LMA Sabina - Delfinasi de sarbatoare(159)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata , fetele!

Cu ce sa incep? Sa va zic ca m-am emotionat gramada cand am citit subiectul special si urarile voastre...

Fetele care ati compus mesajul (Rodi, Crissy, Paula), sunteti nemaipomenite!!! Ce ditamai mesajul si frumos, si emotionant, de radeam si plangeam cand l-am citit!

Fetele care mi-ati scris urarile voastre, sunteti la fel de nemaipomenite!!! O sa intru mai tarziu sa va multumesc fiecaruia. Vroiam sa va zic ca sunteti niste prietene grozave!!! Va simt aproape de mine si de puiul meu, ma cunoasteti atat de bine. Chiar ii ziceam sotului ca in afara de el, voi stiti cel mai bine ce e mereu in sufletul meu, voi il stiti pe Vladut, ce mananca, cum doarme. La fel cum eu va stiu pe voi si pe copilasii vostri (delfinasii nostri). Mi-e drag de voi, de fiecare in parte, si ma simt asa bine cu voi, intre prietene! Va iubesc si va multumesc!!!

No, ieri am avut musafiri- au fost cu bune si cu rele. Legat de nasi (Rodi, Oana), am avut maaaare dezamagire- o pereche banuiesc ca sunt plecati din tara, ii sun de o saptamana si au telefoanele inchise. Le-am zis de vreo luna ca ii tinem ziua copilului. Ei ziceau ca vor merge in Italia in concediu, dar nu stiu cand. No, nici un bai. Dar nu m-au anuntat deloc si asta m-a deranjat foarte mult. Nici acum nu stiu daca sunt in Italia sau nu (eu asa banuiesc). Cealalta pereche de nasi- el a plecat in Spania (ei initial acolo au stat, si el-nasul- mai merge lunar sau la 2 luni cu treaba mai multa sau mai putina). A plecat joi, desi nu are multa treaba si putea fi amanata, ca i-a zis lui Vasi al meu. No, in fine. Copilul lor e la bunici in Arad. Si o intreb pe nasa daca vine ea, daca vine si copilul (care e mofturos tare la mancare si mananca doar pizza, ma gandeam sa ii comand). No, si zice nasa ca ea nu merge dupa copil, daca vine, va veni ea singura - si ca daca vine o sa o vad prezenta... nu a venit, nu m-a sunat, nimic... am aflat de la alta finuta de-a mea ca a mers la Arad.. probabil azi va veni. Nu mi-a picat bine. Mai am o pereche de fini care nu au venit ca au avut ieri nunta de zi (au zis ca vin dupa 9, ca la noi nuntile se termina la 10). noi am chefuit pana la 12, ei nu au venit. Am fost dezamagita. Pe la 17 a inceput sa se adune lumea, am stat mult cu Vlad, cu copilasii ceilalti si mai putin la masa cu musafirii (dar mi-a placut ca am stat cu Vlad si copiii). Dupa ce l-am culcat, am apucat de am stat si cu invitatii, asa ca numa bine ca nu s-au suparat.

A primit cadouri frumoase. Am facut poze , mi s-a stricat aparatul foto (nu mai merge blitzul), asa ca ultimele poze au iesit intunecate. O sa le pun azi pe calc, si sper tot azi sa vi le arat si voua. Azi mai astept musafiri.

Am fost necajita ca nu a fost mami langa mine, ca e primul si singurul ei nepotel. Am vb ieri cu ea la telefon si simteam ca e emotionata si imi zicea ca e cu gandul si sufletul la noi, sa o simtim si pe ea aproape. imi pare rau ca nu a fost aici, dar recuperam in septembrie, cand vine.

Azi noapte copilul s-a trezit la 03:39 (el nascut la 03:35 ) si a urlat ca un bebe, oaaa, oaaa. M-am distrat, am zis ca vrea sa imi reaminteasca de acum un an.

Cam atat, fug la masa.

Imi sunteti atat de dragi!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Crispro asa si fii-mea ieri la 23.10(cu 5 min inainte de a veni pe lume acum un an) s-a trezit urland exact ca un bebe,si pe urma rememorand ce s-a petrecut cu un an in urma n-am mai reusit sa dorm pana pe la 3 dimineata-ca urmare acum sunt obosita rau .

EDIT:Eu poze va pun mai tarziu ca am avut pe cineva sa le faca si daca eu sapt asta o sa fiu mai mult plecata din oras nu am sanse sa ajung le ei;ramane pe sapt viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu

cine vine la o maareee' sau un capuccino sau ceva racoritor...

noaptea mea a fost cam scurta, m-am culcat pe la 3 (4, ora Ro), m-am mai gandit la Vladut la ora cand s-a nascut, am mai strans din salon ca mirosea a peste, a lamaie si a mujdei... am alergat dupa motan pe-afara ca s-a gasit si el in noaptea asta sa descopere cum poate iesi pe geam (de unde ma chinui de 2 luni sa-l invat, dar ziua, nu noaptea!) si apoi mi-a mieunat toata noaptea, am patrulat si la fete (Maria si o prietena/colega de clasa/vecina au dormit impreuna), Isa a fost insa o comoara, a dormit neintoarsa pana la 6.30, i-am facut portie mica de laptic (nu stiu de ce mica , asa mi-a venit, ca eram cu ochii inchisi de somn) si la 9 ne-a dat desteptarea de tot! acum se joaca cuminte cu cubuletele, tati se invarte prin casa fara astampar si eu imi beau cuminte capuccino aici cu voi

cu nasii, hihi, pentru mine era deja o cauza pierduta! adica eu daca tin la cineva, pai tin cu dintii de relatia aia... dar nu chiar pana la absurd! acuma pe langa ce v-am mai povestit, is multe mai marunte care unplu paharul, si cateva mai mari care l-au si rasturnat! de vreo luna s-au mutat la alta casa, in celalalt capat de oras (inainte stateau aproape de noi, ca asa cautasera chirie pe vremea aia, au stat chiar la noi vreo 2 sapt dupa ce sora lui i-a dat afara din casa). acuma au venit vremuri grele, lucru putin, cheltuieli multe, si li s-au adunat mai multe chirii neplatite. solutia: s-au mutat, pur si simplu! in alt capat de oras, unde o nepoata de-a nasei le-a gasit casa. acuma si cu nepoata, s-a maritat la 16 ani si dupa nunta a divortat (au stat si ei la noi o luna cand s-au certat cu parintii si ne-am gasit sa ni-i luam noi pe cap, numai bine ca sotul ei adormea seara si ea iesea pe sub balcon cu altii, de ne era noua rusine...). in fine, acuma tipa si-a gasit altul in Ro si a venit aici cu el, stau la parintii ei dar tot mereu is la nasi acasa. no, mie nu-mi prea place de ei ca beau de sting si, trecand peste asta, nu vin la tine decat daca au nevoie de ceva. pai la mine esti bine primit si la o cafea, si la un gratar, si la o tarie! dar nu doar cand iti trebuie ceva, asta ma enerveaza!! de cand s-au mutat, nasii au mai venit la noi doar la ziua lui Florin, a Isabelei si a Mariei. si ieri!! dar sa vedeti cum au venit ieri: vineri suna nasul daca facem un peste la gratar pe terasa la noi, al meu sacait zice ca nu, ca n-avem bani . apoi se razgandeste, ii suna si-i intraba daca vina la noi - eu vroiam sa fac pizza, sotul pana la urma luase deja peste, creveti, calmari... plinul paharului a fost ca ei erau ieri la un parc acvatic din apropiere unde mergeam impreuna in fiecare an sau, daca ei nu veneau, luam si fata lor (apropo, e bine acum, nu are voie sa stea inca mult la soare si in vant, a inceput si lucrari la dinti dar putin, ca inca nu are voie nici anestezie). s-a enervat al meu cum nu l-am vazut de multe ori. pe langa ca nici un telefon nu au dat sa intrebe daca mergem (ei au mers cu autobuzul), macar o puteau lua pe Maria, le plateam noi ce era de platit (desi pe a lor o luam mereu in contul nostru). asa draci am avut ieri toata ziua ca am zis ca plecam de acasa seara, chiar daca vin, nu-mi pasa! si erau plecati cu nepotii de care tocmai v-am zis. e un zvon prin oras ca intre nas si nepoata ar fi ceva, dar no, lumea vorbeste multe . asa, fac eu dus frumos, vin niste prieteni la noi, al meu face totusi pestele si restul si, pe cand o imbracam pe Isa sa iesim in oras, ghiciti cine suna la usa: nasii si nepotii . acuma eu mi-am continuat drumul, am iesit cu Isa 5 min langa casa ca altfel urla de numa! ne-am intorsrepede ca eram gazda, nu? si uite-asa au stat la mancat si baut pana hat dupa miezul noptii. dar eu nici nu-i mai chem, nici nu mai merg la ei. asta asa, in linii mari povestit, ca altfel umplu pagina de off-topic

ce bine era daca puteam pune pe una dintre voi nasa la Isa!

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Vladut LA MULTI ANI frumosi si fericiti alaturi de parintii tai minunati!

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
OANA, pana la urma mi-am LUAT CARUCIOR...DE LA DHS!!! www.dhsbike.ro/produs/carucioare-dhs/dhs-3026/138.html" target="_blank">ceva de genu.....e asa cum vroiam: tip umbrela, cu spatarul care se lasa pana jos, spatiu suficient de larg in interior astfel incat copilul sa nu se simta incorsetat...numai bun de vacanta si nu numai... a fost doar 312 ron...eu sunt multumita si de caruciorul astalalt mai mare, care e tot de la DHS...

cate kg are?

eu inca ma documentez
are cineva Chicco Winter London?

Racusoru asa si noi... in septembrie plecam in Irlanda...deja imie groaza ca il las pe Matei acasa si mai stam si 6 nopti nu stiu zau unde mi-a fost capul cand am luat biletele cred ca un weekend prelungit ar fi fost suficient

Matei - luna a 12-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare!!
Noi iar la urgente!! Asa m-am saturat, dar nu am ce face!! Acum ne luptam cu o diaree urata, urata..si cred ca e de la antibiotic. Febra nu mai are, dar nu stiam daca sa ii intrerup antibioticul sau nu .
Am venit de la urgente cu o tona de medicamente antidiuretice! Nu mai stiu ce tratez . Nu mai stiu ce sa-i dau
NU mananca nimic, doar laptele il bea. O sa-i dau numai lapte , am revenit iar la LP HN.
I-au luat iarasi sange, iarasi urlete, iarasi plans si el si eu.. Nu mai vreau sa-l vad chinuit. Nu se vede nimic la analize si totusi are in gat ceva. Daca nu era sunetul din gat, as fi jurat ca sunt dintii. Acum nici nu mai baleste ca in ultimele 3 zile.
Efectiv, nu stiu ce are copilul, nu stiu pt ce il tratez si in ultima sapt am fost la 4 medici, 2 la urgente si 2 pediatri.Mi-e dulapiorul plin de siropele si medicamente.
Concluzia: Mi-a zis dr sa ii mai dau azi atibioticul si poi sa renunt( sa fie totusi 3 zile), si ii dau hidrasec pt diaree. Si atat. Nu mai bag altceva in copilul meu.
Luni ii duc si scaunul la analiza. Sa fiu sigura ca nu are nimic la stomacel. Crissteo
Na, ca m-am plans destul...
Rody, Cristina, ce nasi aveti!!!eu zic ca nu tb sa ai vreun grad de rubedenie, dar daca esti invitat undeva e frumos sa anunti daca vii sau nu...Nu puneti la suflet, ca nu merita. Eu nu prea am treaba cu nasii...in sensul ca sunt prietenii nostri buni, oricum iesea f mult si inainte. Daca mergem undeva, ne invitam reciproc, nu e nici o pb daca nu se poate. In schimb, stiu de la Cosmin, ca in Braila se pun accent puternic pe nasi, fini. Adica cadouri, vizite tot timpul, etc...nu se concepe ca finii sa nu se duca la nasi la ocazii. Ca le face placere sau nu.
Si sarbatoritii :
La multi ani Vladut!!!
La multi ani Sasha, Victor si Priscilla!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

paula, pupam tare tare pe Raul, eu stiu cat e de rau sa nu-ti spuna nimeni concret ce are si pentru ce-l tratezi! ca sa dai un tratament, intai trebuie un diagnostic!

asa eram si noi cu nasii, nu prieteni buni, ci cei mai buni!! ne stia toata lumea nedespartiti! mereu unii la altii, telefoane, cinam impreuna, am fost si in Ro impreuna! cine-ar fi zis ca lucrurile vor degenera asa de repede si in asa hal?! acuma eu m-am calmat, e randul sotului sa fie catranit . asta sa fie cea mai mare grija a noastra

e cald tare la noi, ne gandeam sa mergem la plaja pe la 5, daca se trezeste Isa... asa ca m-am apucat de pregatit piscinuta, salteluta, galetica, lopatica. acuma se trezeste sotul ca el vrea sarmale , cu frigiderul inca plin de ale lui fructe de mare...

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Crispro, te pupam muuuuuult! Imi pare rau pentru experientele cu nasii...si din mot cine o sa ii ia lui Vladut?

Paula, of, imi e atat de mila de bietul Raul! Sigur de la antibiotic a facut iarasi diaree Stiu ca nu mai vrei sa bagi in el medicamente, dar totusi in loc de Hidrasec (rolul lui il are LP-ul HN, asa mi-a explicat pediatra mie), ar fi fost bine sa ii dai Enterol/Biotics, ceva pentru refacerea florei intestinale, care oricum trebuia dat pt. ca ia antibiotic. pt. Raul si tie multa putere, e tare greu sa iti vezi puiul suferind

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Paula, mai vroiam sa iti zic: cand a avuit Vlad crocobaur la stomac, diaree mucoasa, i-a dat antibiotic. Si mi-a zis dr ca , din pacate, asta ii va mentine sau accentua diareea. Mi-a dat si hidrasec, Si mi-a zis sa o sun daca are peste 10 scaune pe zi (norocul nostru a fost ca se oprea la 8-9 scaune). Si i-a trecut, dar cred ca a durat vreo sapt... Cred ca e greu si pt tine, si pt Raul. Eu zic ca poate fi ceva in gat- mai ales ca nici nu mananca, si poate il doare si cand inghite. Sau sa nu aiba ceva in kk. Pupam tare, putere, rabdare si sanatate!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Rubia, multumesc de sfat si de idee. Chiar o sa incerc sa ii bandajez degetelele cu ceva, poate renunta la supt. M-a mai speriat si un prieten de familie cu o poveste de la o cunostinta. Tot asa isi sugea copilul degetul cu sarg si pana la urma au ajuns la psiholog cu el, tot pe la 6-7 ani si au facut psihoterapie, ca cica la el era o atitudine asta cu suptul degetului

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Tu, deci is o nesimtita- am uitat ce e mai important:

1. Va servesc cu o felie maaare de tort, visine cu cioco, insiropat si nu dulce!!! cu un suc, cafea, capucino, o berica... Pentru voi portie dubla!

2. La multi ani celorlati sarbatoriti- Sasha, Victor si Pricilla, sa cresteti mari si sanatosi!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput