LMA Sabina - Delfinasi de sarbatoare(159)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Atunci, oare sa am duc cu antibioticul in continuare 5 zile? E adevarat ca nu mai face febra...si sa-i dau antibioticul si pliculetele pt diaree?
Elena, ii dau si probiotic!!! Eu cu bandajatul i-am vindecat degetelul. E adevarat ca era muuult mai mic, avea 4 luni. Acum nu stiu daca ar mai avea succes. Dar suzeta nu o vrea?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Puiutz, la noi nu se taie motul, nici nu se pun obiecte pe tavita. Adica, nimic special la un an fata de alti ani. eu inteleg ca nu pot fi toti prezenti, ca se mai intampla. Dar preferam sa imi spuna... asa, mi-au lasat un gust amar, pt ca tot asteptam sa apara, tot ma gandeam ca poate totusi vin. In schimb au venit niste prieteni, stau in Cj, nici nu i-am chemat, ca nu ne gandeam ca vin din Cj. Dar au venit in Zalau (ca de aici e baiatul), si au venit frumos cu cadou, si-au facut poze cu Vlad, l-au plimbat un pic, Tare bine mi-a parut de ei.

Am mai bagat o felie de tort, si ma pun sa vad daca au iesit cumva pozele de ieri...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Atunci, oare sa am duc cu antibioticul in continuare 5 zile? E adevarat ca nu mai face febra...si sa-i dau antibioticul si pliculetele pt diaree?
Elena, ii dau si probiotic!!! Eu cu bandajatul i-am vindecat degetelul. E adevarat ca era muuult mai mic, avea 4 luni. Acum nu stiu daca ar mai avea succes. Dar suzeta nu o vrea?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare

Explica cineva pe forum mai demult ca antibioticul se da minim 5 zile obligatoriu, daca ii dai mai putin mai rau faci - omoara doar o parte din populatia de bacterii, iar cele ramase dezvolta rezistenta la antibiotic si boala nu trece si devine mai dificil sa gasesti un antibiotic eficient.

Bine ca ii dai probiotic

Suzeta nu a vrut niciodata, nu am mai incercat de cateva luni sa i-o dau, dar mi se pare ciudat sa incep la 1 an cu suzeta De asta as incerca alte metode de dezobisnuire, sper sa functioneze totusi cu bandajatul. El pe la 4 luni nu isi sugea degetul asa intens si mult. Am observat ca dupa ce am redus alaptatul si ulterior l-am si intarcat s-a intensificat suptul degetului. Cred ca ii e dor de tzitzi , desi tzitzi nu o mai primeste

De cum se trezeste dimineata - degetul la supt. Dupa ce bea lapticul, iarasi degetul la supt. Uneori si in timpul meselor servite cu lingurita isi suge degetul. Si in timp ce se joaca, se opreste ca sa-si suga degetul Deja e prea mult! trebuie sa fac ceva!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cristina, multumim pentru tratatie! dar nu i-ai pus nimic pe o tavita, asa de curiozitate? ca nici la noi nu e obiceiul asta, si nici al motului. dar a fost distractiv! pune-i azi! ca Maria m-a intrebat pe mine ea ce-a ales de pe tava ... ce cadouri a primit? care i-au placut?

puiutz, asta cu degetul e o mare problema. ale sora-mii amandoua is cu degetul in gura, una are 2 ani si 5 luni, cealalta 6 luni! si nu le poate dezvata!!

victo, am uitat sa-ti zic: bine-ati revenit! vineri spre sambata noaptea am visat ca stateam amandoua intr-o camera intr-un camin studentesc! tu dormeai intr-un pat maaareee, infofolita in plapuma si eu tocmai venisem de la ziua lui Mihaita (al tau ), te-ai trezit si m-ai intrebat cum a fost . dimineata mi-am amintit partea asta de vis si m-am gandit ca sunteti pe drum inapoi (asa stiam eu, ca patul in vis e drum!)

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am pus pe Fb ceva poze, pe Picasa mai dureaza 2 vesnicii. ca am 155 poze, de aproape o ora le tot incarc, is la 18%

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Paula, dar acum ce ti-au spus ca are? daca a luat antibiotic cred ca l-ar ajuta si ceva probiotice pentru refacerea florei intestinale, ii face bine si ii terce mai repede stomacelul, indiferent de la ce e buba. Of, noi cu toata experienta noastra proasta,macar am stiut ce e.Si Berti a baut o saptaman, adica n-am amncat nimic cu lingurita, tot ii puneam in biberon, i-am marit tetina sa curga si un pic mai gros, ca n-a vrut decat lapte. Adica si orezul i l-am amestecat cu lapte, sau zeama de supa de radacinoase, sau banana cu mar copt la blender si combinat cu ceai de menta, tot felul de combinatii imposibile, dar a fost singurul mod de a-l alimenta. Puapm cu mare drag, eu nu inteleg totusi daca are probleme cu scaunul de atatea zile, de ce nu v-a dat sa faceti un examen pana acum. Of, of.

Pupam baiatul si mamica cu drag. Multa sanatate!

Rody, of ce nasi. Si la noi e cu cantec cu nasii lui Berti, ne-au cautat acum 2 zile sa ne spuna ca ei vor sa-i luam motul la 2 ani, ca e mai bine. Si tot ei au zis acum o luna sa-i facem amre petrecere de lot la 1 an. Dar nu ma mai enervez, ca nu am cu cine, oamenii se schimba, am fost foarte bun eprietena cu nasa, acum s-au schimabt conjucturile, s-a schimbat si ea, poate si eu, cert e ca ne-am distantat.

VLAD SA TRAIASCA, VLAD SA TRAIASCA, LA MULTIIII ANIII! multi ani fericiti, cu bucurii, sanatate, noroc si oamnei buni si dragi aproape.Scriu si la subiectul dedicat.
Pupam si Cris, mami lu Vlad cel minunat, sa nu fi aare supaarta pe nasi, fini, desi tu chiar ai avea de ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hi, hi..rodi, da sambata am venit. asa de lung a fost drumul, ingrozitor. am plecat la 9 dim de la Piatra si am ajuns acasa la 5! copiii au fost sacaiti..mihai tot plangea..stefan se plangea ca il doare burta..am tot oprit de ne-a venit rau. drumul greu prin munti..am ocolit Tg mures, ca cica sa scurtam drumul..am mers 16 km prin niste hartoape de ma mir ca mai avem masina..
aa..plus ca mi=a scartait ceva pe la roti la masina de tot ma rugam sa ajungem acasa teferi..
am oprit la un rest. lg tg mures sa mancam, i-am dat lui mihai, dar mi-am facut un car de nervi ca am stat vreo 25 de min si nu m-a intrebat nimeni de sanatate..mihai se tot urca pe masa..jeez..asa ca am plecat.
am mancat pe lg Cluj, la un rest pescaresc..am lesinat cd am vazut nota, am uitat cat e de scump pestele eu am comandat fara sa ma uit la pret.

acum am reusit de am culcat copiii. de dim. am fost la piata, am facut o supa, desi e duminica am spalat o masina de haine, nu de alta dar mai am inca vreo 4
sotul e la relax cu bici, ca e numa buna vremea- 25 de grade.
eu la povesti cu voi.

aaa..si pe mine ma dispera obiceiurile astea din sud si din moldova cu nasii..groaznic!cadouri, pupaturi..obligatorie prezenta de sarbatori, altfel se lasa cu suparari..copilu tre sa aiba numele nasilor..naspa..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

PAULA off, cat va mai chinuii cu bietul Raul sa se faca repede bine!!!

CRIS, RODI pentru experientele cu nasii! voi sa fiti sanatosi

si Andrei suge degetelul, dar doar la somn sau la suparare...

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

La multi ani Vladut!!!

Noi ne coacem la foc mic la Bucuresti. Am profitat de dimineata ca a fost putin innorat si am stat de la 9 pana pe la 12 afara. Pe urma am venit acasa i-am dat piticotului de mancare si acuma doarme.

Cristina, Rody nasol asta cu nasii. E chiar neplacut cand vezi cum se destrama o relatie veche de prietenie. Noi de-asta n-am vrut sa ne complicam si i-am pus nasi pe fratello si pe cumnata. Pana la urma sunt familie si sangele apa nu se face asa ca am mers pe varianta asta. Si ei au patit-o cu nasii. L-au pus nas pe asociatul fratelui meu de la firma, cu care aveau o relatie de prietenie de mai bine de zece ani. Un an mai tarziu s-au certat, firma s-a desfiintat, acum se alearga cu procese prin tribunal si copilul a ramas fara nas.

paula sanatate multa lui Raul! Poate chiar o avea ceva la stomacel. Nu-mi inchipui ce-i in sufletul tau mai ales ca nu stii exact ce are. puiutul sa-i treaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
ce bine era daca puteam pune pe una dintre voi nasa la Isa!

auziiiii dar oare nu ma poti pune pe mine chiar si post-botez...macar asa "onorific"

Cris imi pare rau sa aud de nasii vostri...erau nasii de cununie? cele 2 perechi?

noi, inca nu ne-am vazut cu nasii - ne-au sunat si de ziua lui Matei din Bulgaria, si de ziua lui Marius cand erau in drum spre casa si noi la Cluj la nunta - asteptam sa vina din Turcia maine si sa vedem cand or sa ajunga sa ne viziteze

Matei - luna a 12-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput