Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

ZUMZU, uite patutul de care vorbeau fetele. Vezi ca sunt mai multe linkuri acolo, ca sa te poti orienta la un pret mai bun!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

ce chestie,asta imi atrasese si mie privirea. asta si unu de la inglesina care are si plasa de tantari dar e 5 mil. La munte sunt tantari?

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
http://photosbynicoleta.blogspot.com

Nu prea. Sunt muste si gandaci din-aia zburatori care fac poooc!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

CARMEN sa stii ca si noi avem exact aceleasi discutii: el ca ce imi poate face un gandac si eu ca ce poate patii in avion, ca doar am mai zburat. Nu ajungem la nicio concluzie. Dupa luna de miere cand am avut 4 zboruri mi-a zis sa imi iau gandul de la vacante cu avionul. Vom vizita numai Europa cu masina.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

salutare.
si eu p-aici. doar in fundul piticului. mereu vrea in pisioare, daca-l las in alta parte (pat pliant=tarc) face scandal. m-a stors...
Merg la sala, seara. e super fain. ma simt bine.
Apa ii dau cu lingurita, cu bibe nu vrea.de la robinet. doc zice ca se poate. n-a patit nimic.
V-ati mai inflamat putin.... las ca prea era ,,soare ''p-aici pe forum . Asa-i prietenia si iubirea
Roxx - pupam fata mica .
cu vaccinnul - cum am putea sti daca-i din cauza vaccinului o anumita reactie, boala, etc? Cum faci sa-i ,,scoti'' vaccinul din sistem si apoi sa urmaresti sa vezi daca-i mai apare boala respectiva?
Daca copilul respectiv ar fi facut boala aia oricum, cum putem sti??? cred ca s-a dat vina pe vaccin pt a gasi un ,,vinovat''. e nevoia de a gasi o cauza, o motivatie. Zic eu!
Al meu nu papa legume, nu-i plac! (chit ca la steamer sunt super gustoase!!! Il mai las, apoi incerc iara.
pup mamici de voinici, zile frumoase va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Ha, ha! Exact asta i-am spus eu sotului dupa ultimul zbor... Ma rog, asemanator, i-am zis: Mitzule, daca ai chef de destinatii exotice, ia-ti una noua, ca pe mine nu ma urci atit in avion!
Pina sa am copii, eram zen total. Acum, daca oleaca ma zgiltiie mai zdravan, imi fac tot felul de scenarii... Chestia misto e ca par calma si relaxata in avion, ca mereu se gaseste cite un domn care-i zice sotiei: ai vazut, ce relaxata a stat doamna?(adica eu eram doamna).

LORICH, bine ca sunteti binisor. Tu zici ca ti-e greu... eu cred ca ti-e imposibil cu doi asa mici fara niciun ajutor niciodata... Te tii!

ANKA, ia mai zi-ne de antrenamentul tau! Cum stai cu baiatul cu muschi?

Pup,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

zumzu, eu am 2, amandoua luate din Carefour. www.bebebliss.ro/dhs-pat-pliabil-8062-p-4862.html" target="_blank">Unul cu buzunar, www.littlebaby.ro/51-pat-pliabil-travel-kid-bertoni.html" target="_blank">unul cu fermoar si bara de jucarii.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ZUMZU, n-are rost sa dai pe patut mai mult de 1 mil in plus doar pt plasa de tantari. Uite, eu am luat plasa www.strollers.ro/Accesorii_Carucioare/Aparatoare-de-Insecte-Universala_338_codeHAB-762342.aspx" target="_blank">asta si cu siguranta mai gasesti si altele daca ai nevoie neaparat. Si in plus o poti folosi si la carucior.

Referitor la avion: haha, il inscriu si pe al meu in clubul panicosilor. Habar n-am de ce, ne-am plimbat destul de mult cu avionul, era totul ok, iar apoi dintr-o data, in 2006, cand plecam intr-o vacanta - stres maxim! Fara sa fi avut un zbor cu turbulente sau ceva de genul asta. Pur si simplu. Apoi cu alta ocazie, cand ne intorceam din Corfu, langa mine a stat o cretina care se inghiontea cu barba-su care sa citeasca din Biblie, pana la urma a castigat ea, cu conditia sa citeasca (,) cu glas tare Si pe tot parcursul decolarii si aterizarii a tinut-o numai asa: "Doamne Dumnezeule, ajuta-ne sa nu ne prabusim!". Chestie care iti da o stare destul de naspa. I-as fi lipit vreo 2 palme, dar era femeie in varsta, am zis ca nu se cade...
Nici eu nu mor de placere sa calatoresc cu avionul, dar prin natura serviciului a trebuit sa merg frecvent in delegatii, fara sa ma intrebe nimeni daca-mi convine sau nu mijlocul de transport (ar fi fost chiar culmea!!!).
Cat despre concedii - si pe noi cam tot masina scrie de-acum incolo!

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Gabi, stai ca n-am inceput inca.
Desi am deja o problema. Goguta negru cu care am vorbit a zis ca el nu poate dupa 7 seara (are copil mic) si cica ma lasa pe mana unui coleg.
Acuma daca ala e alb si are 50 de ani, ma las de sportul asta.
Intre timp mi-a zis si un pret de m-au luat deja durerile musculare.
In fine, sper sa merite. La banii astia ar trebui sa ma faca eva longoria....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Scuze de deranj

Mai am 2 colacei de inot pentru bebelusi : 1 roz si 1 verde

Poate e cineva interesat

Perfecti atat pt cada cat si pentru mare, sau piscine

Pentru bebelusi intre 1- 18 luni

Pret 35 de lei

Ma puteti contacta pe PM

Poze colacei

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Ms pt raspunsurile la SZ cu apa!

Uau, Tunde, beti direct din sticla? nici nu m-am gandit sa incerc asa, am presupus ca nu poate.

Io n-am mai cantarit-o de la 4 luni (pe cantarul meu care e referinta), cand aud cate kg aveti.. Sa va fie de bine vaccinurile, fara febra si altele!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

FOXY, te imbratisez cu drag Nu te-am mai bombardat cu intrebari, pt ca intre timp ne-a iesit din cap Suedia...deocamdata

_

Roxana

Mergi la inceput