Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Pfff... Ioanna, noi suntem amandoi innebuniti dupa "picanterii"
Iesim pe afara!!!
Pupici la fete si bebelusi!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

caldura mare, caldura mare!
noi murim de cald in casa la tara, nici nu vreau sa ma gandesc ce o fi la bucuresti , dar nici in croatia nu mi-as dori sa fiu acum.... am vazut ca pe insula aceea pe care o vedeam eu de pe terasa la mare au fost incendii, saracii oameni!
anguess, ce motive frumoase ai avut pt absenta! ce tari sunteti ca ati terminat casa asa repede!Felicitari!
anda, parca, bun venit!
strumph, e cald la noi dar n-as rezista sa-mi ploua toata ziua... e bine ca tie iti place...
la mine e linistea de dinainte de uragan in casa... saptamana viitoare e casatoria cumnata-mii si ce ma enerveaza e ca saptamana urmatoare, luni e ziua mea si rudili , cum ar zice strumph, sunt inca aici si tb sa mergem cu ele sa le aratam frumusetile patriei...si sincer as fi vrut sa stau cu ai mei si cu bbtul si copii....
dar tot sper sa aiba sotul treaba prin buc si sa nu poata venii si sa raman si eu sa ma duc la mama,
Andra mea e cuminte tare, doarme, papa si face kaki in fiecare zi...maine mergem sa facem vaccin la fata, pentaxim,
ca am facut 4 luni saptamana asta joi...
am si eu o intrebare cum fac cu cerceii...?
ca as vrea sa-i pun...
tb sa-i si cumpar ca nasa i-a luat lantisor si un medalion cu rubinas ca a zis sa-l aiba cand e mare sa-si aminteasca...

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?

am venit si noi acasa dupa iesirea la iarba verde. asa bine ne prinde iesirea asta de week-end, parca iti incarci bateriile. asa frumos afara, aer curat, putin racoare dimieata ca mai tarziu se face o calduraa.... numai ca plecam foarte de dimineata si am un somnnn....
azi dimineata m-am trezit la 5 sa ma mulg ca au inceput sa-mi curga sanii, bebelina nici un semn ca vrea papa. m-am muls de unul si pe celalalt i l-am dat asa prin somn.
bebelina suge des de la caldura, cred ca ii este sete mai mult.

cami eee uite ca n-am vazut ca vineri ai dat tu cafeaua. sa mai dai sa vad a ta cat este de buna. da?

deea ce fain ca plecati la mare, ce surpriza ai avut va doresc vreme frumoasa si sa va simtiti bine. si las-o mai moale cu cafelele alea. multumesc mult de urari

moulineta bravo ca te-ai descurcat la baita. eu nu stiu daca m-as mai descurca. si in seara asta bebelina a facut o balaceala in baie, da din maini si din picioare tareee, zici ca inoata ea acolo, abia o tine sotul de cap ca sta si mai departe de vanita sa nu-l stropeasca prea tare

alexina imi pare rau de catelus. cred ca erati foarte atasate de el.

ally cica nu pleci, nu pleci si pana la urma tot pleci.

toate mamicile si bebeii dulci.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele,
esenta acestei perioade este ca urasc aceasta caldura!!! Mi se pare sinistra, poentru noi, pentru bebe, ba aer conditionat, ba geamuri deschise si curent, ba caldura... Nu poti sta afara dupa 10 dimineata... Acum e furtuna si ploua, dar de maine am vaut ca vor fi 3 zile de canicula... Abia astept sa fugim spre munte, dar va fi abia in august din cauza garzilor sotului!
Aseara la botez a fost minunat, ne-am simtit tare bine cu prietenii, am dansat, ca pe vremuri ce mai dar mult mai fain stiind ce comoara avem acasa! Petru a stat acasa cu bunica, a papat la 9.30 un biberon de LM de 180 ml si a adormit tun; noi am ajuns pe la 1 noaptea si el dormea tun! Dar mi-era un dor de el (desi am lipsit doar 4 ore legate, fiindca inainte de petrecere il alaptasem)

Strumphi, nu stii cat te invidiez ptr vreme. Zilele astea ma intreb daca sa nu ma-ntorc in Belgia unde am stat 1 an, ce temperaturi sunt acolo...
Antguess sa va fie de bine cu casa, nunta, planurile voastre
Madutza si mie-mi place Mangalia; dar anul asta cu bebe nu vreau la mare

Va pup ca ma cheama datoria

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

strumphitza ce m-ai ghicit cu gratarul
pai ce sa fac, de oras sunt satula, mai mergem sa ne recreem la aer curat.

Mergi la inceput

alina06 ai ratat tortul? cum asa de l-ai lasat sa-ti scape?

antguess ma bucur ca ai aparut cu vesti bune despre voi...casuta este aproape gata, bebelina mare si cumintica, nunta, botez...frumos.

catank crezi ca Ioana este un mic robotel? mai are si ea zile agitate in care nu doarme. mai ales acum ca a fost cald.

Mergi la inceput

madutza deci tu ai inceput cu fructele diversificarea. eu cred ca fructele sunt acceptate mult mai usor, nu?
eu parca as incepe cu legume dar intai o sa intreb si pediatra sa vad ce-mi zice.
cine mai incepe cu legume?

Mergi la inceput

xeo ce frumoase sunt pozele . puiul mic sta cu pescarusii pe balcon, ce scump este

Mergi la inceput

ioanna pai este foarte bine ca sotul nu mananca picant, nici nu este sanatos sa mananci asa
mie nu-mi place picant, nici nu-i mai simt gustul la mancare, simt numai condimentele

Mergi la inceput

a tras si la noi o ploaie...s-a mai racorit.

pisuc ma bucur ca v-ati simtit bine si Petru a fost cuminte.
si Anastasia este asa cuminte cu bunicii, nu plange deloc. cu noi mai maraie cateodata dar cu ei deloc, deloc. sa arate ea ca este cuminte

ailed mai bine ii puneai cerceii cand era bebe mic, mic.
eu stiam ca nasa cumpara si cerceii. la noi asa este

Mergi la inceput