Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(61)
Raspunsuri - Pagina 6
gabivalceanu spune:
ANKA, stiu o farmacista care aproviziona cu portbagajul, fara frigider, in plina vara... Sunt multe chestii de pus la punct. Multe.
In plus, eu cred ca noi, ca natii, suntem vaccinati ca act civic. Eradicam boli. Ca noi om fi sau nu bine, ne priveste. La macro-nivel, nu conteaza individul ci, evident colectivitatea, generalul (hai c-am dat-o in truism).
Tu zici bine. Esti de pus la rana.
G
zumzu spune:
tunde cu amandoi? si cu masina?wow
suna bine o itnalnire la munte dar sa fim realiste noi nu am reusit sa ne mobilizam aici in bcuresti nu vreau sa fiu zumzu pesimista, ziceam si eu
andri31 spune:
intrebare: am luat busuioc verde! se folosesc numai aricii sau si frunzele ? sau numai frunzele ? offf
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
madalina_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maimutzica10 SZ: dati apa la bebelusi? de care? de la robinet, fiarta? pe cea plata o fierbeti sau o dati asa? le dati si ceai? evident, vine intrebarea: de care ceai? Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011) think pink |
Eu ii dau apa Jana Baby - 2.6 ron/1 litru - dar nu se gaseste decat la Cora. De fapt am vazut si prin alte locuri dar e mult mai scumpa (cam 4 lei). Ceai nu ii mai dau. Ii dadeam granulat de la Humana, dar daca bea apa am zis ca ce rost are sa ii dau ceai.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
zumzu spune:
caut si eu un pat plian de caltorii pe care eventual sa il folosesc acasa ca si tarc de joaca.buget 3-4mil sa zicem. stiu ca erau fete care aveau dar nu mai stiu de care
missmj spune:
Ce fac fetele ?
Am fost si noi la vaccin . avem 7 kg si 67 cm . Cica e in grafic . a luat in 2 luni 850 g. cred ca e bine nu ? desi mi se pare mic...camd aud la voi 8-9 kg.lorich fifi a ta, cu 2 zile mai mica si are 8kg si 72 cm. da, stiu, nu toti bebeii sunt la fel. dar parca prea mari diferentele. ma rog, e sanatos. a plans la vaccin. ma durea inima. mai fetelor , va jur ca nu credeam ca o sa simt intr-adevar ca ma doare inima. dar chiar ma durea vazandu-l ca il inteapa aia si el plangea !Puiul meu iubit , cuminte,destept si frumos [cra-cra] I-am spus ca si-a schimbat programul de vreo luna...ca se trezeste des noaptea. mi-a zis ca e normal, ca mai au si ei perioade, poate ii e cald,poate ii e sete, poate viseaza urat,etc. sa nu imi fac probleme ca isi va reveni. Mi-a zis sa ii dau 3 pic de fier de 3 ori pe zi...yeahhhh right ! Asta e dr de fam...eu ma duc si la Stanciu cam la 1-2 luni. Mai mult dupa el ma iau...si el mi-a zis sa i dau 1 pic de 2 ori pe zi.Si mi-a zis sa nu ii dau calciu ca nu ii trebuie...desi dr de fam imi spusese sa ii dau.Ma rog, am 2 pareri, iau si eu ce cred ca e mai bun de la ei.
mirelushal meu baiat doarmea azi-noapte la fel ca fii'tu ....chiar ma gandeam sa fac ca tine, sa ma duc dupa o lanterna sa ii fac o poza...dar aveam o lene...am adormit la loc.lasa ca il prin eu. doamne dar ce dragut era, imi venea sa il trezesc sa il mananc...broscuta mea iubita !!! Voi vreti sa ne strangem la munte? pai noi nu reusim sa ne vedem intr-o zi intr-un parc...de cand ne cacaim ...
lorich ma bucur ca Robert nu e bolnav !
Nici al meu nu prea bea apa...f rar, dar eu incerc mereu sa ii dau,poate pana la urma o accepta.ceai nici atat, la ala am renuntat de mult. Apa folosesc devin , nu o fierb.
angie ce face irinuka ?cum e vremea pe la voi ? ce bine o duceti, la mare, la soare...sa va ganditi si la noi cand faceti o baie
tunde ai tupeu ! sa pleci tu singurica la munte cu copchiii in masina. Mario ca Mario ca e mai maricel, dar fificaaaaaa ! bravo tie Mie mi-a zis tati sa ma duc cu Andrei cateva zile in Cipru la fratele lui , ca si-asa el nu poate sa isi ia concediu. Cum sa plec eu cu Andrei singura , si cu avionul ! no way !
Soatei oricum ii e frica de avion, nu a mers niciodata cu avionul, din cauza lui nici eu. cand am mers in turcia am luat autocarul, am facut o vesnicie. e dus cu bibilica saracul. cica el presimte ca daca se urca in avionul, ala ii e sfarsitul. saracutul...
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
roxx26 spune:
ZUMZU, uite patutul de care vorbeau fetele. Vezi ca sunt mai multe linkuri acolo, ca sa te poti orienta la un pret mai bun!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
madalina_m spune:
CARMEN asta cu frica de avion e cam nasoala si nu se poate controla. Cel putin asa are al meu sot: face atac de panica, il iau transpiratiile si tremuratul. La fel fac eu cand vad gandaci.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
missmj spune:
madalina si eu sunt panicata cu gandacii, cu toate ganganiile care zboara.fluturi d'aia de noapte, gandaci d'aia care zboara si fac "poc" cand cad ... yuuuuuuuuuk si sotul zice ca ma prostesc ... ca ce poate sa imi faca mie o vietate de o mie de ori mai mica decat mine. whatever , am fobie...dar el nu intelege. eu de ce l-as intelege cu avioanele ?
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
zumzu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 ZUMZU, uite patutul de care vorbeau fetele. Vezi ca sunt mai multe linkuri acolo, ca sa te poti orienta la un pret mai bun! _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
ce chestie,asta imi atrasese si mie privirea. asta si unu de la inglesina care are si plasa de tantari dar e 5 mil. La munte sunt tantari?