Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Anka;ce le gasesti tu..chiar ca suna ciudat..
asta e..
daca ne gandim ce efecte adverse are un simplu algocalmin..si nimeni nu citeste prospectul pt ca e un medicament f comun..la care sarim un-doi(EU MAI PUTIN)..nici nu ma mir ca nu se mai da fara reteta!

In concluzie;copiii nostri nu vor pati nimic de la vaccin..as e regula..altfel nu se poate.

imediat se arde ciorbaaaaaaa

Mirela;ar fi super sa ne intalnim la anul ..cu copilasii la munte..wow!..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

roxx, de galbenus am zis in postul anterior. Am scris acolo un link, zice si de orez, si de galbenus, si de ficat.
Poate si http:// retetebebelusi .ro/grafic-lunar-de-introducere-a-carnii/ va e de folos.

mirela asa doarme si Darius... Si cu degetul mare in gura. Mor de drag.

maimutzica eu cand ii dau LP, il fac cum imi fac mie ness-ul. Fierb jumatate de apa, amestec compozitia si completez cu apa rece. Apa fiarta e de la robinet, apa rece e apa plata. I-am pus si apa plata simpla in biberon. In ultimele 2-3 zile a baut. Pana atunci se stramba parca era lamaie.

bebelu, teoretic apa plata e apa minerala necarbogazoasa... la fierbere se evapora din apa si creste concentratia de saruri... eu n-as fierbe apa plata, rinichii lor n-au nevoie de munci in plus.

Despre vaccinuri, ma duc acum sa citesc. Da' am vazut eu un documentar pe discovery despre vaccinul antipolio... Despre ce s-a intamplat in State dupa vaccinarea in masa... Nu m-am lamurit care e faza cu vaccinarea obligatorie. Daca nu-l vaccinez ma baga la puscarie? Ma duc sa ma "cultiv".

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Mayane asa stiam si eu. de aia doar o incalzesc un picut si fac lp.
dar am auzit si varinata cu fierberea.
oricum p sticla vad k scrie "ideala pt hrana bebelusilor" si "apa carbogazificata este interzista pt bebelusi"

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

www.aliapop.ro/index.html" target="_blank">Sa o ajutam pe ALIA sa traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna fetele... si eu pe aici. v-am citit dar n-am avut noutati despre noi. Asaaaaaa :

1. FRAGRANT sunt SIGURA ca bebe e bine. si tu trebuie sa fii la fel de sigura , sa gandesti ca nu are nimik si asta se va indrepta si catre ea. daca tu gandesti ok , ce se poate atinge de bebe ? boala este o iluzie a gandirii noastre ce materializeaza lumea proiectata prin gandurile noastre.

2. folosesc apa DEVIN fiarta 5 min si racita. de la nastere si cred ca pana pe la 1 an. legumele le fierb in apa dfe la robinet aprox 30 min (nu fac in apa plata caci apa plata fiarta mult e kk)

3.am introdus si eu a II-ua masa... mar+para+biscuite milupa. Un succes !

suntem maraite si nimik nu ne convine. suntem in "planul" puseelor de crestere. avem gingia umflata , ne baloshim la greu , duce absolut tot la gura dar semn de dintisori nu se vad....deja dureaza de 3 -4 sapt faza asta.. cat o mai dura? abia astept sa o vad iepurila.....

mai voiam ceva dar am uitat.
sa nu mergeti la HANGOVER2 e o mare balarenie.
la fel si BADTEACHER ! (justin timberlake si cameron diaz)

pe 12.08 plec in delta 1 sapt... am emotii. caut patut simplu si ieftin+plasa de tantari....

luni facem si noi al II-lea vaccin de la rotarix si amanam vaccinul de 6 luni pt 7 luni.

in rest multa sanatate si aaaaaa. mai voiams a zic ceva:
eu sincer si pe bune si din toata inima nu inteleg cum te poti supara , ofensa sau etc intrand si citind pe forum. Aici gasesti opinii , pareri , experiente... atat! nimeni nu judeca. si daca ar face-o!? ce daca !? ce treaba am ?... pt mine e o oaza de relaxare nu m-am putea EVER supara pe nimik. ... oricum orice fac si simt sunt venite din'lautrul meu si nimeni nu are ce sa spuna sau sa faca.....
Relax ladies and enjoy !!!!

si inca ceva ... mi-a venit bona ! hm.. ma cam incurca , ea e stangace dar cred ca asa e la inceput... e greu sa te obisnuiesti cu inca un om in casa....

sa aveti o zi MIROBOLANTA , racoroasa si o noapte dulce si somn linistit !

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ai draq cu vaccinurile lor cu tot
eu parca n as mai face niciunul
imi strica copii

tunde ar fi super fain
mayane sunt tare dulci, cum stau ei cu fundu n sus

mai deci, am 2 rezervari facute, una la cheile gradistei si alta la mistral resort, la chei am mai fost, stiu cum arata, asa ca mergem intai la mistral, daca ne place ramanem, daca nu o tulim inapoi la chei
naspa e ca ne duce cumnatu si nu avem masina la dispozitie, mai sunt 2 sapt fara permis

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

adri bafta cu bona
sincer si pe mine m ar incurca
mi ar place in schimb o femeie la curatenie, o data pe saptamana
poate gasesc una si l conving si pe dl B sa plateasca

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Mirela;nasol fara masina..si fara permis..

Asta-i baiul si la noi..nu prea m-as duce singura cu copiii..e lung drumul..daca se apauca Sonia de marait..ce ma fac?..tati pleaca de dimineata in alta directie..nu ne poate duce.Si totusi ar fi bine sa am masina la dispozitie p acolo..offf..nush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Io am primit niste brosuri despre vaccinuri. Pentru ce sunt, cum actioneaza, cand se fac, efecte adverse, etc. Statul olandez le considera sigure,indicate si le face gratuit. Alegerea apartine parintelui dar ea trebuie motivata. Oricum, poti sa spui ca religia nu-ti permite si astia te lasa in pace.
Dar acum sincera sa fiu si daca statul roman ar face asta, tot ar exista un procent de parinti ca sa spuna : ne mint, e o conspiratie, fac teste pe noi, etc.
De fapt problema noastra nu e lipsa de incredere in vaccin, ci lipsa de incredere in statul roman. Pentru ca te astepti oricand sa fii furat, manipulat, mintit, folosit.
Toate statele au o schema de vaccinare "obligatorie" testata si garantata.
Io refuz sa cred ca toti vor sa-si omoare cetatenii si sa plateasca sume enorme companilor farmaceutice. Deci nu cred in conspiratii.
Dar cred ca fiecare organism este unic si reactia la un medicament sau vaccin nu poate fi 100% cunoscuta si inteleasa. Deci ne asumam riscuri, cand ii vaccinam, cand le dam LP, cand le dam medicamente, cand ii lasam sa roada jucariile (in Franta a fost un scandal imens acum cativa ani cu o firma care vopsea jucariile cu o vopsea toxica).
E complicat sa stai tot timpul cu ochii in 14.

P.s p-aia cu febra ati citit-o? E tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

buna

ne-am intors de la dr;
ana are 8100g si 72 cm, e foarte bine cica, nu are nimic pulm sau bronsic, doar ceva secretii care ii dau tuse; tre sa incer aeros cu ACC si colargol diluat in nas.
robert -nu are bronsita sau alte bazaconii cum ne-a zis dr de ieri, la fel cativa muci ce-i dau tuse.

mai rau ca nu am facut vaccin, dar nu-l putem amana 2 sapt si tre sa mergem vineri...cum oare??Ca Robert nu mai merge la gradi, de frica sa nu mai adune ceva... tati deja a ajuns azi la pranz la munca, greu frate cu zero ajutor.

M-a enervat pediatra ca cica desi Ana arata super bine..i s-a parut cam palida, repede sa sarim cu fierul. II zic ca nu se poate oare o analiza, cica nu, ca nu se mai fac....eu stiu altceva, asa ca a ramas in aer asta cu fierul.

sunt in zona!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

LORI, ma bucur ca piticii sunt bine pana la urma. Asta cu fierul e fenomenala - cum puii mei nu se fac analize??? Mama lor de medici...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput