Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (31)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dyadyazuza/dyadyazuza.jpg)
dyadyazuza spune:
buna seara mamici
multumesc la toate care mi-ati raspuns, m-ati lamuit. vad ca nu il doare urechea. ma bucur.
miki multa sanatate nepoatei.
vaiii ce cald. nici nu putea sa adoarma puiul din cauza caldurii in seara asta. am dat drumu la ventilator inspre el ca sa reusesc sa il adorm.oare am facut rau?
mamica fericita cu de
zambaret Cristian Andrei21.03.2011
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cami_antonia spune:
dya mie ventilatorul mi se pare obiect periculos si pt un om mre dar pt un bebe atat de mic?
la ei se poate resimte orice pala de vant dar ditamai curentul
eu sunt mai gigi contra
si la a feri bebele
mai ales atyat de mic de astfel de pericole
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Deea99/Deea99.jpg)
Deea99 spune:
neatza!!!!
Nu va poftesc la cafea .vreu eu sa o beau pe toata. off , mai fetelor! NU STIU CE Am dar unul din motive de am disparut subit de pe forum asta e ...bautul cafelei ...ajungeam pe zi la 3-4-5 cafea la ibric+nes+3in1....deveneam zombi...capul mare ....noaptea ma lua somnul numai la 1-2...dimi ma trezeste fata devrema5-6....
de ieri am zis stop..ieri am servit doar una si azi sper ca la fel....
de 2 nopti dorm iar bine
doamne asa cred ca sunt si drogatii aia...din ce ia drogul din aia le cere corpul
si ma oftic ca m-am si ingrasat..pai daca imi place si dulce....nu mai zic de colesterolul meu
si pe langa dependenta asta a mea , ma trezesc ca face fata kk la fiecare masa ,cu mucus si parca era ou jumari...luni suna pediatrele..dr. de familie ca nu are nimic...pediatra ,ba ca are...si de luni pana vineri tot intr-o alergatura am fost dimineatza..cand la una cand la alta ,cand la vaccin,cand du analize....si bani pe la dr. (ca tot ati zis voi de bani. da Roxy si eu ii dau bani la asistenta..10 lei pt intepatura....da vb Madutei noi le invatam asa si imi e si rusine sa nu dau nimic)
vaccinul ni s-a umflat ,inrosit si e tare...m-am intalnit aseara cu Simona si m-a mai linistit..a zis ca asa e normal..plus ca si micul arsenie inca mai avea o galmutza la locul vaccinului..eu de la stefy am si uitat....
ce sa va mai zic despre noi
a, de ieri am inceput diversificarea....i-am dat cereale vreo 7 lingurite...dat da-te de stefy au fost in jur de 15-20....bebelina era incantata....aseara in 150ml lp iam pis si 2 cupe de cereale...a dormit lemn.de la 21 la 6.30...nici nu s-a intors macar cu capul de pe o parte pe alta....si in alte nopti o maiauzeam cum se foieste
cerealele i le dau la sfatul celor 2 dctorite....cand au vazut cat a luat in greutate pe cantarul uneia 280g si pe al celeilalte 300 si la mine la fel...a zis clar sa-i bag fainoase
ea e vesela si face tot felul de giumbuslucuri....nu le mai enumar...dar sa stiti ca imi place sa citesc ce fac bebeii vostrii....ma regasesc pe mine cu stefy mica..asa erm de impresionata de ceea ce face...cred ca asa e la primul bebe....acum toate mi se par normale si firesti
deci Ana2010 bebele tau e mai bine decat a mea la 4l...si cu fe eu 7 pic ii dau..daca citesti si pe prospect se da intre 6-10 pic la bebe asa mici..asta numai daca tu i-ai facut analize si are o carenta mai mare....
luni plecam la mare...m-a luat sotul prin surprindere
aseara dai si calca rufele noaSTRE SA vad ce pun in bagaj..acum de la 7 fara tot am calcat rufele bebelinei....sunt intrata deja in panica
trebuie sa merg si dupa un costum de baie, intreg...plus creme de soare , lp , si nu mai stiu ce
va pup pe toateeeeeeeeee...fara exceptiiiii.....si nu ma treceti la disparitii misterioase....revin
ps. intru sa vad poze cu cami...asta da surpriza....
a si fetele daca mai intru pe picasa vedeti ca eu mai las mesaje jos la pozici
Deea99 spune:
Miki am citit intr-o seara ca vrei la mare chemping....am citit cat te costa si pe noapte 100-200lei..uite sotul meu a gasit ieri bilete la delta/jupiter cu 176lei /camera....eu zic ca nu merita sa te duci in chemping cu copii asa mici
mai bine meri pe la 20 august cand mai scad preturile si megi la hotel..in jupiter e un chempiing..seara cand ne mai intorcem din neptun (anul trecut) era o agitatie copii/muzica etc....
nepotica sper sa fie bine....frunzaresc putin sa vad daca ai mai scris ceva despre ea
Deea99 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra fetele posesive, mai temperati-va putin. Si mamele voastre au crescut copii si se descurca cu siguranta. Trebuie sa le lasati si bunicilor putina intimitate cu nepotii ca sa poata forma o relatie frumoasa intre ei. Pentru o dezvoltare armonioasa copilul are nevoie de familie, nu doar de mama. Copilul trebuie sa invete sa socializeze, Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
ca bine le mai zici mai Mada...DAR....exista si un dar si bunicii sa vrea sa socializeze cu nepotii
din partea la ai mei nu ar fi fot problema ..mama chiar sufera ca nu a fost mai aproape sa ma ajute...insa soacrii au fugit de fimea ca de ciuma...nici nu stti cat mi-a plans sufletul , pana cand am spus stop ....si pe baietii lu fisu celalat ce mi ii mai lauda
ba imi si spunea ca se creste greu un copil si ei erau 5 pe el...4 bunici si maicasa ..ca tatal mai si muncea....acum l a al 2 lea la fel....dormea soacra acolo...nu mai stia de sa mai faca parca era un zeu...am crezut ca la anna se v a schimba ....de unde....acum au si problema cu boala...dar tot nu sunt entuziasmati de ele....
dar important este sa fiu eu sanatoasa si sa mi le cresc..si dependente de mine.....stefy nu a fost despartita de mine decat cele 3 zile cat am stat in spital sa o nasc pe anna....dar cand am plecat dimineata am crezut ca s-a desprins ceva din mine...cat am asteptat operatii numai pe stefy o vedeam in fata ochilor....
dar zic ca si Mada..nu va inteleg fetelor cele care aveti socrii sau parinti si isi doresc sa se implice sa va ajute chiasr sa va sfatuiasca intr-un fel de ce nu acceptati....cu staturile stiti cum se zice...le luati daca vi se potrivesc , daca nu va intra pe o ureche si va iese pe cealalta
sunt pe graba..nici tastele astea nu le vad bine..da in loc sa citesc si sa vad poze ,eu ma tin de scris
![](icon_smile_big.gif)
Deea99 spune:
Roxy sa-ti traiasca sotul
sa fie fericit cu printesele lui si sa aiba o viata linistita langa ele!!!
Simo la multi ani pt sorela ta !!!! wau18 ani...ce frumos!!!!
m-a cam certat sotul pt a.lea...a zis ca ce vreau sa ma fac de ras...ca cine esti tu....i-m zis sa ma lasa-n pace ca stiu eu ce fac....apoi m-am gandit sa o iau ca o rasplata la tot ce am dat si eu de a lungul anilor
Deea99 spune:
mi-am amintit sa-i dau pupici speciali lui Ally ca ea m-a strigat in capitolele trecute
si ma mai intrebai ceva dar nu imi amintersc ...era vreo 2 noaptea cand am citit dar mi se incetosa vedera de oboseala...iar somnul nu ma lua de la cafelele mele
am citit care era treaba cu bunicii si nepotii....
insa eu tot zic daca au buna vointza de ce nu
madutza_bra spune:
neata!
cami, mi-ar face placere sa ne vedem. Tu in ce localitate ziceai ca stai?
alexina, azi la meteo m-am gandit la tine ca tot caldd e si in moldova..aici e sufocant..la 8 dimineata erau deja 23 de grade
pisuc, ma bucur ca Petru a inceput sa bea si din biberon, sa face baiat mare
deea, ia-ma si pe mine la mareeeee, asa macar cocotata pe roata de rezerva, incep sa simt ca ma sufoc in casa....si pana la concediu mai e o gramada de timp ....
Va urez de acum distractie placuta si sa va ganditi la noi cand va bagati picioarele in mareeee.
Apropos am auzit numai lucruri bune de hotel Delta. Legat de camping-ul din jupiter sa stiti ca langa el in paduricea aia sunt si pensiuni. Nu mai stiu ce preturi au dar noi am mers mai multi ani acolo si era relativ aproape de plaja.
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea99 Miki am citit intr-o seara ca vrei la mare chemping....am citit cat te costa si pe noapte 100-200lei..uite sotul meu a gasit ieri bilete la delta/jupiter cu 176lei /camera....eu zic ca nu merita sa te duci in chemping cu copii asa mici mai bine meri pe la 20 august cand mai scad preturile si megi la hotel..in jupiter e un chempiing..seara cand ne mai intorcem din neptun (anul trecut) era o agitatie copii/muzica etc.... nepotica sper sa fie bine....frunzaresc putin sa vad daca ai mai scris ceva despre ea ![]() ------------------------------------------------ de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99) |
deea, nu doar din cauza banilor..vroiam sa-i fac o placere lui vlad..cea mai frumoasa jucarie a lui dupa care era inebunit a fost un cort de jucarie cu thomas..era fascinat, ar fi stat acolo toata ziua..si ma gandeam sa luam o casuta/apartament ceva ca am vazut ca sunt si din astea cu su[per conditii si langa sa-i pun si lui cortul
![](icon_smile_big.gif)
si ca perioada cred ca ne prinde oricum sfarsitul de august pt ca pana nu se clarifica putin situatia cu cea mica nu [plecam nicaieri.
ce sa zic, va invidiez..soare, apa, nisip
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
miki1979 spune:
a, si pt fetele care vor conditii bune pe litoralul nostru la bani rezonabili va mai recomand ceva..complex voxmaris din costinesti..este un super complex renovat recent cu mult spatiu si conditii de 4 stele. arata f f bine..iar preturile, 800 ron o saptamana din 20 august.. de persoana..