LMA Sabina - Delfinasi de sarbatoare(159)
Raspunsuri - Pagina 17
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilinca79 Baby, cum mai e Tudor, a trecut cucuiul? Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
A trecut cucuiul dar i-a ramas inca o dunga vanata pe frunte. Pana se insoara trece....
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
aelita spune:
neata !
aoleu,RODICA,tu si mai tarziu te-ai culcat !!
intre caldura si faptul ca sambata -duminica ma odihnesc prea mult,duminica seara adorm cel mai tarziu..
GIORGIA ce bine ca vrea sa mearga numai singura ! asa se formeaza! tu doar sa fii langa ea,o prinzi repede daca e ceva,nu e nevoie sa mearga de mana.ai vazut-o pe Isa RODICAI cum merge ,balerina !
cu muscatul si Miguel mai avea ...dar vad ca s-a mai potolit.probabil le trece dupa ce nu li seva mai parea senzational.
RODICA nu mai stiu,ti-am raspuns cand mergem sau nu?pe 1 august.
ELADEA pe 1 plec,mai am ceva,si eu as pleca de-acumHai,ma,ca nu neaparat am mereu dreptate
ILINCA,noaptea ma mai relaxez citind si scriind.
sticlute de genul ala gen biberon,gasesc de apa plata,si Miguel e incantat sa bea cu sticla asa ,bea foarte bine.dar apoi ii place sa se joace si sa scuipe apa ,se preface ca bea,si apa e pe el.noroc ca e cald
Ce bine ca zici ca tu te rogi mult,si te ajuta..uite..eu am cam uitat asta..si nu e bine.
CRISTEO foarte bine ca ti-ai propus ceva si ca te simti bine,in legatura cu caii!!orice propunere,orice vis e bun atat timp cat iti face bine,cat gandesti pozitiv,cat nu iti schimba viata si nu suferi din asta!
(chiar si cand nu se implineste)
Si de atunci calutii necheaza cand dorm copiii si intr-un mod mult mai linistit. |
Bravo!!!!frumos !
VICTO revin la tine,ca ai un mesaj interesant!
CRISPO hahaha s-a tot gandit cum de a incurcat ziua si la multiani tot n-a zis baaaaai!!!
si noi te iubim!!!
PUIUT,hai,mai,chiar comoara era un banc cu comoara care trebuie ingropata hihiheu ma bucur ca nu te-ai suparat,ca eu plec de la a-ti spune tie una si apoi generalizez si se poate intelege gresit ce spun.
cuslabitul,de acum o sa ti se para ca slabesc mult,se subtiaza la fatza,dar e pt ca incep sa creasca brusc .cresc in inaltime,si atunci parca se subtiaza !apoi iar isi revin.dar bucutele se pierd usor usor.
LA MULTI ANI ,SABINA !!! SA CRESTI MARE !!!
Felicitari pt 11 luni !!! SI-A MAI RAMAS DOAR UN PAS !!
Sasha
Priscilla Serayah
Victor Petru
Antonito
David
paula_m spune:
Salutare
Nu mai am timp de nimic. Pe langa pb cu Raul, am si predare de proiecte. Nici nu vreau sa am gandesc ce grozavii le-am scris oamenilor in proiecte.
Raul merge spre bine. Sper!!! Ieri nu mai stiam ce sa fac, sa plang, sau sa rad...i-a trecut febra, nu mai facea kk moale, dar a inceput sa vomite!!. Acum e mai bine, inca ne chinuim cu mancatul!!
Cred ca e ceva in aer, de o iau toti sotii razna...nici eu nu stau mai pe roze cu al meu, dar nu am avut timp sa ma gandesc la razbunari. Cosmin face mancare si curatenie, lui Raul ii e tare drag, deci il mai tinem un pic, poate isi revizuieste comportamentul
Eu as vrea sa scape de varicele, dar pun raul inainte, sa ma bucur mai tare daca nu face...
La multi ani Sabina!!
La multi ani Antonito si David!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare
baby78 spune:
citat din mesajul lui crispro Iuliana, . Deci ai vazut dulaul? Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Dulau???? E ditamai fiara....Nu stiu cum il poti privi macar....
E tare frumos si e o rasa tare buna pentru copii. Eu sunt indragostita de catei....asa ca mi se pare un dulce. Sper ca el va fi terapia ta in a iti invinge teama de catei...macar de el
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
crissteo spune:
citat din mesajul lui crispro La multi ani, Sabinuta! La multi ani David scump! La multi ani Antonito! sa cresteti mari, sanatosi, cuminti si papaciosi! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
LA MULTI ANI SI DE LA NOI! Sa cresteti mari si sanatosi si norocosi!
aelita spune:
VICTO stii ca atunci cand incepi sa povestesti problemele,jumatate sunt rezolvate,pt ca scoti "raul".
te-ai dus cu mintea exact acolo de unde iti vine problema !! la despartirea parintilor tai,la dorinta de a-i vedea impreuna si la durerea batailor din partea tataluivitreg.aici ai multe,probabil...Ai un amestec care iti creeaza azi confuzie si nervi,pt ca e vorba de 2 barbati din viata ta,din partea carora ai primit lovituri.de aceea uneori si nu intotdeauna ,barbatul de langa tine intruchipeaza acei doi intr-unul ! adica tu reflectezi imaginea ta din copilarie asupra lui !
mergand la prietena ta si vazand o familie fericita,tu nu te-ai uitat la EA,te-ai uitat doar la el.deci nu familiaa fost in momentul ala,ci el barbatul,de acolo a zgaltait subconstientul amintirile ascunse ,faptul ca tu ti-ai dorit ca tatal tau sa ramana ASA langa mama ta .fara sa vrei,te-au trimis inapoi in timp,si fara sa constientizezi.a aparut suferinta copilariei ca tatal tau nu e langa tine,ca s-au despartit,si din cauza asta tu ai suferit cu un tata vitreg si violent,si azi te razbuni pe figura tatalui tau prin sotul tau,ca pe el il ai in fatza,el reprezinta imaginea de tata azi.
crizele vin cand avem copii,pt ca atunci se trezesc cele mai ascunse amintiri din copilaria noastra.prin ochii copiilor nostri ne vedem pe noi,si scoatem ce e mai rau ascuns acolo.toti avem!!!! important e sa realizam cat demult am suferit,sa scoatem totul afara,sa incercam sa ne eliberam!
tu ai multe,draga mea,divortul ,lipsa tatalui tie ti-a adus o serie de necazuri in copilarie,si azi te razbuni pt asta.
e greu ca sotul tau ,in momente de crize,intruchipeaza doi barbati din subconstientul tau:tatal care ti-a lipsit si care a fost cauzant indirect de suferinte ,si tatal vitreg violent.
incearca sa iti amintesti tot !
ooana spune:
citat din mesajul lui rodyka LA MULTI ANI, SABINA!! LML Antonito de Palomina LML David de bamboletta am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
La Multi Ani si din partea noastra!
Matei - luna a 12-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crissteo spune:
Puiutzmic, draga mea, pentru ce sa te iert? Suntem aici o mana ne mamici minunate care avem numai ganduri bune una fata de cealalta si toate astea pentru puiutii nsotri dragi si pentru noi.
Mie imi pare rau daca ai inteles ca m-ai suparat cu ceva. Din contra, mi-a placut tare mult ce ai scris si-ti multumesc ca printre atatea treburi cate ai tu, ti-ai gasit timp sa te gandesti la ce am scris si sa scrii cuvinte frumoase. Eu nu stiu cum functionezi tu cu asa putine ore de somn si sa ami si lucrezi.
Cu degetul in gurita de acord total cu aelita, ca si cu suzeta, cu mersul, cu mancatul, copiii nostri sunt unici, ei stiu cand sa faca totul si fac in ritmul lor. Desi lucrez de multi ani cu copiii, mi-a trebuit sa am eu al doilea copil pentru e fi mai relaxata si a accepta ca acesti mici omuleti stiu ei ce e mai bine, aleg pentru ei, chiar de mici mici si e atat de frumos sa le dam sansa sa aleaga. sub ochii nostri bineintels, dar sa-i lasam sa aleaga.
ooana spune:
Victo chiar imi pare rau...dar zic si eu sa ii spui tot ce ai pe suflet ca nu meriti sa stai asa si sa te macini.
Rody imi pare rau dar unii oameni ne dezamagesc cum zicea si Cris poate nu ar mai trebui sa avem asteptari de la ei si asa nu am mai fi dezamagiti...usor de spus si greu de facut mai ales pentru cineva care pretuieste prietenia
Carla ce model aveti voi de la ABC design? un link imi arati si mie
am pus cateva borcane de gem de zmeura
Cris asa sunt unii care iti servesc "pai sa vedem cand avem timp sa trecem pe la voi" de stau si ma gandesc dar ce la noi e gara de nord, unu vine altul pleaca cand vrea ufff oamenii astia!
cert e ca nu suntem toti la fel
voi ce biscuiti le dati micutilor? tot de copii? sau ati trecut la biscuitii normali?
noi pana acum am papat doar Hipp si Organix
Paula cum zice Raul inca mai pastreaza-l pe Cosmin macar face mancare si curatenie, e un ajutor bun pe langa casa omului
Matei - luna a 12-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
puiutz_mic spune:
mai fete dragi, sunteti grozave, va iubesc! Aelota, de ce sa ma supar? Eu intai stau, citesc, rumeg si daca vad ca omul are dreptate, nu pot decat sa-i multumesc! Cu mama nu prea mi se intampla asa....
Crissteo
mai revin!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010