LMA Sabina - Delfinasi de sarbatoare(159)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Cu intarziere, LML delfinasilor sarbatoriti astazi: Sasha, Priscilla si Victor al lui Kata! In curand suflati in prima lumanare

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

aici pozici de ieri, de la ziua piticului (pt cele ce nu le-au vazut pe Fb)

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

[red]LA MULTI ANI DRAGUL SI SCUMPUL NOSTRU VLADUT!!!!SA FI SANATOS,VOIOS,BUCUROS,FERICIT, SA AI O COPILARIE FRUMOASA SI SA STI CA AI O MAMAI EXTRAORDINARA,SUPERBA SI CARE TE IUBESTE ENORM. FELICITARI CRIS!!!!!!!!!! SUPERBE POZE, SUPERBA FAMILIE!!!

[/]

La multe lunite : Sasha, Priscilla, Victoras!

Ieri am sarbatorit si noi iar azi plecam la mare mai pe seara. Poze si mai multe povesti si impresii cand ne intoarcem.

Va pupam

Ramona,mami fericita de printesa Daria-Cristina

Daria 10 luni jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ramoooo, drum bun, concediu fain!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

coteasca, ramonasin - sunati-ma sa ne vedem, cel mai bine in week-end, in timpul saptamanii nu prea putem noi, suntem cu multa munca pe cap. pupici si sejur placut!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ramonasin, concediu placut!

victo, dar tu poze nu ne arati de pe unde ati fost?! sau le-am ratat eu?

am fost si noi la plaja azi, dezamagire totala . era o furtuna de nisip de nu vedeai nimic in fata ta, niste valuri uriase, nici n-am coborat ca nu mai era nimeni!! ne-am oprit putin in portul pescaresc la barci, n-m vazut decat 2 pisici si 2 catei (de obicei is cu zecile pisici, salbaticite). era si acolo un vant de te durea pielea!! am facut un tur de oras cu fetele (3, si cu vecina) si in centru ghiciti ce: era o piscina amenajata pentru copii! super! dar erau copilasi micuti, mie mi-ar fi fost frica s-o las pe Isa, erau copii de toate felurile pe-acolo.... dar ideea era faina, si gratis, si sloganul pe masura: 18600 la racoare! (18600 e codul Motrilului). asa ca ne-am intors in urletele Isabelei care a apucat sa faca cativa pasi pe-acolo si sa vada copiii in apa! acuma maraie de somn, a dormit la amiaza doar 2 ore ca am trezit-o sa plecam la plaja ! nici nu mi-am luat bagajele din masina, le am pregatite pe maine! poate ne trezim de dimineata tare sa facem o tura de aerosoli. fetele, care stiti, cand se fac? la 7-8 e ok? in orice anotimp?

cristina, n-am zis nimic de poze, dar le-am vazut! ce-mi place cum te cuprinde Vlad! Isa e pupacioasa si lipicioasa, dar ma ia asa in brate doar cand o ridic din patut sau cand e obosita rau doar

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ioi..rodi..apoi tu nu stii ca la mine cd am toti barbatii acasa sunt super obosita? sotu sta la calc/tv..astia isi fac de cap..eu ma chinui sa fac de mancare, sa ii adorm..ma enervez pe sot..ma calmez..astia imprastie peste tot toate cele..mihai se catara de imi sta inima in loc..iesim in parc..de unde vreme sa descarc poze.aaa..si oricum is lenesa, nu prea pozez decat cd imi aduc aminte.
sa va zic faza de criza de nervi..m-am enervat eu rau de tot pe soata mea, am urlat..printre altele i-am zis sa plece unde-o vrea. el s-a luat si s-a dus.aoleo..unde incepe stefan sa planga..ca unde-i tati..ca el vrea cu tati...(eram la piatra neamt, la o prietena), ca mami nu stie sa conduca si cum ne intoarcem noi acasa...l-am pus pe copil sa il sune pe ta-su sa vina inapoi, ca mie mi-a trecut greu supararea.si eu ma certasem cu ta-su tocmai din cauza lui stefan, ca facuse ceva minor si tata-su ii daduse una peste manuta, iar mie mi-a ajuns tensiunea la 200.
no, mai zi ceva.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da..si ca ajung iar la subiectul soata mea...deci, dupa 9 ani..eu nu ma pot intelege de ce m-am casatorit cu el..eu sunt genul petrecaret..ma rog, eram, acum mi s-a mai dus elanul, plus ca n-am cu cine.eu beau alcool-el nu. eu fumam- el nu.la cap. studii suntem egali, aici cred ca e sg nostru lucru comun.
mie nu-mi place sa am datorii..el cheltuie in stanga si in dreapta pe tot felu de prostii.
eu sunt cu curatenia..el..apoi ce, e murdar? plus ca nu face veci. nimic. nu spala un vas, nu gateste nimic.
ce mai, la capitolul gospodarie e zero absolut. deci acu eu tot stau si ma gandesc..de ce nu am vazut asta la inceput?adica am vazut, dar atunci nu ma deranja. acum ma scoate din sarite. el nu se mai schimba.
nu ma mai pot stapani..me enervez in secunda 2 cd nu imi convine ceva (si f des nu imi convine nimic)imi ies din gura cuvinte pe care nu le-am rostit veci..
da stiu, tre sa vorbim..dar nu prea am cu cine, ca tot timpul e ocupat.
am facut 2 copii frumosi, ca i-am vrut pe amandoi.mai mult decat noi 2 nu cred ca ii va iubi nimeni pe copilasii nostri.
ia vino tu rodi cu neste sfaturi, ca eu de ceva vreme sunt asa de ..nici nu stiu..simt ca sunt asa..in deriva. nu stiu ce sa fac, ce vreau, ce e mai bine pt toti. la cine sa ma gandesc mai mult..no..dileme de-ale mele.
si am mai fost la prietena asta de la piatra neamt..si cd am vazut sot care gateste , schimba copil, faca biberon de lapte..lucreaza in wk sa mai faca un ban...no, un barbat harnic..m-am adancit in dilemele mele...
intr-un cuvant, ma simt nefericita.
citeam deunazi un interviu de-al mioarei roman si am retinut o fraza..ca putini oameni au sansa sa fie fericiti, iar ea a fost fericita multi ani alaturi de sotul ei si pt asta e impacata.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

iar am avut o zi plina...inca o zi de nastere...am scapat...deocamdata...

cristina, v-am admirat pozele pe FB...sunteti superbi, aveti o curte minunata, numai buna pt o casa plina cu copii...

oana, caruciorul scrie pe site ca are 8 kg...da pe langa asta de 11 kg mi se pare f usor... oricum sunt multumita de investitie(care n-a fost prea mare)

tu paula, sunteti mortali...io zic sa-l las pe al tau sot, intr-o zi, cateva ore singur, cu copiii...

paula, imi pare tare rau ca sunteti inca bolnaviori....ufffff...pt gat poti sa-l dai pe Raul cu Tantum verde spray...calmeaza durerea si dezinfecteaza...iar ca si probiotic, mi s-a spus ca PROTECTIS ar fi cel mai bun...noi am folosit cu succes...sanatate multa va doresc...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - ziua lui Filip

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

victo, uff, da vad ca nu e de gluma la voi... te simt nefericita... nu stiu zau cum sa dregi situatia...sa taci si sa accepti nu e o solutie buna, sa te iei sa te duci nici atat...ajung la cuvantul magic: comunicare, dat cartile pe fata, schimbati incet incet unele obiceiuri/atitudini...stiu, e teorie asta...dar altfel...

nici al meu nu gateste, nu spala, nu schimba un pampers cu kk, dar iasa cu copiii, mai face curat (cand ii spun), mai sta cu Eric sa-i faca baie,se mai joaca cu ei (dar nu pt multa vreme), aduce bani in casa si e interesat sa ne fie noua bine... sunt multe de spus, de indreptat, multe chestii care ma deranjeaza, pe unele i le spun, pe altele nu, tac si ma enervez de una singura...no...ce sa mai zic...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - ziua lui Filip

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput