Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

fetele posesive, mai temperati-va putin. Si mamele voastre au crescut copii si se descurca cu siguranta. Trebuie sa le lasati si bunicilor putina intimitate cu nepotii ca sa poata forma o relatie frumoasa intre ei. Pentru o dezvoltare armonioasa copilul are nevoie de familie, nu doar de mama. Copilul trebuie sa invete sa socializeze,

Sper sa nu va suparati pt sfatul pe care l-am dat.

Aici cred ca era vorba si despre mine...
Bineinteles ca nu ma supar, ma voi stradui si eu sa ma obisnuiesc sa o las cu altcineva, doar ca am eu niste fixuri din copilarie , fiind crescuta de bunici in marea majoritate a timpului pana pe la 10 ani, inca imi amintesc cum tare imi doream sa petrec timpul cu ai mei parinti si sa merg si eu cu ei peste tot ... acum am dat in extrema cealalta cand vine vorba de piticoata mea, mi-am promis sa petrecem cat mai mult timp impreuna... deh, fiecare dintre noi are niste tare psihologice...

nu numai de tine , sunt multe mamici aici mai volturoaice , mai ales la primul copil. Asa am fost si eu ai am realizat ca nu e ok chiar asa. La botezul lui Cristi nu l-am dat deloc din mana..doar nasei

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

anda bine ai venit la noi. te primim cu mare drag.
sa-ti traiasca baietelul grabit.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

millie da , eu l-am scris. nu mai aveam cand sa merg sa-l imprime dar a iesit foarte bine asa, ce atata alergatura?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

am pus cateva poze.

ooo, ce mesaj frumos pt tati

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda15

Buna,mamici

Ma primiti si pe mine in grupul vostru? Eu sunt de la odiseea de mai-iunie, dar bebele meu a fost tare grabit si a venit pe 11 aprilie la 34 saptamani.Din fericire totul a fost ok, bebe maricel(2.7kg)si acum deja avem 3 luni si 5.6kg
Eu va cam cunosc pe toate ca va citesc de la odisee si-mi sunteti tare dragi ca tare vorbarete sunteti

fericita de Alexandru (11.04.2011)

bine ai venit!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua si de la noi!!!

Merg sa citesc din urma...Pe mai tr!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Wouuuuuuuuuuuuuuuu Madutza, cum au zburat cele 5 luni ! Sa-ti traiasca printesica....La multe lunite!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Catalina va multumeste tuturor pt urari !

millie, ce de bulanase de mancat acolo

ally, pt tine si pletosul Edy!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Multumim de primireO sa punem si noi pozici, dar doar luni ca astazi plecam in weekend la bunici si impachetam usurel-usurel sa fim gata pana vine tati de la servici.

Am nevoie de un sfat: vreau sa cumpar de pe net un covor de joaca pentru Alex ca tare-i plac jucariile de o vreme si as dori unul ok, cu cat mai multe jucarioare, chiar daca e putin mai scump.Ceva idei?

Va si continui impachetatu'

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda15

Multumim de primireO sa punem si noi pozici, dar doar luni ca astazi plecam in weekend la bunici si impachetam usurel-usurel sa fim gata pana vine tati de la servici.

Am nevoie de un sfat: vreau sa cumpar de pe net un covor de joaca pentru Alex ca tare-i plac jucariile de o vreme si as dori unul ok, cu cat mai multe jucarioare, chiar daca e putin mai scump.Ceva idei?

Va si continui impachetatu'

fetele erau f incantate de un centru de activitati de la mothercare

Poze

Mergi la inceput