Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (31)
Raspunsuri - Pagina 11
cami_antonia spune:
yasmi si la mine au revenit aceste neispravite gesturi
de a bea cola
in fiecare zi
offfffffffff
zici ca ma drogez cu ea
si beau si cafea
stiu ca nu e bineeeeeeeeeeee

da ce sa fac???????
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia miki atunci inceaqrca sa iti alaptezi fata atunci cand doarme si ziua cum ii dai noaptea in somn si poate da rezultate asa face si petra mea uneori ziua nu suge si sunt obligata sa ii dau lapte praf dar nu suge ca ii e prea cald sau ca o calareste antonia si ei nu ii mai place sau ca ma calareste pe mine antoinia sio tot asa am incercat sa o cert pe antonia sau sa ii explic si degeaba offfffffff asa ca ii du cand e antonia cu tasu sau cand e pe afara etc. ca sa suga linistit azi din cauza de caldura m-a supt din ora in ora iar inainte de culcare a supt si 40 ml lp dar pe nepotica ta au botezat-o? ca sa o puteti impartasi in fiecare zi? ca asa ar trebui sau macar o data la cateva zile si sa o pomeniti in mai multe biserici de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
cami, m-am gandit la varianta asta, dar mi-e frica ca-i stric si somnul ala putin care il prinde ziua..nu-mi mai doarme apropae deloc cat e ziua de lunga..sper sa fie doar caldura de vina

pe nepotica n-au botezat-o, e in spital de cand a nascut-o la terapie intensiva conectata la aparate si pana acum cateva zile si cu furtunase si branule peste tot..oare se poate face botez in spital?
oricum noi speram pe saptamana viitoare daca incepe sa ia in greutate sa-i dea drumul acasa..
acatiste pt ea am pus pe la diverse biserici/manastiri..
andra mea e atat de curioasa ce n-ati vazut..daca e lesinata de foame si incerc sa-i dau in living renunta la papa sa intoarca privirea la tv..de fiecare data trebuie sa-l inchid ca sa nu se holbeze ea la el..si asa face cu fiecare nimic din jurul ei..eu cu okii felinar de zici ca-i detectiv..
lalely07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanna16 La multi ani pentru Catalina Ioana de madutza_bra, Stefan de aZaZ, David Andrei de Lalely si Tudor de Xeo sa va faceti mari si sa va bucurati parintii! ![]() mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011) Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. |
Multumim Ioanna!!
Si eu urez sanatate si La multi ani sarbatoritilor de astazi printre care si puiul meu mic care face 3 luni..

Mamica
de comoara
David Andrei 15.04.2011Doamne iti multumim pt acesta minune!
lalely07 spune:
Astazi am fost la control..mi-am recoltat si Paps,secretie si am facut si un eco...
Am vb cu medicul de contraceptie si in cazul meu (purtatoare de endometrioza) mi-a recomandat clar steriletul..asa ca tb sa imi cumpar un tip anume si sa merg sa mi-l pun..dar mi-e frica de numai pot!!!!
David face azi trei lunite..vroiam sa fac un tort dar abia acum am ajuns acasa si am intrat repede sa va intreb ceva:este mucios pt ca am tot stat cu geamurile deschise si seara si el transpira..ce picaturi puneati voi la bebei???Caci aspiratul nu este suficient..
Sper sa intre cineva cu un raspuns pana plec afara la farmacie..
Stiu ca ziceati de niste picaturi cu A...dar am uitat cum se numesc..Eu la un moment dat i-am pus Colargol..oare sa iau tot asta??
Va pup!!
Mamica
de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
ioanna16 spune:
lalely
nu stiu sa-ti spun despre picaturi de nasul, dar stiu ca nu doare la montaj steriletul; am inteles ca simti doar ca o mica piscatura.
asa ca....curaj gaina ca te tai!![]()

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
moulineta spune:
Bine ai venit Anda
azi gaza mea a intins mana dreapta dupa o ratusca aflata in stanga ei...parca fiecare zi aduce noutati!! Doamne mare minune am primit eu!!!
Ma topesc de drag!!!
de ieri sintem singurele acasa! e prima data cand ramanem doar noi 2...sper sa ma descurc sa ii fac baita
Mami de
zana buna Maria (05.03.2011)
bb_yasmi spune:
lalely sper ca nu ai plecat deja.... noi am avut de cateva ori mucisori..trec singuri dar dureaza. eu doar l am aspirat (+ser inainte) si uneori vibrocil cate 1 piz in fiecare nara dupa aspirare.
am plecat..ma asteapta buburuza cu bicicleta sa mergem in parc apoi la casuta...
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
AlexinaA spune:
salutare mamici frumoase!
tot raman in urma cu cateva pagini dar recuperez pe parcurs.
vai ce caldura chiar si aici in nordul tarii, noroc ca avem piscina si ma balacesc si apoi stau pe sezlong la soare. apropo de la soare trec vergeturile?
am de la sarcina niste super vergeturi pe burta si nu stiu ce sa fac sa dispara!
Teea baga somn de numa'. ziua o tin afara cat se poate si cand e f cald venim in casa si doarme dusa.
strumph- mami noaptea dormim cu pilota din aia mai subtire asa, daca las geamul deschis ma trezesc ca ma doar in gat, noi avem si casa langa padure si aud tot felul de animale ciudate si imi imaginez ca vin la mine in pat. sunt paranoia. aseara urla o bufnita foarte creapy!!!! deci e racoare seara bine de tot si e fff ok asa vremea.
in rest, am cantarit manechina - 5750 la 3 luni. arata bine, e vesela rade toata ziua la jucarele si se chinuie sa scoata silabe!
e asa scumpaaa.
baleste...oare de ce?
pana sa trimit mesajul au mai trecut 2 ore:)
va pup pe toate si ne auzim
bebeii
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
pisucmic spune:
Dragele mele
cam liniste azi pe-aici - cred ca ne-a molesit pe toate canicula asta!!! Mie una stiu ca nu-mi place deloc, si abia astept sa treaca, desi ma tem ca e mult de asteptat!
Cert e ca-mi fac felurite planuri de vacanta, si sper sa mergem in august spre munte... ![]()
![]()
![]()
In rest, parc dimineata pe la 8 pana pe la 11, apoi in casa cu AC dat drumul. Puiul a inceput sa doarma f bine si ziua, inclusiv pana la a ma lasa sa dorm si eu cate o ora dupa-amiaza. E vesel foc, rade si "vorbeste" mult de tot, se tot rostogoleste pe o parte, pe burta ii place si azi mai ca vroia sa se-ntoarca de pe burta pe spate, dar n-a reusit.
Si mananca o gramada - ceea ce face ca azi avea 6.650 kg!!! creste la fel ca in lunile anterioare de bine, eu ma asteptam sa incetineasca, dar vad ca in curand face 7 kg! Cand imi amintesc ca auzeam de bebei de 7 kg si mi se pareau atat de maaari...
Maine mergem la un botez, care s-a mutat seara, si e la padure la Baneasa, asa ca luam puiul cu noi la resto! Ce mult ma bucur! 

Asta desi de 2 zile a acceptat sa bea lapte matern si la bibe, fiindca am descoperit biberoanele Chicco cu tetina fiziologica, sunt geniale!!! Raman dezamagita de Avent (pompa electrica nu mi s-a potrivit, biberoanele mi le-a refuzat...), dar asta e 
Oricum mai avem un botez sambata viitoare unde nu cred ca se potriveste sa-l luam cu noi, asa ca atunci va bea LM din bibe!
Am tot citit ce-ati scris, dar de la caldura asta cred ca m-am zapacit ca nu mai stiu nimic, asa ca va scriu doar despre noi!
Va pup, noapte buna (ca racoroasa - ioc)

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
pisucmic spune:
Vaaai, ce-a trecut timpul, s-a deschis la Odisee subiect "Ghiocei de martie aprilie 2012"!!! 
si e si acolo o Strumpfi (dar nu ca a noastra!!!)
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin (02.04.2011)