LMA Sabina - Delfinasi de sarbatoare(159)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna ziua, mamici!

La multi ani Vladut!!!

La multi ani Sasha, Victor si Priscilla!!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

In sfarsit reusesc si eu sa scriu... si la mine a intrat timpul in sac...
Nu stiu cum sa fac s-o obisnuiesc pe Natali sa stea si singurica un pic, macar 10-15 minute. Cat e treaza nimic nu pot sa fac. La joaca musai sa stau langa ea, lipita de ea daca se poate. Nici pe canapea nu ma lasa sa stau si ea sa se joace pe jos.

Mergi la inceput

Paula, multa sanatate lui Raul. E ata de greu sa ai puiul bolnavior. Un dulce lui Raul, sa se faca bine mai repede.

Mergi la inceput

Beluistef, bine ai revenit. Ti-am dus dorul.

Victo, bine ati revenit si voi din vacanta. S-a mai cumintit Stefan, ca tot ati ajuns acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Vladutz
Victor
Sasha
Priscila

Mergi la inceput

Crispro, multumim de tratatie... si multi ani frumosi de casnicie de acum incolo.

Oana, mi-a placut tare mult tortul vostru. Si voi sunteti niste frumosi.
Si eu m-am dus cu modelul asta de tort la o cofetarie din Tulcea (cea mai renumita) si a iesit o caricatura. Mai bine ma riscam sa-l aduc din Buc.

Mergi la inceput

Legat de subiectul nasi, Crispro, Rody imi pare rau ca v-au dezamagit.
Nici la noi nu sunt obligatii si e regula ca nasii (fie de botez sau de cununie) sa fie rude apropiate (matusi, unchi, frati, veri). Fiind comunitatea relativ mica, se reduc inrudirile de cruce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Cris,

Oana, da, nasii de cununie sunt. Acuma, asta e, fapta e consumata. Imi trece, ca nu pot sta suparata, doar ca nu mi-a picat bine... si o sa incerc sa nu mai am asteptari de la ei pe viitor, ca macar asa nu voi fi dezamagita.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

pupicei la mamici si pitici

Abia acum am deschis calculatorul (de 2 zile incoace). Ieri m-am trezit dimineata cu o mandrete de tensiune de 13/8, mi-a fost extrem de rau toata ziua. Am zis ca mor. Si fireste, iar am fost singura cu Rebeca, ca al meu a lucrat din nou. Probabil caldura m-a pus in cap, ca rau de sarcina nu am mai avut de cateva zile bune. Cert e ca am fost leguma. Azi sunt bine, pana acum am alergat dupa bubu prin casa. Acum face nani si mami a intrat nitel pe forum. Hihi. Pupici

Lml pentru aniversatii de ieri si azi. - cei de an i-a pupat pe fiecare in parte (cu intarziere pe cei de ieri).

Pa

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

adriana, ai grija de tine, cu caldura asta nu e de glumit! dar chiar de dimineata tensiune mare?!? of...

suptul degetului - i le-am bandajat...in 5 minute a scos bandajele mai stiti alte metode?

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput