Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Buna dimineata!

Am dormit f greu...am transpirat groaznic...sunt f obosita.

Stiti vre-o cazare la Mangalia? Finii nostrii pleaca sapt asta acolo si stau la o ruda, ne gandeam sa-i insotim si noi 1-2 zile. Ceva idei de cazare cu 2 copii?

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata la amiaza

Cafeluta careva? eu acum mi-am facut una , espresso cam 100% cofeinizat ca am mare nevoie

Madutza tu nu vrei o cafeluta sa te trezesti ? eu cand iti spun tot mereu sa vii la Londra tu nu vrei aici eu dorm cu pilota pe mine, adevarat de aia subtire de vara dar spre dimineata caut si mi-o trag pana la urechi ca se lasa recisor Aer conditionat nu aveti sau nu i-ai dat drumul din cauza copiilor? Hai te pup eu racoros acum de la Londra asa, de la multi nori de ploaie si vant si ce vrei tu azi stam in casa cred la cum se prezinta vremea momentan, poate iese soarele mai tarziu

Va pup ma duc sa imi beau cafeluta si sa mai citesc ce ati mai povestit aseara

Zi buna racoroasa va doresc si mie imi doresc niste soare si sa stea naibii vantu` asta de te ia pe sus si sa plece norii negri

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetele!
Aveam de ales intre a calca rufe si a bantui un pic pe net. Ce credeti ca am ales? Bine ca am fost prin zona ca prichindelul meu a dormit 40 de minute si a inceput sa se fatzaie prin pat, mai mai sa se trezeasca. Am aplicat repede suzeta si doarme in continuare

Madutza, nu stiu nimic de Mangalia... sper sa gasiti solutia, ar fi frumos pt voi.

Strumphy, iti tin companie la cafeluta, dar eu sunt cu un capuccino

Aici e nor, dar tot cald. Am iesit si noi cu Luca pe la 9.30, dupa ce am luat micul dejun in familie . Am mers la o terasa, eu la o cafea, tati la un pepsi si micutul la un somn. Si fiindca era o idee mai racoare acolo, ca-s niste salcii, a dormit o ora, desi de obicei doarme 40 de minute afara

Acu' nu stiu ce are ca doarme agitat. Se fatzaie, se intinde, scanceste... macar sa doarma si asa, ca face niste crize cand e obosit...
Pup, ma duc sa mai bantui pe net

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Mi-am auds aminte:
Antguess, felicitari pt stabilirea datei pt botez si nunta! Si pt casuta!

Lalely, cumnata mea a avut sterilet dupa ce a nascut. N-a avut nicio problema niciodata, era multumita tare.

Hm, noi nu ne-am protejat deloc. Ce-ar mai fi sa raman gravida natural dupa atatia ani de infertilitate . Si dr meu a zis ca e putin probabil, dar macar sa fiu atenta la calendar, daca nu-mi pun sterilet. As! Pai la cat am numarat si calculat la zile si la ovulatii inainte, mai stau eu acum sa ma mai gandesc... E asa bine sa fara planificare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

hello hello

eu bucataresc si azi, parca m-a innebunit dumnezeu, m-au trecut toate poftele pe caldurile astea
azi am avut pofta de niste aripioare gen kfc

madutza - ma bucur ca bebe a papat merisor; eu stiam la fel, ca daca e foarte cald nu e bine sa introduci alimente noi; se spune ca faptul ca e cald e deja un stres pt bebe si fiecare aliment nou reprezinta un factor in plus de stres

Antguess - felicitari pentru casuta sima bucur ca ai revenit; asteptam pozici

strumph - sotul meu nu prea mananca salate, de gatit nici nu se pune problema, asa ca... bucataresc cu spor; trimite-mi si mie o briza racoroasa de la tine ca tare cald mai e aici...

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xeo spune:

Strumph pescarusul este bine-merci.Si Luca la fel.Se contempla reciproc.Bag o poza , drept dovada

Pompa de la Avent am putut sa o folosesc dupa ce am inlaturat idiotenia aia de cauciuc , care dubla palnia.Si in acest fel nu are nici un cusur, chiar m-a salvat de la mastita de cateva ori.
Cu ajutorul ei posed acum o mare rezerva, strategica, de laptic.
Cand imi face stomatologu' vreo'anestezie, si nu pot alapta, apelam la rezervqa de stat

Cat de la Nordu' lu' Moldova pleci in septembrie???
Ca in aceeasi perioada o sa fim si noi in arealul Bicaz-Piatra Neamt-Roman....
Poa' ni videm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

Ieri dupa masa a plouat!! Doamne ce bine a fost ca s-a mai racorit nitel pacat ca tinut doar cat a plouat.. Azi e innorat dar caldura umeda, urat..
dinnou am fost harnice si dimineata la prima ora am fost in parc iar dupamiaza am dormit amandoua ca niste bebelusi

Madutza sa ai bebe papacios! orice fel de mar e bun?

Strumphitza ati reusit sa mergeti la picnic? nu am uitat sa pun poze doar ca nu m-am priceput! adica am reusit sa imi fac album dar separat de contul vostru...iar parola si userul nu stiu unde sa le fol! Astept sa imi vina bbtul acasa poate se pricepe el; daca nu voi cere ajutor

Happiness si eu vreau cartea!!! voi ati inceput diversificarea?

Antagues felicitari pt casuta!! si multa inspiratie pt detaliile legate de nunta si botez

Alina parca tu spuneai ca nu mergi anul acesta in concediu vara asta nici noi nu mergem la mare; parca e prea mult de mers cu masina pt pitica! dar la iarna tot merge o tura de ski (in tara)

Mami de zana buna Maria (05.03.2011)

Mergi la inceput

Ioana, nu mai bine dadeai o fuga la KFC sa iei aripioare?
Eu am facut rapid niste carnaciori de bere pe gratar, cu o salata de rosii si castraveti si una de brocoli si am scapat. Dar maine tre sa fac o ciorba si ma gandesc si la o musaca

Moulineta, da, noi nu mergem in vara asta la mare. Mai iesim la o iarba verde, la un gratar si daaaaaa!!!
La iarna mergem si noi la ski. Tot in tara, avem noi un loc drag. Cred ca in prima sapt din ianuarie, cand mai au copii vacanta, ca sa mergem cu cateva familii de prieteni care au copii mai mari. Si da, il luam si pe Luca! Cred ca o sa-l putem da cu saniuta, nu? O sa aiba 9 luni

Aici ploua. Sper sa se opreasca sa iesim si noi putin la o plimbare de seara. Sau macar cu masina la 2 familii la care nu le-am dat inca invitatiile la botez . Asa ne-am lungit cu niste invitatii... o sa se supere lumea ca le dam prea tarziu. Dar majoritatea stiu cand e evenimentul si au confirmat ca vin, doar ca nu am ajuns cu invitatiile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xeo spune:

Chit ca durat o ora, am reusit sa pun poze cu pescarusi si randunici, aciuati pe langa balcon ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

alina, era intradevar mai usor sa dau o fuga sa iau, exista o singura problema: sotul meu nu mananca picant

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput