Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (31)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
moulineta spune:
fetele si bebicii
noi azi am fost tare harnicute!!! ne-am trezit dimineata la 7:30, am papat si eu si bebelina iar la 8:30 am iesut la plimbarica
tare placut afara la ora 8-9 dimineata; am stat pana la 10 iar acum acasica la racoare! Am avut emotii ieri cu baita...dar ne-am descurcat! parca a stiut gaza ca sintem doar noi 2 si a stat cumintica inclusiv la sters, cremuit si imbracat!!
pentru toate fetele care sunteti plecate la munte/ staiuni va urez sa aveti parte de vreme buna, bebici cuminti si relaxare!
Mami de zana buna Maria (05.03.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina06st/alina06st.jpg)
alina06st spune:
Buna si de la noi!
Am lipsit ieri ca am fost in vizita la bunici si la mosici. L-am lasat pe Luca la bunici si am profitat sa alegem si noi obiectele sanitare pt casa . Nici nu ma asteptam sa ne coste atat
. Si am luat din cele la pret mediu.
Moulineta, si noi am avut acelasi program azi. Luca tot la 7.30 s-a trezit si la 8.35 eram afara. Pt prima data cand reusim sa iesim inainte de 9.30. Intr-adevar tare placut. Micutul a mai tras un pui de somn de la 9.20 la 10 si apoi am venit si noi acasa. Mai iesim pe la 17 ca mergem sa mancam o felie de tort la ziua baiatului unor prieteni. Face 2 anisori.
M-apuc sa mai citesc si eu ce-ati mai povestit ieri, in timp ce-mi fac manichiura .
Puup!
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Buna ziua si de la noi!!!
Weeckend-ul asta stam acasa dar asteptam sa ne vina surorile cu sotii lor si gata, se umple casa ! Maine am vreea sa mergem la plaja sau la piscina dar, nu suntem foarte siguri sa vedem cum ne decidem
ca suntem tare multi.
Merg sa citesc din urma cele 4 pagini restanta !
Ally , Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Buna dimineata
Cafeluta careva ? cred ca nu va mai trebuie si cafea calda la asa calduri de le aveti pe acolo, aici le mine merge numa bine ca-s doar 14 grade si ploua si e urat si gri
vreme numa` buna de stat in casa si numarat parale , daca ai
sau facut copchii
dar precum si de astia avem si nu mai avem nevoie prea curand , ramane somnul ca de ala avem nevoie
Eu am dormit de m-am rupt undeva s-a fornait piscoata spre dimineata de numa si mucii nu ies cand dau sa ii scot cu porcaria aia de aspirator nazal de tre sa scot cu gura sa trag
las ca imi iau eu batista bebelusului cand vin in ro in sept si rezolv problema
sper sa nu mucim pana atunci
Voi va pregatiti de plecat la mare la soare , fain de voi, sa va distrati bine ... eu oricum nu suport caldura mare si nici plaja si nisipul , plus ca urasc pielea lipicioasa de la apa sarata din mare
si nici nu stiu sa inot si mi-e si frica de apa, acum cativa ani aveam sa ma inec intr-o piscina in italia si noroc cu fratele cumnatului ca m-a vazut ca ma duc la fund si m-a apucat si m-a tras de bratul stang de m-am invinetit toata si de atunci am o frica de apa mare de numa
cum simt ca nu mai simt pamantul sub picioare , aoleooo mama .... ma panichez si fac ca toate alea
Azi o sa iesim la o inghetata la gelateria italiana ca ne facusem alte planuri dar daca ploua si e asa urat stam mai pe langa casa nu mai plecam hai hui nicaieri si pe maine arata si mai mult ploaie si urat deci home sweet home
Va pup si o zi racoroasa va doresc
Mai trec eu pe aici mai tarziu , ma duc sa pap micul dejun
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
AllyLaur spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia ooooooooooooo ally vii in taraaaaaaaaaaa ce frumosssss poate ne vedem de data astaaaaaaaaaa cam intre ce date vii? cat stati? isi va reveni cu parul si petrei i-a cazut mult din cel cu care s-a nascut ![]() |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](olala.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
AllyLaur spune:
citat din mesajul lui Deea99 mi-am amintit sa-i dau pupici speciali lui Ally ca ea m-a strigat in capitolele trecute ![]() ![]() ![]() si ma mai intrebai ceva dar nu imi amintersc ...era vreo 2 noaptea cand am citit dar mi se incetosa vedera de oboseala...iar somnul nu ma lua de la cafelele mele ![]() am citit care era treaba cu bunicii si nepotii.... insa eu tot zic daca au buna vointza de ce nu ![]() ------------------------------------------------ de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99) |
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](lamare.gif)
![](punk.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AlexinaA/AlexinaA.jpg)
AlexinaA spune:
off topic- fetele sunt ffff suparata
aseara catelul a iesit pe poarte drept in strada si a dat o masina peste el si a murit
era catelul surorii mele chiuaua si tare il mai iubeam cu totii, era ca un copil. offff
sora-mea are ochii cat cepele de aseara.
Teea baga somn la greu insa nu prea mananca cine stie ce, cam sclifosita! mai astept ca stiu ca are perioade.
ne auzim mai pe seara
va
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
AllyLaur spune:
citat din mesajul lui AlexinaA off topic- fetele sunt ffff suparata ![]() ![]() aseara catelul a iesit pe poarte drept in strada si a dat o masina peste el si a murit ![]() era catelul surorii mele chiuaua si tare il mai iubeam cu totii, era ca un copil. offff sora-mea are ochii cat cepele de aseara. ![]() Teea baga somn la greu insa nu prea mananca cine stie ce, cam sclifosita! mai astept ca stiu ca are perioade. ne auzim mai pe seara va ![]() Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011) |
![](icon_smile_disapprove.gif)
![](plang.gif)
![](icon_smile_sad.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
AllyLaur spune:
citat din mesajul lui strumphitza Buna dimineata ![]() Cafeluta careva ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eu am dormit de m-am rupt undeva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Voi va pregatiti de plecat la mare la soare , fain de voi, sa va distrati bine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Azi o sa iesim la o inghetata la gelateria italiana ca ne facusem alte planuri dar daca ploua si e asa urat stam mai pe langa casa nu mai plecam hai hui nicaieri ![]() ![]() ![]() Va pup si o zi racoroasa va doresc ![]() ![]() Mai trec eu pe aici mai tarziu , ma duc sa pap micul dejun ![]() ![]() _ Happy Mummy of ![]() |
![](plang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
Alexina, imi pare rau de catelus
Ally, distractie placuta. Noi o tinem in gratare week-end-ul asta. Azi la noi cu finii si niste prieteni si maine la nasi
strumph, 14 grade brrr, si-ti place asa frig? Asa e mereu in Londra? Te invidiam asta-primavara ca la voi era cald si iesisera ghioceii iar la noi o tot dadea cu ninsoare, dar acum, nuuuuuu
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!