LMA Sabina - Delfinasi de sarbatoare(159)
Raspunsuri - Pagina 2
bumblebee spune:
Puiutz, felicitari pt primii pasi! Urina poate avea miros mai accentuat si pt ca e mai concentrata, tocmai pt ca bea mai putine lichide.
Paula, sunt stupefiata de acest diagnostic.. sincer, cred ca dr. ala fura curent . E un diagnostic ce tine de inima.. pai fara un control asa.. Plus ca ce treaba are matura cu prefectura? Antibiotic la angina pectorala.. Pupam apasat pe Raul! O sa-i treaca si de fusta lui mami. Cand am fost cu V in spital a stat numai la mine in brate..
Crisu, casa de piatra! Multi ani inainte, impreuna, in intalegere si iubire!
Crissteo, nasoala experienta din spital. Si eu am fost internata cu V, nu am intalnit atitudini ostile. Dar am vazut ca si cadrelor le era greu sa colaboreze cu unele mamici.. Deh, cand e puiul bolnavior, toate se duc la inima.
Oana, ce poze? Unde?
Azi se implinesc 10 ani de cand a murit tatal lui George (sotul meu). A facut soacra mancare si la 6 mergem la cimitir, face o slujba mica un nene preot, un pachetel de pomana, sa nu treaca.. u am facut o tarta de visine, desteapta foc, i-am dat sotului plicul minune sa punea deasupra, cica zahar pudra.. Era praf de copt , era de la italieni, dar eu bazata ca e zahar nici n-am mai citit.. Am suflat cat am putut deasupra, acum am dat cu zahar pudra, dar cred ca o las pt noi in casa..
Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
MAREA INTALNEALA - MUNTE
pt 27 aug - 7
crissteo spune:
Alina, eu am avut parte de tratament chiar foarte frumos din a 3-a zi de spitalizare, ca intre timp sapasem dupa cunostinte si recomandari si am gasit, asta era comportamentul frumos, alte mamici n-au avut parte de raspunsuri la intrebari de ex- mie mi se pare ca face mai putin pipi- raspuns- da si, vreti sa faca mult? pai sa nu se deshidrateze ca nu vrea sa bea deloc ceai- sunteti medic da? atunci luati-l acasa. va semnez acum externarea?
eu n-am avut parte de asa ceva, ca-mi alegeam cuvintele cu mareee grija. deci la noi chiar a fost colaborare. Atat s-a putut, numai pana am aflat ce tratament are a durat mai mult, ca doamna asistenta nu si-a amintit pana la un punct ce ii baga in branula,alta data a uitat sa-i dea aerosolii si alta data sa-i aduca masa. Dar noi colaboram si uite asa am reusit impreuna sa faca copilul tratamentul caer era in foaie si eu sa aflu ce tratament a facut.
Sper sa nu ami ajungem vreodata pe acolo.
In rest, copiii mei se joaca foarte frumos impreuna, sunt foarte bucurosi cand se vad, dupa somn de exemplu, se iau in brate, se mangaie, se pupa, sunt foarte foarte fericiti. Sunt asa de haiosi, sper sa-mi amintesc si eu sa-i filmez.
Teo deja se gandeste si zice ca-mi spune el ce tort isi doreste Albert, ca stii mami Albert nu stie sa vorbeasca, dar eu stiu.
katalina spune:
Of fetele, am asa o suparare...
Nu stiu ce sa mai fac
Bona mea transpira si...miroase FFF RAU, nu mereu
Am aplicat tot ce se poate sa rezolv cumva problema asta, i-am luat deodorante, i-am luat sa aiba si aici la mine,fac tot felul de aluzii,saraca e o femeie FFFF BUNA, calda, iubitoare cu copiii mei, este perfecta pot zice, cu exceptia acestei probleme.Sotul meu zice sa trecem cu vederea, asta sa fie defectul cel mai mic al ei,dar eu nu mai pot, azi de exemplu am zis ca o trimit acasa.Nu stiu, cred ca nu-si da seama....evit sa-l mai las pe Vik cu ea
Nu stiu ce sa mai fac, am fost si directa uneori,dar foarte fin si delicat, nu vreau sa o jignesc, e si tare sensibila,nu vreau sa plece,e la mine de 5 ani, doar vara avem problema asta,dar nu zilnic,off
La birou mai aveam asa pe cineva,tinara,draguta, dar nu realiza ce mare problema are, si nimeni nu-i spunea.of
asta-i off topic, scuze
Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata
crispro spune:
Crissteo, greu ti-a fost cu berti in spital. Sper sa nu ajung veci!!! si sa nu mai ajunga nici una dintre noi. In asa conditii, uecs...
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
E greseala mea. E doar angina si mai scrie inca ceva dupa ea, dar sper ca nu pectorala!!! E ceva la gat sigur, pt ca de azi noapte aud si ca are ceva in gat, dar nu-i curg mucii!!!! Nu cred ca are ceva la inimioara. Puiutz, Bumblebee , merci ca mi-ati atras atentia, mai ziceam la cineva si mai radeau si de mine ca nu stiu ce are copilul, dar adevarul e ca eu, din cultura mea stiu doar de angina pectorala, de angina simpla nu am auzit!!!
Kata, asa mirosea si prima bona a lui Raul. Dupa ce pleca aeriseam 2 ore , iarna, si tot aveam impresia ca imi miroase casa. Acum, ea e demult la voi si cred ca poti sa-ti permiti sa o intrebi. Incearca sa pui pb dpdv medical, intreab-o daca nu si-a facut control hormonal.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare
carla_2008 spune:
AELITA esti geniala!!!stii tu de ce
CRISTTEO maaama ce nebunie in sistemul medical romanesc. e de cacao oricum!
legat de socializare etc...eu nu cred ca daca nu se pupa,linge etc cu alti copii,insemana ca e singuratic,autist,
noi de ex avem f multi prieteni cu copii si socializam cu ei,ei stiu sa nu-si aduca copii raciti,cu virusi si altele,iar ai mei sunt f sociabili deja.Nici pe picii mei cand au fost putin raciti nu i-am dus in vizite,ca alte probleme slava cerului nu am avut,in fara de un rosu in gat.Carla de mica are unele pers de care nu ii place si atat,nimic exagerat.
asta e strict parerea mea
scuze ca scriu aiurea si cu greseli dar sunt mereu pe fuga
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
rodyka spune:
cristina, CASA DE PIATRA si multi ani fericiti si de acum incolo!
ce-am mai putut rade de tine cu catelul! intai am crezut ca am citit gresti ca aveti catel in curte, apoi m-am prins ca e chiar asa! imi si imaginam plushul ala mic latrand si tu luand-o la fuga! s-o vezi pe Isa ce face!! aseara mergand spre parc, era un nene cu un caine-lup, ii arunca pietre, crenguta, mingiute si cainele sarea si fugea dupa ele. n-am mai putut-o lua de acolo pe Isa. radea in hohote, sarea, dadea sa fuga si ea dupa caine! stapanul ne-a vazut si il facea pe caine sa vina tot mai aproape de noi, spre fericirea piticutei! la final l-a legat si ne-am apropiat si noi, dar n-am lasat-o sa puna mana, nu cunoastem nici cainele nici stapanul, ca asa mai avem cativa catei vecini pe care ii smotoceste, pe al nostru inca nu ca e tare paros si mi-e frica... poate dupa ce reusesc sa-l frezez...
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
cris, cand iti faci timp, ia arunca o reteta de aluat ptr gogosi si incoace, daca ai una deja probata. eu tocmai ce am facut gogosi, am si mancat . dar maine mai pot face iar
crispro spune:
Bumblebee, Rodi, . Multu de urari!
Mergem afara. E marait copilul, ca ii e somn. de mancat nu mananca, asta e. Poate bea LP diseara.
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
am facut o tonterie, mi-a parut rau imediat dar nu mai aveam cale de intoarcere. am pus-o pe Isa la somn in patut, dupa 5 min de escaladari in patul mare. si cum am vazut ca protesteaza, i-am spus: stai cuminte ca merge mami sa faca laptic! si s-a facut liniste, a adormit asteptandu-ma, ca asa cuminte ma asteapta mereu cand merg sa-i pregatesc dimineata lp. of, mi-a parut asa de rau dupa aia, dar nici sa-i duc laptic nu era o solutie buna, tocmai mancase de pranz... asa ca ma pot astepta de acum sa nu ma mai creada, sau poate ca prima data ma iarta