Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna fetele..

Intru si eu pe fuga caci apoi intru sa fac baita la bebe...
Sie u am fost ieri la o nuta,frumos ..la 12 noaptea m-au luat sanii si am bagat o repriza de muls si cd am ajuns acasa la 4 m-am muls laun san si celalalt l-a mancat pititcul..Am stat cu gandul numai la el..

Yasmi..multumesc pt raspuns.Asa ii pun si eu ser sau apa de mare si aspir,dar tot este infundat si parca nici nu poate manca ca lumea..Ma dispera mucii astia..

Strumfy..nu i-au trecut mucii lui David isr in casa este o caldura infernala..Ma oftic ca nu mi-am pus AC cd am renovat dar eu fiind sensibila nu credeam ca voi avea nevoie..Ei acum regret si stau sa mor de cald...

Alina06...am mai auzit pareri ca este ok steriletul.Mie mi-a recomandat unul special sa tin endometrioza in frau..Este un sterilet cu baza hormonala...Pana la urma daca pastile nu pot lua,Organometril nu..tb sa fac cumva sa nu mai apara balaria..Apropo..inainte de sarcina aveam un chist d1 14 mm care acum nu a mai aparut ecografic..Medicul mi-a zis ca s-ar putea sa se fi retras..ce bine ar fi!!!Ca as scapa de stresul ca poate creste...

Catank..multumim pt sustinere!!

Viss..abia astept sa ne spui cum a fost..vreau si euuuuuuuuuuu!!

legat de CO..nici noi nu facem mare lucru..cred ca o iesire la munte si cam atat..ce aiurea este sa stai acasa..dar pt tupinasul meu mic nu mai conteaza...Ma rog sa fie bine si cu ureterele..macar sa nu ajungem la cutit..dar cine stie ce ne rezerva soarta..

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutareeeeeeeee

vai fetele
sunt chioara de somnic
ieri mi-a cazut antonia din leaganul din curte direct pe ciment
si a facut ditamai cucuiul
si m-am speriat
si am mers cu ea la urgenteeeeeeeee
offffffffff
numa acolo sa nu ajungiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

deea daaa, am vazut comentariile de la poze, ti-am si raspuns

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

pisuc sper sa reusesc sa te sun maine putin sa vb
scuze ca am promis si nu m-am tinut de cuvant
offfffffffff
prea multge in week-end
zilele cre vin voi fi mai libera ca a venit mamaaaaaaa
uraaaaaaaaaaaa

deeaaaaaa
da si tu un nr de tel
sa te sun
unde veniti si cat stati?
ne vedem?

Mergi la inceput

roxy promit sa mai dau cafeaua

mada nu stiu nimic de cazarile din mangalia
nu prea m-am plimbat prin zona aia

antguess FELICITARIIIIIIIIIII
SI PT NUNTA
BOTEZ
DAR SI PT CASA

Mergi la inceput

fetele , banii pentru indemnizatie vin separat de alocatie? ca eu am primit mai putin cu 700 lei, exact alocatia pe 3,5 luni.
voi cum ati primit?

Mergi la inceput

lalely eu zic ca este mai bine fara AC. mai bine lasi geamul deschis.

cami este bine Antonia? nu a patit nimic, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

roxy, eu i-as fi pus, dar astia nu fac gauri in urechi in spital, iar nasa nu stiu... ca Mariei i-a luat cerceiasta e... vedem...

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

cami, ce face antonia?

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Hop si noi, adica eu, ca bebeul doarme de vreo jumatate de ora sau mai bine.

Roxy, si acum cand ma gandesc ca ieri am refuzat tortul... dar ma terminase caldura. Acu' pe racoare (aici ploua) ce-as mai manca .
Exact la treaba cu legumele ma gandeam si eu azi. Am citit la fetele de la ian-febr ca multi bebei refuza legumele. Ma gandesc ca daca incepi cu fructe, astea-s dulci si apoi de' e normal sa refuze legume. Dar oare de ce se recomanda inceperea diversificarii cu fructe? O fi vreo chestie, vreo explicatie.

Ailed, ma bucur ca sunteti bine. Cred ca pt cercelusi poti sa incerci undeva la o maternitate, la vreo asistenta, poate ajungi prin vreo cunostintacumva. Alta idee nu am, dar poate stiu fetele.

Lalely, dar ti-a zis ca steriletul poate limita extinderea endometriozei, sau inteleg eu gresit? Mie mi-a zis doar sa nu iau anticonceptionale, sa-mi pun sterilet daca vreau protectie si sa tin regim. Dar inca nu pot sa tin . Eu care nu mancam dulciuri cu lunile, acum am o pofta... cica se reface echilibrul hormonal dupa sarcina, de-aia poftim la dulciuri

S-a terminat meciul, ma bag la tv cu sotul .
Puup!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput