pasiune si placere....
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ochidut Baby 78 si noi avem cam tot aceleasi dimensiuni si mai e si fata pe deasupra, 80 de cm si 10.700. Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
Felicitari pentru lunganca frumoasa! Se vede ca avem in delfinariu cei mai frumosi copii si cei mai bine crescuti...
Puiutz, felicitari pentru primii pasi singuri.
baby78 spune:
Rody pentru frumoasa Isa! Nu aveam cum sa nu ii uram la capitolul special toate cele bune pentru implinirea frumoasei varste de 1 an! In perioada aceea am fost plecati dar....nu am uitat de cei doi ochisori superbi!
rodyka spune:
baby, ochidut, si noi avem 80 cm (mie sigur nu-mi seamana, ca n-am ajuns la 160 ), dar 11.800 kg (acum 3 sapt)
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crispro spune:
Rodi, pai nu e mare lucru ce-ai facut. Vorba Elenei, nici nu isi mai aminteste la trezire.
Eu ma chinui sa culc copilul, sa pregatesc ceva pe maine, macar sa ma organizez azi. Dar el tot vb si se joaca cu suzi.
Rodi, mai vroiam sa iti zic ca si eu mi-am luat aparat din ala raid night&day si tot am tantari. Mi se pare ca nu e bun deloc. Inainte aveam ceva aparat cu o sticluta mica de lichid-no, ala imi parea ok
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Rodi, pai nu e mare lucru ce-ai facut. Vorba Elenei, nici nu isi mai aminteste la trezire. |
la trezire sigur nu, dar poate data viitoare cand ii spun ca merg sa-i fac laptic
acuma tocmai am de aruncat 2 iaurturi, i-am pus in ele pliculetele cu praf de la dr si nu mai vrea sa manance, is asa de aromate!! s-a dat la punga de pufuleti a sora-sii, asa ca fug sa iau alte iaurturi, doar n-o sa ramana nemancata... abia am venit de la plimbare si, cum a sosit si tati, planuim inca una, mai lunga
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
Alice_Elena spune:
Cristina, multi ani feiciti impreuna !
Paula, si eu stiam ca angina pectorala e o boala la inima..
Anca, goldenii sunt cei mai blanzi caini. Daca musca vreunu e eutanasiat sa nu strice rasa. Si s-ar juca tot timpu eu mor dupa ei. Noi suntem bine, am plecat din bucuresti, suntem la casa. Mara a stat toata ziua in piscina i-am facut poze. In rst nimic. Cred ca ramanem toata sapt viitoare aici, apoi poate venim si noi la cta. Sper, in fnct de marius
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 14+
crispro spune:
Va invit sa le uram delfinasilor Mihai de Victo si Maria de Rubia "La multi ani!" la subiectele dedicate:
16 iulie- LMA Mihai, delfinas de Victo
16 iulie- LMA Tania Maria, delfinasa de Rubia
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
La multi ani si celorlalti delfinasi de maine:
Raducu de Tina- un an si o luna!!!
Eva de Ela - primul anisor!
Sofia de Ana- primul anisor!
Miguel de Aelita- 11 lunite!
Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!
Merg la nani, ca is zombie... nu am apucat nimic pe maine, nici macar organizare.
Noape buna!
Sa-l ajutam pe Alex