LMA Sabina - Delfinasi de sarbatoare(159)
Raspunsuri - Pagina 16
Victo spune:
ei ei..fete dragi..va pup pe toate.
azi sunt mai bine :) mai am zile din astea cd vad totul negru in fata ochilor, azi parca nu mai e dracu asa de negru.
bine, acum sunt sg, piti doarme, stefan e la gradi, sotul se ocupa prin oras de facturi, reparat tel, masina
ma bag sa caut tort copilului si sa comand niste aperitive, pe miercuri sa serbam si noi puiul de om.
iar faza aia care v-am spus-o cum incepuse stefan sa planga ca unde e tati, il vrea pe tati eu zic ca e concludenta. copiii sunt fericiti cu parintii lor (bine dc nu sunt chestii f grave, gen parinte alcoolic, f agresiv crae ii bate de stinge, chestii din astea).
parintii mei au divortat cd eram mica. eu am crescut pana la vreo 5-6 ani la tara- nu mai stiu exact- ca no, asa era pe atunci, ei la munca noi la bunici.
apoi am venit la oras, am stat cu ei amandoi 2 ani doar, ca apoi s-au despartit.dar eu mi-am dorit pana pe la vreo 20 de ani ca ei sa se impace :)
mai am si acum unele amintiri cu tatal meu- cu care din pacate nu am pastrat leg. pt ca noul sot al mamei era genu de barbat tampit care nu accepta asa ceva.si care ne batea pe toti de la un cap la altu, de azi efectiv mi se face rau fizic cd vad copii batuti.si nu inteelg nici pana in ziua de azi de ce mama a stat si sta cu el
va ziceam eu ca am nevoie de un pshiholog, sa ma inteleg pe mine, pe copiii si sa actionez altfel si sa vad lucruruile mai roz.
probabil sunt chestii vechi in mine, din copilarie care azi ies intr-un fel la suprafata.
dar uite ca nu imi gasesc timp pt asta.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ainotna spune:
Salutare!
Sasha s-a trezit azi la 7, eu am adormit ieri dupa 2 si in plus am baut la culcare un ceai de lavanda, cred ca a avut un efect asupra somnului meu, ca de dimineata imi venea sa ma duc pe camp sa dorm .
Palomina, daca il duci la cresa trebuie sa te pregatesti si de varianta imbolnavirilor dese. Asta inseamna si concedii medicale dese. Sau trebuie sa ai cu cine sa-l lasi si atunci…(sper sa nu fie nevoie, dar cred ca trebuie sa tii cont de la inceput si de asta...)
Crispro, faina petrecere ati avut. Si ce dragut cum a vrut Vladut sa-ti aminteasca de acum un an.
Paula, of asa rau imi pare ca tot sunteti bolnaviori. Din pacate daca ii faci analiza de kk dupa ce ai administrat antibiotic, rezultatul s-ar putea sa fie neconcludent.
Puiutz, eu nu stiu sa-ti zic din experienta noastra nimic de suptul degetului, dar mi se pare foarte adevarat ce a zis Aelita.
Noi suntem prin curte, Sasha ba in carut, ba in tarcul pe care I l-am scos afara, el ar vrea pe jos, dar am gradina cu pamant, nu cu iarba + beton…nu stiu pe unde sa-l las, ca el merge doar de-a busilea…
A, si am uitat! Va multumesc pentru urarile de ieri, sunteti f dragute.
crissteo spune:
Am pus gemul la masina.
Am reusit sa pun si cateva poze pe yahoo group, unele sunt cu Teo la ferma animalelor si celelalte sunt cu ei 2 imediat dupa trezirea de la pranz.
bamboletta spune:
Salutare
Multumim de urari...noroc de voi...eu azi eram in 17 iulie
La multi ani Sabina !!!
La multi ani Antonito !!!
La multi ani Puiul mamei !!!
Si eu stau rau cu timpul...ziua ar trebui sa fie de 48 de ore ...in rest suntem bine sanatosi.
va
Victo spune:
fetelor, cum ati gatit sfecla rosie pt piticoti? am pus acum la fiert sa imi fac si mie o salata si sa vad cum ii dau la strumf
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crispro spune:
Neata, fetele!
Si eu am stat azi noapte treaza, ma trezesc singura la 3 juma si nu mai pot adormi.
Crissteo, ce-mi place cum povestesti! Imi pari o persoana echilibrata, calma si foarte rabdatoare!
Iuliana, . Deci ai vazut dulaul?
Giorgia, si al meu ar vrea sa muste cand ii e somn. Asa ca ii dau suzeta si gata.
Ilinca, Vedem si poze de la munte?
Ieri am mai avut ceva musafiri- o verisoara de-a mea cu sotul. In rest, doar pe acasa, prin curte. Aseara m-a sunat nasa (cea cu sotul plecat in Spania), sa ma intrebe de un nr de telefon al cuiva. M-a intrebat cum a fost petrecerea, zic "bine". SI a zis ca o sa vina si ea pe la noi in 19. Zic :"da ce e in 19?". iar ea " Pai nu atunci e ziua lui Vlad?" No, i-am zis ca e azi, s-a tot gandit cum de a uitat, cum de s-a incurcat, dar tot nu i-a zis LMA.
Tot ieri ma suna si nasii astialalti (veneau din Italia, erau pe drum, intrasera in Ro). Sa ma anunte ca au fost plecati Si ca vor trece ei candva pe la noi, ca au ceva pt Vlad. Sincer, ii preferam aproape, decat sa imi dea cadou. No, asta e. Si mai erau o pereche de fini care nu au ajuns la chef ca au avut o nunta (desi ii asteptam dupa nunta). A doua zi mi-au trimis mesaj cu LMA pt Vlad. I-am raspuns si eu sec inapoi, fara sa ii sun. Am crezut ca ma suna ei, sa vada cum suntem, cum a fost cheful, sa imi zica de ce nu au venit, si i-as fi asteptat cu drag duminica. Dar cum nu au sunat, nici eu nu i-am sunat sa ii chem. Asta este...
Vreau sa va mai multumesc inca o data pentru urarile de ziua piticului! Am avut o stare tare ciudata de ziua piticului. Ma minunam cum a trecut vremea, nu ma opream din strans copil in brate, ii cantam mereu LMA. Ioi, ce l-am mai dragastit!
Multumesc din suflet pt urari:
Victo- sportiv in fac!
Palomina
Crissy- multumim
Ainotna
Rubia-
Rodi -
Puiutz- si eu astept sa ne cunoastem
Eladea- ce mi-a placut poezia!
matusa- multumim
Racusor-esti o draguta
Ilinca- special pt tine
Paula-
Oana-multumim
Giorgia-
Bumblebee-
Lalala- salutam si noi barbatelul tau!
Laurica- multumim
Saddie-
Cris-merci, mami!
Kata- un mare pt voi
Bambo-
Adriana- multumim
MihaGina-
Bambi- ma faci sa
Tina-esti o scumpa!
Baby- te pup cu drag!
Denisa- merci de urari, astept sa ne cunoastem la MI
Ochidut-
Crissteo- multumim
Aelita-
Ramonasin-
Coteasca-
V-am mai zis ca va iubesc??? Sunteti minunate, toate si fiecare in parte!
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
La multi ani, Sabinuta!
La multi ani David scump!
La multi ani Antonito!
sa cresteti mari, sanatosi, cuminti si papaciosi!
Sa-l ajutam pe Alex
puiutz_mic spune:
Ziua buna cu drag si de la noi!
M-am culcat asta-noapte la 3 si ce sa vezi...abia m-am bagat in pat si piticutul meu se ridica in picioare...si se plimba prin patut...initial am vrut sa-l las, poate se culca singur la loc, dar apoi m-am gandit ca daca se invioreaza nu va reusi, iar mie imi va lua mai mult timp sa-l adorm...asa ca m-am ridicat imediat, l-am luat in brate, leganat un pic, el si-a pus degetelul in gurita si gata...somnic! Pana la 6, cand mi-a dat desteptarea...laptic si iar somnic
Ce fericire
Aelita - m-au emotionat cuvintele tale! Ai dreptate, asa cum spunea si ainotna! O sa las sa vina lucrurile de la sine, poate daca va fi cazul totusi ii voi da suzeta. Pt. noi chiar esti o comoara, Aelita!!!
crissteo scuze daca am gresit in ceea ce am spus, acum chiar ma gandesc daca nu am scris tampenii la ora aia...si dupa lucrat toata ziua la hartii . daca am gresit, iertare!!!!
Victo, ma bucur ca esti mai bine!
Ilinca, multumesc pentru idei. Adevarul este ca Raducu e si el tare dornic sa bea din orice altceva decat din canuta lui. O sa iau o sticla de aceea din care poate suge ca din bibe aproape. Poate asa i-o placea mai mult apa. Oricum, a facut ceva progrese, am ajuns la aproape 100 ml pe zi
Paula, ce mai face Raul?
Mai revin mai tarziu, fug la bucatarie acum, cat doarme piticutul.
Aaa, vroiam sa va mai intreb ceva - vi se pare ca de cand cu caldurile astea puii au slabit vreun pic? Mie asa mi se pare la al meu, desi mananca cam la fel... Dar au intervenit dintii si mersul, poate de asta...plus caldura.
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
puiutz_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro La multi ani, Sabinuta! La multi ani David scump! La multi ani Antonito! sa cresteti mari, sanatosi, cuminti si papaciosi! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Si din partea noastra !!!!!
Crispro
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
ramo1901 spune:
Fetelor multumesc din suflet pentru urari...Crissy iubita am plans mai devreme. cat de frumos ai scis....nu am cuvinte sa iti multumesc.
CRISSY,RODYKA,BABY,GEORGIA,ELADEA(Andreea),CRISPRO(Cristina),ILINCA,BAMBOLETA,PUIUTZ MIC(Elena)...Va multumesc din suflet.
Va invit pe toate la o portie generoasa de tort,la inghetata,suc,cafea si desigur sampanie...nu stati pe ganduri, va astept..
nu puteam sa lipsesc dintre voi chiar azi....de fapt sunt aici,dar nu scriu tot timpul, va citesc doar...dar promit sa particip mai des.
Voi pune poze mai tarziu, de la petrecerea Sabinutei.
Va iubesc mult si ma bucur sa va am alaturi.