Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna,mamici

Ma primiti si pe mine in grupul vostru? Eu sunt de la odiseea de mai-iunie, dar bebele meu a fost tare grabit si a venit pe 11 aprilie la 34 saptamani.Din fericire totul a fost ok, bebe maricel(2.7kg)si acum deja avem 3 luni si 5.6kg
Eu va cam cunosc pe toate ca va citesc de la odisee si-mi sunteti tare dragi ca tare vorbarete sunteti

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda15

Buna,mamici

Ma primiti si pe mine in grupul vostru? Eu sunt de la odiseea de mai-iunie, dar bebele meu a fost tare grabit si a venit pe 11 aprilie la 34 saptamani.Din fericire totul a fost ok, bebe maricel(2.7kg)si acum deja avem 3 luni si 5.6kg
Eu va cam cunosc pe toate ca va citesc de la odisee si-mi sunteti tare dragi ca tare vorbarete sunteti

Buna, Anda! Bine ai venit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

mamici si bebici
azi am dormit ca valizele in gara pana la 10:30!!! sintem fara tati si ne facem de cap afara e arsita asa ca stam in casa la racoare! eu sint deja la al 2lea ceai de lactatie pt ca am impresia ca pe caldurile astea cererea e mai mare decat oferta!!

Roxi nici mie nu mi-au venit banii iar dosarul l-am depus in aprilie!!

strumphitza in momentele astea ma gandesc ca mai bine gri si mohorat decat sa nu poti respira fara sa transpiri!

Madutza multu de cap nou de bebelina mea am spus ca acum e lenesa la vb..mai tarziu cine stie dar nici eu nici taticutul ei nu ne intrecem cu povestile

fetele cum puneti poze pe picasa ca eu mi-am prins urechile!!!zici ca am 2 maini stangi!!!

Mami de zana buna Maria (05.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Roxi tare dragalasa e blondina ta ,body l-ai scris tu?

am pus si eu cateva poze cu buburuza mea la 3 luni
Anda bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Good morning

Cafeluta nu va mai dau ca vad ca ati baut una de dimineata si la caldurile pe care le aveti acolo mai bine va dau niste apa plata cu lamaie

Aici azi e soare si caldut, deocamdata ca niciodata nu stii cand se strica vremea si vin nori negri de ploaie, dar sa speram ca o sa fie bine si azi si in weekend ca noi iar ne-am facut planul sa nu stam pe acasa, iar picnic, iar undeva un castel, o casa cu gradini, palat, ceva...

Am dormit mai mult azi noapte, m-am pus in pat la 10 jumate si am dormit pana la 4 jumate cand s- atrezit piscoata sa pape si apoi de la 5 la 6 ca iar nu stiu de ce s-a trezit numa dupa o ora de somn si m-am chinuit sa o readorm la loc si am mai dormit cam de la 6 jumate pana la 9 jumate yuhuu ca tare bine a mai fost, ma simt si eu ceva mai a om

Imi beau cafeluta acum si mai citesc din urma ca vad ca de dimineata tare vorbareste ati mai fost, cred ca de la cafeaua lui Millie, v-o fi pus ceva in ea

Pup si zi buna mai trec eu pe aici daca nu ies in parc la plimbare si de data asta o sa iau autobuzul sa nu ma mai opresc la patiseria ungureasca , ca daca ma duc pe jos pana in parc nu se poate sa nu intru ca doar mi-e in drum

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

madutza nu vreau plasa vreau mai degraba din ala ce se baga in priza, am auzit ca este bun. il incerc si eu.

acum am vazut mesajul tau
Cum sa-ti zica pediatra sa-i dai ceva?
Asistenta nu poate veni singura acasa sa faca veaccinul, pt ca doctora tb sa consulte copilul inainte de vaccin. Faza cu datul am obisnuit-o noi ..din pacate..cand era Cristi mic...aveam alta situatie financiara decat acum. Parca daca ma duc fara sa-i dau nimic mi-e si rusine
aici ma refeream ca sa-i dau ceva mancarica, daca sa incep cu ceva tu ai inteles ca bani?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

da

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

La multi ani pentru

Catalina Ioana de madutza_bra,

Stefan de aZaZ,

David Andrei de Lalely

Tudor de Xeo

Mami de zana buna Maria (05.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16

La multi ani pentru Catalina Ioana de madutza_bra, Stefan de aZaZ, David Andrei de Lalely si Tudor de Xeo sa va faceti mari si sa va bucurati parintii!

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

multumim

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Roxi, e scumpa foc Anastasia, tare zambareata e o dulce!
Iar tu, mami, esti fotomodel!
Tare bine de voi, fetelor, ca slabiti de cand alaptati, eu pe langa faptul ca am ramas cu niste (multe) kg in plus, am mai si pus 3 kg dupa nastere, iar in spital cat am fost bolnava nu mancam decat supa, fructe si iaurt, ma fortam pentru laptic care si asa era pe duca, si n-am slabit decat 2 kg ... organismul meu strange ca un harciog, asta e!
Nu ma asteptam la asta dupa nastere, ma gandeam si eu ca alaptand se mai duc kg, ca la femeile normale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Strumph m-ai prins ,le-am pus un strop de coniac dar sa nu ma auda fetele

Mergi la inceput