LMA Sabina - Delfinasi de sarbatoare(159)
Raspunsuri - Pagina 18
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana voi ce biscuiti le dati micutilor? tot de copii? sau ati trecut la biscuitii normali? noi pana acum am papat doar Hipp si Organix Matei - luna a 12-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Eu i-am dat doar biscuiti popular...care erau pe vremea noastra.... Ii cumpar un bax (5 kg) sa fiu sigura ca sunt in conditii igienice corespunzatoare si imi ajung mult timp
Deja copii au 1 an si de acum pot manca mult mai multe.
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
crispro spune:
Crissteo, m-ai facut curioasa... ai lucrat cu copiii? unde?
Iuliana, inca de cutu asta nu mi-e frica. Am mai avut unul la fel (cred ca aceeasi rasa), tot de mic l-a adus cumnatu-meu in curte. Mie imi e mila de ei, ca nu suport sa stiu ca stau singuri, sau legati, sau flamanzi. Asa ca tot le dau sub geam niste laptic, sau apa. chiar daca fug repede in casa cand vin sa manance, ca ma tem. Si de catelusa de dinainte pot sa zic ca m-am atasat, o si mangaiam, ca era mica, si simteam ca ma iubeste, ca se bucura cand ma vedea. Sper sa ma inteleg si cu asta de acum (la mine e important sa nu ma latre si sa nu maraie).
E cald iar!!! copilul are ceva bubite de la caldura, nu e de mirare. Insa vreau sa ma uit bine de tot unde le are, cate is. Ca urmeaza sa ii dam vaccinul +ROR- ul care poate da ceva bubite din astea (si atunci sa stiu sa fac diferenta).
Sa-l ajutam pe Alex
crissteo spune:
Crispro, la o directie de protectie a copilului si am avut contact cu multi bebei, apoi cu copii mai mari. Inca lucrez, adica de acolo am intrat in cic, daca e totul in ordine, tot acolo ma intorc pana reusesc sa-mi fac ceva al meu, adica pensiune la care sa fac si hipoterapie. Am o idee fixa zilele astea, dar asa imi placeee.
carla_2008 spune:
AELITA esti GENIALA!!!!repet!pai tu de aceea nu te plangi ce greu iti e cu 3,ca esti o femeie extrem de echilibrata!Ce fericit trebuie sa fie sotul tau!
Cristteo cum iesi gemul?
Crissy,,era sa fac pe mine de ras,normal ca la tine in brate era,eu citeam aseara,azi noapte mai bine zis pe la 1-2 DC-ul.Deci iti dai seama ce putea fi in capul meu!bine nu e o scuza,sunt o aiurita,tot ma gandeam cum de o lasi sa coboare scarile,si imi venea in minte acel filmulet cu baietelul ce sa da dea dura pe scari
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
Alice_Elena spune:
buna ziua mamici
ne'am intors si noi acasa, la bucuresti. maine vine doctorita marei sa o vada, cantareasca. de cateva zile vomita. mai mult apa chioara asa (si bea foarte multa apa). adica, nu stiu, nu vomita, regurgiteaza, ca atunci cand era bebe mic si manca mult lapte
problema mea e ca ieri s'a si lovit la cap si ma gandesc numai la balarii (desi ea vomita dinainte).
ea o am pe soacramea la mine de o saptamana si deja incepe sa ma streseze. problema e ca ma si cert cu marius ca eu sunt cu curu in sus din cauza lu masa si le raspund urat tuturor.
dar e obositoare, si o poarta pe mara numai in brate, ma dispera. ii zic mereu dar nici nu vreau sa creada marius ca am ceva cu ea. plus ca el se poarta cam urat cu masa, adica o repede imediat daca nu ii convine ceva si mi'e mila de ea, nu vreau sa fiu eu motivul pt care se poarta urat cu ea..
si nu imi convine ca ii da lu mara sa manance lucruri fara sa ma intrebe. adica, eu nu pot sa ii dau copilului sa guste ceva ce mananc eu de fata cu ea, pt ca apoi sigur ii va da..
mai bine va pun niste poze decat sa va fac capul mare :)))
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 14+
crissteo spune:
Denisa, gemul a iesit bun, dar putin. Pai la ritmul in care ne-am aruncat pe el, ce sa fac cu 2 borcane? Deh, daca in reteta zicea 500 g fructe si eu atat am pus! Parca nu am vazut cat loc mai e in vas!
Dar e asa bun, deja ma gandesc ce fructe sa mai iau sa mai fac, maine ca dupa amiaza o mai pun de o painica integrala, ca m-a rugat sotu sa-i fac.
Astept sa se trezeasca baietii si sa-i scot al piata si la joaca.
Asa-mi place ca mai adie un pic vantul si ca nu mai am aerul conditionat deschis si jaluzele trase.
Alice_Elena spune:
am facut si eu urarile sarbatoritilor din zilele trecute. ma iertati de intarzieri
am pus si cateva poze din weekend
le-am vazut si pe ale cristinei. cred ca v-ati distrat de minune. mi-a placut tortul (in afara de voi, bineinteles)
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 14+
ainotna spune:
Alice, of cu cazaturile astea! Sper ca e totul ok cu Mara, sa va zica si dr, ca sa te linistesti…
Iar cu soacrele, ce sa zic, eu am fost f mult timp intelegatoare, am spus ca e si soacra mea om si poate sunt eu prea pretentioasa (ii spuneam sa-i dea copilului 180 ml lapte, ii scriam pe o foaie cate masuri la cata apa, si ea ii dadea 30 ml si apoi imi spunea ca are impresia ca ar mai fi vrut, dar daca asa i-am zis…Dar nu ma suna sa intrebe, sa nu zic ca-i batuta in cap. Apoi lui Bogdan ii punea pampers de ai lui Sasha, nr 2 in loc de nr 5, tot asa, ca nu-i gasea si nu vroia sa ma deranjeze). Dar toate au o limita…Si limita a fost depasita, ca eu nu am mai putut! S-a intamplat atunci cand am inceput sa ma cert cu sotul din cauza ei, pt ca facea numai prostii iar eu, ca sa nu o certe pe ea, lasam de la mine, iar ea tacea malc. Ne certam de fata cu ea, pt ceva care facuse ea iar ea nu scotea un cuvant sa zica “eu sunt de vina, nu Anca”. Atunci, pa!
rodyka spune:
hello, mamici!
Isa doarme asa de bine acum, s-a trezit la 9 si la 10.30 deja eram in oras cu tati, cu treburi. a adormit in masina la intorcere, putin a protestat cand s-a simtit in patut, dar are deja o ora de somn! azi a cam fentat mesele, sa vedem cum le recuperam. mai devreme a sunat nasul, sa intrebe daca nu ii duce Florin la pescuit pe el si pe iubitul nepoatei, deci nu sa mearga impreuna la pescuit! eu am comentat ca vreau la plaja, asa ca al meu i-a zis ca sefa (eu )are alte planuri si s-a pus cu Isa la somn o ora
am vazut-o pe Mara si acum caut si eu "fiara" din curtea Cristinei e pe picasa, nu? pe fb n-am vazut-o!
EDIT: pe picasa nu vad nici un album, iar pe fb singura fiara e leul-tort. ce mi-a scapat?!
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)