Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Ce faceti, fetelor, v-ati topit azi? Caldura mare ... Revin si eu dupa o absenta lunga. Vladut nu a dormit azi pe caldura, abia la 17:30 a adormit si doarme si acum. L-a toropit caldura.
In alta ordine de idei, am vazut o cresa foarte frumoasa, mi-a placut. Trebuie sa mergem sa incheiem contract cu ei. Sper sa se acomodeze bine bebe acolo. Ce chestie, exista perioada de proba la cresele particulare. Daca nu se acomodeaza in maxim 30 de zile ti-l dau acasa

Am vazut multe poze cu bebei frumosi si parinti fericiti si impliniti. Delicios, cum ar zice cineva

Si am si citit din urma, sa vad ce imi aduc aminte ...
Viss, imi pare rau ca nu am avut timp sa ne vedem zilele trecute in Bucuresti. Sper ca v-ati distrat bine la munte si sigur ne vedem noi.

Strumphy, si cu tine mi-ar face mare placere sa ma vad. Cand exact vii in Bucuresti? Eu pe 12 sept. reincep serviciul.

Happiness, toate vrem cartea despre diversificare. Daca poti trimite-o pe emailul comun sau pune-o in folderul Diversificare din Google Docs. Este linkul pe prima pagina - cauta Resurse diversificare.

Distractie placuta in mini-vacanta de weekend sau pe unde va ascundeti de canicula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Buna seara fetelor!!!
Vai ce dor mi-a fost de voi
Incep prin a imi cere scuze pentru absenta de aproape o luna si jumatate , daca nu mai mult
Am fost extrem de ocupati cu constructia casei care in sfarsit mai are un pic si se termina, am fost soferul familie pt ca bb-tul a pierdut permisul pentru o luna, am fost ocupata cu electro si alte tampeni sa slabesc...nu am apucat decat sa intru din cand in cand pe calc sa imi verific mail-urile

Noi suntem bine , Evelinne e fetita mare, are 3 luni si jumatate, gangureste toata ziua, pedaleaza in patut la ea, acum se chinuie sa se intoarca pe o parte..sau pe burtica
Papam cam 150 ml la o masa...e sanatoasa si extrem de frumoasa:)
am stabilit sa facem in septembrie pe 18 nunta si botez si acum sunt pprinsa cu detaliile de organizare care..nu-s putine desi nu avem asa de multi invitati. voi ce mai faceti??????

pup fetele de care mi-a fost f dor : strumphy, happines, ally, bb_yasmi, madutza_bra, madutza, viss, mandreac, anexena, ina, simonacip, miki, stefyapost, copiloi, iony, alied_dota, cami_antonia_irinuca, lauriciu, scrish, laley, millie...off..si mai sunt...pup si bebelusi lor dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara

Inca stati la umbra? Eu cred ca m-as fi topit de tot la atatea grade cate aveti voi acolo in RO

Am venit de la inghetata si numai bine ce am intrat in casa a tras o ploaie zdravana, 2 min de mai intarziam nu stiu cum intram in casa cu bebe si cu geanta si toate alea fara sa ma ude ori mai bine cred ca asteptam in masina sa treaca acum e iar soare dar deja e tarziu de iesit la plimbari iar ca si asa mai sunt ceva nori dupa casa care se stramba nitel

Raluka eu o sa fiu in ro de pe 11 pana pe 25 sept Mai mult ca sigur dupa nunta cand revin in Bucuresti inainte sa ne intoarcem in Uk cu cateva zile , avionul il avem duminica dupa amiaza si cred ca o sa vin in Bucuresti de vineri sau chiar joi , mai e timp pana atunci sa ma gandesc ce si cum fac, dar sigur o sa trec prin Berceni la fosta mea proprietara ca ti-am spus, mi-a fost ca o mama, o sun si vorbesc cu ea de aici mai ceva ca maica mea Cand ajungem in Bucuresti pe 11 o sa fim cu socrii si luni si marti o sa stam in bucuresti dar ei vor sa ii plimb putin sa vada una alta si marti dupa amiaza plecam spre mama sus in nordul Moldovei, am ce mi se lungi gatul , 8-9 ore cu masina de ce nu avem autostrazi ? o sa-si faca cruce si scuipe in san socrii, mai ales soacra , cred cand o sa vada ce drumuri si infrastructura avem noi in ro ...deh la ea la tzara e mai asfaltat si mai drept si fara gropi decat la noi pe drumuri nationale dar sper sa le indulcesc pararea despre Romania si sa nu stea mult sa se gandeasca la drumuri, cu frumusetile noastre din Bucovina, biserici, manastiri, munti... abia astept , o sa fie o mare aventura Mi-ar face placere sa ne vedem si sper sa organizam si o intalnire cu mai multe mamicute si pitici atunci sa ne mandrim cu odraslele

Antguess, felicitari pentru casuta A tipat mult Yasmi dupa tine de i s-a lungit gura eu stiam ultima data ca trebuia sa vina mama ta la tine dar nu stiam cat o sa stea si cat o sa fii ocupata , deci tu ai fost busy cu casuta , cu sofatul... cu pregatiri , acusi va mutati Btw, eu fac nunta si botez pe 17 sept si tot asa, numai familia , ceva foarte foarte restrans, nu ne trebuie tambalau ca nu umblam dupa "plicuri", nu ne trebuie nici cadouri, ca doar ce ma car eu cu ele in UK inapoi?! vrem sa ne simtim bine si atat , la fel cum a fost si starea civila aici in ianuarie , mic si frumos Sa mai treci pe la noi sa ne spui una alta si sa ne arati papusa de o lauzi ca e foarte frumoasa , vrem sa vedem si noi

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Roxy sa-ti traiasca sotul
sa fie fericit cu printesele lui si sa aiba o viata linistita langa ele!!!

Simo la multi ani pt sorela ta !!!! wau18 ani...ce frumos!!!!
m-a cam certat sotul pt a.lea...a zis ca ce vreau sa ma fac de ras...ca cine esti tu....i-m zis sa ma lasa-n pace ca stiu eu ce fac....apoi m-am gandit sa o iau ca o rasplata la tot ce am dat si eu de a lungul anilor

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

vaaai deea, pai ce stiu ei barbtii astia ...vorba ta, stim noi mai bine cum stau treburile. ma bucur dc ii vin fetei, asta e cel mai important...COncediu placut la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Hop si eu .
N-am mancat tort la aniversarea micutului la care am fost invitati, ca n-aveam pofta. Am mers pe jos si, desi era ora 18, era o calduraaa. Nu voiam decat un pahar cu apa .

Acum mai citesc si eu din urma.

Madutza_bra, multumim pt aprecieri . Ce frumos ca aveti bilete la mare . Cand plecati? Sa ne povestesti cum a fost. Noi n=am mers in Bulgaria, dar ne gandimpt anul viitor ca stim ca-s mai acceptabile preturile si cum suntem cu banii la limita cu casa... macar de Bulgaria am zis ca om avea si noi la anul.
N-am fost in concediu nici anul trecut, nu mergem nici anul asta, poate anul viitor. Acum 2 ani am fost in Grecia in Sithonia. Mi-a placut maaaxim!!!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Ceau

Eu astazi am avut o zi...,mi-a ramas barbatu in "drum" pe ungaria ,sa stricat masinuta in timp ce venea de la aeroport si cateva ceasuri am cautat un transportor si abia am gasit unul ...acum sa vad cand va ajunge acasa
Antugess bine ai revenit asteptam poze cu buburuza
Simona La multi ani surioarei!!!multa sanatate si fericire!!!
nu pot sa stau mai mult ca striga bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

V-am citit, la inghetata luuungaaaaaa...cred c-am mancat jumatate d e tort de inghe...

ANtguess, ma bucur mult c-ai reaparut, ca aveti casa pe terminate, ca totul e ok...De slabit ai reusit cu electro??
Strumpfi...poate reusim sa ne vedem cand vii in ro, nasol si cu ploile voastre...eu n-as suporta o tara cu showers d-astea...Vreau la ecuator undeva sa fie caaaaald mereu mereu si sa-mi fac iarna concediile undeva unde-i zapada multa si frig...
Madutza...tot o dadeam cu legumele...dar am inceput sa-i pun pe limbutza mar, piersica si pepene rosu. Deschide guritza ff fain (i-am dat si cu linguritza) Sunt multumita de cum se comporta...Cred/sper ca va fi usor la diversificare. Macar tu stii ca in august calci si tu pe nisip...dar eu care am termen de asteptare un an??/ Sunt distrusa
ALina, te inteleg deci cu concediul, asa suntem si noi....
Catankma bucur cand scrii, parca-s cu tine in livadaPup tare Ioana frumoasa. I-am cumparat hainutze ...I-am luat si lui david 2 camasutze de la zara si okaidi, au lucruri tare frumoase...bani sa fie...am salivat si eu dupa niste fuste si rochii superbe...dar am zis nu doar ca nu e mom potrivit cu banii, dar imi iau la anul cand sper sa am si eu talie
Ally, iar Milano??? (zic cu invidie, desigur) ma bucur ca sofezi mami, felicitari, esti grozava. lasa ca-i creste perisorul la loc lui Edy, ai sa vezi, va fi muuuult mai frumos si mai sanatos decat primul perisor
Alexina, imi pare rau de catzelus!
Miki, ooof, si noi avem perioade de crize, culmea e ca dc il iau cu frumosul se imbtoseaza si striga si mai mult...daca-l pun la colt insa imediat vine la mine si-mi spune 'mami, te log ialta-ma...Nu ma iubesti? Eu nu sunt flumos??' Eu vad numai gelozie in crizele lui. Gelozie pe Arsenie, in ultima vreme dorm cu amandoi, nu accepta sa doarma altundeva...oricat il iubeste pe bb(pt ca-l iubeste)...nu se poate abtine de la unele rautati asupra lui si reactii violente asupra mea sau a obiectelor
Lalely multi, sper sa treceti repede si bine peste toata nebunia asta
Millie, vai ce nasol, bine ca s-a rezolvat.. sa ajunga cu bine acasa .Multumim de urari!

Arsenie nu vrea deloc biberon, deloc, deloc. As fi vrut sa bea si el ceva apa...dar nu prea am sanse. Desigur si el cere des tzitzi..probabil de sete..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

hai ca am revenit

Strumph sa va fie de bine inghetata si eu mai devreme aveam o pofta de ingehetata ,noroc ca am avut o vafa in frigider.Bine ca nu va prins ploaia
Madutza sa va fie de bine diversificarea
Catank si a mea tot mai rau doarme ziua,mai mult picoteste si e f .plangacioasa ,sint sigura ca din cauza caldurii
Xeo
Alexina eu la tarc i=am pus si salteluta ,eu cum am si tarc si patut de lemn le-am pus cate unu in fiecare camera si ziua mai doarme si in tarc.Ami pare rau pt.catelus.
Ioana
Ally distractie placuta!
Moulineta vezi ca te-ai descurcat si singura cu baita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Ca si Simona, si eu v-am citit, dar nu la inghetata (ca n-am, dar tare as fi mancat) ci la un castron de fructe.
Simona, si eu salivez dupa niste hainute, dar ma abtin... si de bani si de talie, vorba ta.

Yasmi, multumim pt aprecieri. Cum mai e micuta ta? V-ati impacat, nu?

Strumphy, asa e, Luca seamana cu tati. Doar gura e din neamul meu. Si ochii albastri, daca ar ramane asa, dar cred ca se fac caprui. Uneori sunt asa, un albastru gri, de-aia zic ca cred ca se schimba. Daca ar ramane albastri, as fi asa de fericita. Ar fi mosteniti de la mama (care nu mai e printre noi).
Si Luca doarme cu nasul in perna mea . Cand am stat pt o noapte la un hotel in Craiova, am plecat cu fata de perna dupa mine .

Catank, si Luca a avut vreo 3, 4 zile in care s-a trezit plangand. Si acum uneori adoarme si dupa 30 de minute incepe sa planga. Daca sunt langa el si ii bag repede o suzi, sau doar o simte pe buze, adoarme la loc pt inca 2 ore... Poate viseaza urat? Sau aude vreun zgomot? Cine stie...

Anda, bun venit!

Yvyana, multam pt raspunsul legat de hainutele pt botez.

Deea, ce frumos ca mergeti la mare! Distractie placuta!

Madutza, Lalely, Xeo, La Multi Ani pt micuti!

Si apropo de biberoane, la noi au mers bine Avent. Dar abia acum trcem de la tetina 0+ la 1+. Asta are 2 gauri. Exista si 3+, cu 3 gauri, dar n-am vrut sa trec direct la acelea. O luam asa incetisor. Dar era necesar sa le schimb. Am observat ca micutul ar fi vrut sa curga ma i repede. Se plictisea si se enerva mancand .

Ma bag la sooomn!
Puup!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

antguess, bine ai revenit..ma bucur ca sunt toate bune si frumoase..poate ne-o arati si noua pe frumoasa eveline
simona, chiar nu rupeti si voi un concediu mic anul asta ? eu am zis ca putin putin tot vedem si muntele si marea chiar daca voi fi nevoita sa platesc si-n rate vreau sa avem amintiri din concedii in fiecare an, fie ele mai cu pretentii sau nu..asta nu conteaza, amintiri sa avem
cu tipetele astea e ceva nou, pe langa iesirile de gelozie si alte cele, astea nu stiu de unde le-a scos..una doua tipa e si alt tip de tipat..nu pot sa-i zic nimic ca incepe..si ma enerveaza de mor. ba chiar uneori ma si blochez ca nu stiu cum sa reactionez, pt ca la fiecare nimic face asa..momentan am decis sa-l ignor ca poate trece..
matei al tau e tare santazist, cum sa-i rezisti ? vlad inca nu are texte din acestea, e prea mic..si totusi cred ca-s firi diferite, ca la meu asa capos este, nici coltul nici nimic nu-l impresioaneaza, i-am confiscat si cele mai dragi jucarii si tot degeaba..suporta orice numa sa fie ca el, intotdeauna el sa aiba ultimul cuvant..daca acum e asa, cum o fi mai incolo..
ana parca e mamica cea noua, bine ai venit si de la noi

nu mai stiu cine ce zicea..va pup si o noapte linistita

Mergi la inceput