Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (31)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Am intrat sa va sp sa aveti un week. minunat!!!
Noi plecam la Milano, ...ne-am tot sucit si tot celmai bine este sa fim noi pe drumuri
....asta este!!
Ally , Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
Salutare mamici!
Care mai este viata voastra??? ca a mea e tare ''grea''
S-a dus traiul pe vatrai. Ioana mea de doua zile nu mai vrea sa doarma la prinz...doar reprize f scurte. Atit am laudat-o ca na....
Dar ma adaptez...ce sa fac?
Acum vad ca doarme de la ora 14..s-a trezit plingind dupa o ora ..o verific de kk si DA, facuse...am schimbat-o...pusa in pat la loc si pina sa merg eu la baie si revin ea adormise din nou. Sa vad pina cind o tine azi . Problema este ca se scoala plingind
si asta ma nelinisteste.
strumphydeci conform celor spuse mai sus nu am ce reteta sa-ti ofer ptr somn mult si dulce mai ales al bb
Legat de povestea de dragoste dintre voi doi...macar cea a nasterii sa o scrii, (ca si cum eu as fi scris-o)...tu ai talent la scris.
allyMultumesc ptr vb frumoase!
Vreau sa vad foto cu un pui de Edy chel!Dar aici nu pe FB
madutza_bra Frumos indemn catre noi mamicile ptr a ne mai tempera gradul de posesivitate ridicat impotriva bunicilor si nu numai. Adevar graiesti!
Aaaa legat de legume, am citit ca ai congelat teci. Ptr bebe??? sunt ok si ele de la congelator? Ce alte legume congelati si cum...ptr bb?
In pachetele mai mici sau cum?
cami_antoniaFelicitari ptr frumoasa familie de la mic la mare! Si nasii sunt de toata isprava ptr ca au dorit toti acelasi lucru...increstinarea micutei!!!
simonacipiai mare dreptate CRED, in legatuta ''una bucata palmuta la fund lui bb'' dar stii cum spune proverbul chinez din carticica primita de la tine:
Cind auzi uiti
Cind vezi iti aduci aminte
Cind ti se intimpla(sau faci) INVETI
Asa ca...odata cu intimplarile din viata de zi cu zi NE CONVINGEM SINGURI...chiar daca alte persoane ne-au avertizat inainte.
La multi ani cu intirziere surioarei!!!! Ai reusit sa-i cumperi cadou? Ce anume ? Curioasa de mine...
roxy La multi ani sotului!!! ...tot cu intirziere. Frumos cadou i-ai facut, ...si micuta e simpa tare
bb_yasmi Yasmi de face??? Sunt convinsa ca e o domnisoara tare cuminte in ciuda intamplarii povestite de tine. Sunt si ei mici sufletele si au voie sa aiba nervi. E o dulce!!! Lucuta ...si mai si (ptr ca e mai mic
)
miki Cit ma pot bucura vestile bune din partea micutei. Doamne ajuta sa fi ffff bine, fara repercursiuni!!!
Copiii tai ce mai fac???micuta?micutu ?
lalelyMereu ma gindesc la tine, ..la viss... stiu ca nu este usor, dar nici imposibil sa mergem inainte, ZIMBIND si cu fruntea sus. Astep cu mare interes postarile voastre in mod deosebit de fiecare data.
vas wowww....primult dintisor!!!Felicitari! Temperatura ceva? Foto ???
alina_o6
si mai salut o mamica nou venita dar imi scapa ''numele'' acum. Deci...Bine ai venit!!!
Si nu in ultimul rind toate mamicile active
Ce pupacioasa sunt astazi ptr ca imi doarme Ioana...inca
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
Catalina suge mult mai des, dar clar se vede ca are un disconfort...evident ca transpiram amandoua rau la fiecare alaptat, ne lipim una de alta...am inceput sa-i dau si cate putina apa si vad ca o accepta. De dormit doarme mai putin ziua dar mai mult noaptea. Aseara s-a culcat la 10, s-a trezit pt papa la ora 8 apoi a readormit pana dupa ora 11. Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
clar asta e motivul..caldura..
m-am convins, daca patiti si voi asa inseamna ca de aceea suntem si noi dereglati..nu somn, nu papa
![](bang.gif)
si sincer disconfortul este pt amandoua, nici eu nu ma suport asa cu apele curgand pe mine si cu ea la san..
![](bang.gif)
de luni voi incepe sa mulg si eu..
azinoapte am trezit-o eu la 5 ca nu dormeam de vreo 2 ore de durere de titi..erau beton si curgea din ele, cu galme dureroase..asta pt ca n-a binevoit sa suga ea seara la culcare decat f putin..mi-e si frica sa nu fac ceva mastita..clar voi trece la muls
![](bang.gif)
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra Acum trebuie sa-mi laud si eu fata ![]() ![]() ![]() ![]() Acum am si eu o intrebare: Mama a vazut o dr-ita pediatru ca spunea la tv ca pe canicula nu tb introduse alimente noi in diversificarea alimentatie bebelusilor. Voi ce stiti de asta? Noi maine-poimaine tb sa introducem morcovul si nu stiu ce sa fac..daca sa mai aman sau nu..? Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
Felicitari ptr o fetita mincacioasa
![](icon_smile_big.gif)
In afara de mar i-ai mai dat ceva? De citi timp ii dai marul?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
S-a oprit ploaia si da sa iasa soarele, dar piscoata mea acum a adormit, deci mai stau in casa un pic, iesim la inghetata mai tarziu , abia astept
Ally ce ti-am spus eu, tot la Milano ajungi si weekendul asta distractie placuta si sa vii cu poze noi sa ni-l arati pe Edy cheliuta
si eu o sa ma gandesc la tine azi cand pap inghetata
Ailed, ce faci ? nu mai treci pe la noi? cand vedem pozici de la botez? eu astept sa te ajut
Catank, e buna umbra deasa de langa casa ? hai ca poate de la caldura si-o fi stricat Ioana somnul bun si lung de pranz, stai sa vezi cum se mai racoreste si o sa doarma si ea mai bine iar
dulceata de trandafir sper ca n-ai mancat-o ca mi-ai promis-o
ce facusi bun bun azi , ceva prajituri, placinte ?
madutza , la ora actuala sunt 17 grade cica si se simt ca 14 tipic englezesc as spune... vara autentica
nu e mereu asa , dar mereu aici trebuie sa te astepti ca poate vin niste nori de nicaieri si te uda bine bine
, aici li se spune "showers" ca imediat dupa iese soarele.... azi showerul a tinut vreo cateva ore bune de ma gandeam la un moment dat ca gata azi nu vad soarele deloc, era inchis de plaoie si turna cu galeata dar vad ca s-a luminat si e bine
anul trecut de exemplu toata vara a fost canicula, iarb ain parcuri era maro, nu plouase vreo 2 luni jumate , nici macar un strop, ceva foarte neobisnuit pentru UK unde iarba e mereu verde ca nahh cu atatea ploi cum sa nu fie verde
dar anul trecut si lacurile in parcuri numai pe fund mai aveau apa si saracele rate si gaste, lebede si alte pasari ce sunt pe lacuri aici cam sufereau pe tema asta... eu inca astept vara cu mult soare si cald bine cat pot sa o imbrac si eu pe piscoata cu toate rochitele si pantalonasii scurti de tricouri de i le-am luat ca pana acum numai le-am admirat in dulap
Bravo Catalinei pentru papa, fata mare de acum, 5 lunite
am si eu razatoare de sticla, mi-am luat-o d ecand eram gravi
am vazut-o intr=un magazin cu de astea pentru bucatareala si am spus sa o iau ca sigur o sa imi trebuiasca mai tarziu cand o sa fie de dat papa la bebe
o sa imi prinda bine , ma asteapta sa o bag la folosinta dar mai are de asteptat cam 2 luni si un pic
alexina, imi pare rau de catel si mama tot la sosea sta dar are o toloaca in fata casei destul de maricica si nu da direct din poarta in sosea dar tot i-a calcat si mamei cateva pisici si catei , sa nu mai spun de pui si alte oratanii de pe langa casa...acum de cand au terminat casa si locuiesc acolo le-au inchis , le-a facut special pentru ele in spate acolo in livada. Abia astept sa ma duc si eu la mama, sa stau pe terasa sa ii beau cafeaua, sa admir dealurile de jur imprejur.. sa miros trandafirii de peste tot de pe langa casa
sa dau iama in livada , sa ma joc cu proumbeii...ehh ,m-a luat valul... trezirea!!
sunt asa departeeee
xeo, ce-ti mai face pescarusul ? vezi fiecare cu pasarelele lui, eu cu pescarusul tau
in loc sa intreb de bebe Luca intreb ce fac pescarusii
iesiti seara pe faleza la briza marii ?
aia da imi place si mie, o plimbare pe plaja seara dar nu stat la soare si prajit
eu cred ca fac nota discordanta cu voi ca la toate va place soarele si marea numa mie nu
ioana, tu pe caldura aia mai ai curaj sa faci papa si sa te bucataresti ? baga-l la mancare rece pe sot ca doar e vara si merg saletele de minune , pe care poate sa le faca chiar el , nu-i asa?
la mine domnul sot mi-a pregatit micul dejun azi, deliciossssssss
Mulineta , ti-am explicat cum s apui poze pe picasa dar vad ca nu ai pus nimic pana acum? nu ai inteles sau nu ai avut timp ? daca mai tre sa mai explic odata sa spui ca nu-i bai, nu ma dor dejtele sa mai scriu odata
Roxy cred ca e pe la padure pe undeva la racoare, s-a ascuns de arsina cred ca face un peste la gratar ceva , nu-i asa?
Miki, imi pare rau ca donsoara ta se smuceste de fiecare data cand e vorba de papa oare de ce? si a mea mai intoarce capul , dar eu o las si mai vorbeste ea pe limba ei , mai suge la degetele sau pumnisor
si o iau usurel si o pun iar la san si iar trage si iar suge la degetele si iar tzitzi apoi... dar nu mereu, are si ea toane ca de ar fi mereu asa nu as avea rabdare sa ii tot suflu in bors (laptic in cazul ei
)
cami, nu ai facut baie in mare inca pe anul asta ? ce mai astepti ? sa treaca vara ?
lalely cum e David cu mucisorii ? sper ca mai bine si ati trecut cu bine peste noapte , ceva mai racoroasa si fara chin pentru micut
Pisuc sa stii ca si eu la fel de dezamagita sunt de Avent , m-am impacat excelent cu Medela, cu pompa si biberoane si protectii de silicon sunt ceva mai scumpe decat aventul dar se merita banii , ca ma gandeam la inceput ca nu dar acum cu mana pe inima spun ca pompa mai ales a facut toti banii si m-a scapt de cateva ori de mastita si alte probleme
sa vii sa ne spui cum a fost la botez si cum s-a comportat Petru
Sa stii ca m-am uitat si eu la odisee si am citit despre Ghioceii de martie aprilie 2012
mi-am adus aminte cum am descoperit cele 2 liniute, cand si cum l-am anuntat pe Nick si restul... eheeeeiii ce a trecut vremea
cat despre Strumfita de la odiseea aia , deh... numa una-s eu asa dusa cu pluta
dyadya, eu as renunta la ventilator, lasa usa deschisa sa intre aer de afara dar ventilator direct spre el nu... poate in alta parte a camerei dar sa nu ajunga curentul direct in fata lui sanatate si ai grija de pui
Alina06, l-am vazut in pozici de Luca, seamana cu tati 100% tare mandru tre` sa fie tati de fecior
S-a trezit piscoata, mult a mai dormit dar las ca-i bine, mergem la inghetata
ce atata somn, la noapte ce-o mai face daca acum doarme mult nu ?
Va pup, zi buna in continuare
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui catank Salutare mamici! miki Cit ma pot bucura vestile bune din partea micutei. Doamne ajuta sa fi ffff bine, fara repercursiuni!!! ![]() Copiii tai ce mai fac???micuta?micutu ![]() Ce pupacioasa sunt astazi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet ![]() “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
bine, multumim..asteptam ziua de maine sa ne mutam la mami meu, e mai racoare si sper sa revina la un program cat de cat amandoi ca aptamana asta a fost ca la nebuni..caldura si bormasina non stop, sunt nervii la noi toti intinsi la maxim
![](bang.gif)
![](bang.gif)
vlad are niste crize de tipete de ma scot din minti, sunt noi si nu stim cu ce sa le mancam
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
edit:ioana ta daca tipa prin somn sau cand se trezeste inseamna ca are un discomfort, poate incep sa doara si gingiutele..andra mea asa sta sa o masezi la gingiute ..e inebunita, scoate asa niste sunete de multumire
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
madutza_bra spune:
catank, de ieri ii dau mar , luni nar tb sa bag suc de morcov..poate mai astept 1-2 zile, cu toate ca o sa tot fie canicula...
strumph, da pacat ca trece vara si nu apuca sa poarte hainutele.
miki, si Catalina se mai smuceste dar atunci nu o mai las la san. O las sa se linisteasca o perioada si o pun din nou daca vad ca mai vrea...oricum la cate mese are nici nu mai stiu cand tb sa pape. De multe ori suge doar putin si gata...am zis ca ii e doar sete si nu foame. Cristi se racoreste zilnic in piscinuta. Este de fapt o ""copaie pt nisip in care ii pun 4-5 cm de apa si in care se balaceste zilnic la umbra.
Am fugit afara sa bag furtunul sa se racoreasca putin ca acum ne vin finii si prietenii.
pupici fetele!
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
catank spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
bine, multumim..asteptam ziua de maine sa ne mutam la mami meu, e mai racoare si sper sa revina la un program cat de cat amandoi ca aptamana asta a fost ca la nebuni..caldura si bormasina non stop, sunt nervii la noi toti intinsi la maxim ![]() ![]() vlad are niste crize de tipete de ma scot din minti, sunt noi si nu stim cu ce sa le mancam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit:ioana ta daca tipa prin somn sau cand se trezeste inseamna ca are un discomfort, poate incep sa doara si gingiutele..andra mea asa sta sa o masezi la gingiute ..e inebunita, scoate asa niste sunete de multumire ![]() ![]() mami de 2 prichindei |
Inca doarme momentan Ma declar super multumita pe ziua de astazi cu exceptia trezirii in care am schimbat-o ca facuse kk
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](chatterbox.gif)
Gingiutele o maninca rau de tot, ....si eu ii dau un iepurila anume ptr gingiute, si vad ca ''roade'' la el de zor...si asa ii place
![](icon_smile_big.gif)
Poate o linisteste Doamne Doamne..ii spun mereu rugaciunea ''TATAL NOSTRU''...
Ce sa spun de nazdravanul tau?! sunt copii si copii... ai vazut ca are si momente de sensibilitate fata de surioara lui si nu numai.
Caldura, galagia, nesomnul....etc duc la un astfel de comportament ma gindesc. Bine ca va mutati la mama un timp. Super!!!
miki1979 spune:
citat din mesajul lui madutza_bra catank, de ieri ii dau mar ![]() strumph, da pacat ca trece vara si nu apuca sa poarte hainutele. miki, si Catalina se mai smuceste dar atunci nu o mai las la san. O las sa se linisteasca o perioada si o pun din nou daca vad ca mai vrea...oricum la cate mese are nici nu mai stiu cand tb sa pape. De multe ori suge doar putin si gata...am zis ca ii e doar sete si nu foame. Cristi se racoreste zilnic in piscinuta. Este de fapt o ""copaie pt nisip in care ii pun 4-5 cm de apa si in care se balaceste zilnic la umbra. Am fugit afara sa bag furtunul sa se racoreasca putin ca acum ne vin finii si prietenii. pupici fetele! ![]() ![]() ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
andra de la inceput facea figuri la san, va mai povesteam eu..si o pacaleam, schimbam sanul sau o mai lasam si reveneam mai tarziu..insa acum nu vrea sub nici o forma, la nici o masa..intoarce capul si se smuceste sa revina in pozitie verticala..daca in schimb ii dau bibe, il primeste imediat..vreau sa va zic ca se smuceste si tipa inca de cand incerc sa o pun in pozitia de supt..am incercat si alte pozitii, lungita langa ea sau pozitia inversa cu piciorusele spre spastele meu..nimic nu vrea
![](plang.gif)
ce bine de cristi, vreau si eu
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](plang.gif)
catank spune:
madutza_bra am inteles! Eu i-as da mar mai multe zile mar apoi alt fruct sau leguma. Asa ca...mai poti amina morcovelul.
Doar acum s-a trezit fetita mea