Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(61)
Raspunsuri - Pagina 4
florintunde spune:
neata!
Vine tanti Tunde sa va aduca o zi superba,zambet pe buze si fara incidente la buburuze..sa ne fie bineee
Roxx;ce mi-ai bagat in bostan cu articolul acela..mammaaaaaaa..si cand citesc ca copiii pot face epilepsie din cauza vaccinarii..am un mega semn de intrebare in capsor..mersi de retete
Apa;bem..ne place..ceai nu prea..Apa direct din sticla ..Borsec..plata
ZUMZU;merg poimaine 3 zile la munte cu copiii..si singura cu masina..am de mers vreo 2 ore..ma kAk pe mine de emotii..si cum ma descurc acolo...OMAIGADDD
BAFTA LA VACCIN!!!!!!!!!
Pup fetili..fug sa fac o ciorba
mirela2 spune:
noi cica maine urcam la munte si n am facut niciun bagaj
pana acum am pazit motanii sa nu cada din pat, i am fructilizat, si am cascat gura dupa jucarii, iar acum dorm si iar nu pot sa fosnesc nik ca se trezesc
am eu timp
gaze nu avem, deci n am ce cauta la bucatarie
ba da, tre sa pun pastaile la congelator, ca am apucat si le am fiert ieri pana sa se taie gazele
legume mancam de la borcanele, asta e
am un stimar, dar e ditai hardughia si pt o zi parca n as intinde o
zumzu ar fi fain sa ne organizam si sa plecam undeva numai noi, mamici cu pitici, dar asa in grup mare
s ar speria cabanierii
fetele de la odiseea delfinilor organizeaza asa o intalnire la munte
ce ziceti fetelor ne bagam si noi sau o organizam si noi la vara viitoare, ca de un an pica iarna e frig, nu merge
asta ca un SZ si sa va dau subiect nou de gandire, sa dispara nebunia de ieri
pup
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
mirela2 spune:
apa folosesc borsec cu care le fac LP si ceai si tot din asta le dau sa bea
la inceput am fiert si racit apa de la canal, apoi am renuntat si am trecut la borsec
o fol la temperatura camerei, nici asta iarna n am incalzit o
nu le place laptele cald
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
florintunde spune:
ASSA
Magnetism; e horror ce scrii tu acolo despre tati vostru..multa sanatate..sa se faca bine repede..sa nu mai sforaie
Fragrant;curaj mami!o sa fie bine..ti-am mai scris..da nu ma pot abtine sa scriu inca o data..te pup..esti puternica si Sophiotul va creste mare si va fi sanatoasa
anka-maria spune:
Roxx, citez din articolul ala:
"Este mult mai periculos faptul ca corpul(hic) sugarului nu reactioneaza vizibil, ci subtil si mult mai adanc in interior, suprimand efectele si transmitandu-le unui alt organ care va fi serios atacat, putandu-se transforma intr-o vaccinoza cronica...."
Voi ati citit fraza asta? E foarte tare! M-a lovit fix in interior, adanc si subtil.
Mai, nu-s medic, dar pana si mie imi suna a witchcraft.
Parerea mea: Sunt convinsa ca vaccinul e o treaba complicata si care comporta riscuri. Nici un fel de medicament nu e risc-free. Ar trebui sa ni se explice foarte bine care sunt consecintele unei astfel de decizii, inainte de a ne trimite automat la vaccinari. Eu in Olanda am dreptul sa refuz orice vaccin fara absolut nici o consecinta asupra copilului. Poate sa mearga la scoala linistit, nu-l cauta nimeni daca a facut sau nu injectia.
Io ii dau lu' bubu sa bea apa de la robinet.
A venit odata o firma sa ne testeze apa si de atunci am prins curaj. Ei vindeau un filtru de apa foarte scump si ideea era sa-mi arate mie ca apa de la robinet nu e buna. Si s-a apucat omul sa faca o electroliza ad-hoc, crezand ca io o sa cad pe spate. S-a socat ca stiu ce vrea sa faca si cum. Am testat apa Evian din sticla imbuteliata si apa de la robinet. Vreau sa spun ca apa de la robinet a iesit mult mai bine ca Evianul!
Singura concluzie e ca apa de la robinet are mai mult Cadmiu decat apa trecuta prin filtrul ala super. Dar nu peste limitele admise, sau sa prezinte vreun pericol.
De atunci o folosesc la bibe si ii dau sa bea si simpla.
roxx26 spune:
MIMO, ai PM
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
roxx26 spune:
RALU, da-mi PM cu o adresa de mail
_
Roxana
bebelu86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 RALU, da-mi PM cu o adresa de mail _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
ai pm
mersi mult
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
www.aliapop.ro/index.html" target="_blank">Sa o ajutam pe ALIA sa traiasca
anka-maria spune:
"E ca si cum ai observa un defect la hardwar-ul computerului dupa o interventie care declanseaza totul".
Gata, ma potolesc.....
roxx26 spune:
ANKA, pai asta e treaba in tarisoara noastra frumoasa, ca nimeni nu-ti explica nimic si tre sa te documentezi tu singur. Si dupa cum vedem, sursele nu-s intotdeauna excelente. In plus, desi nu sunt realmente ”obligatorii” (nu exista nici o lege care sa le impuna), majoritatea parintilor asa au impresia, pt ca de exemplu la inscrierea la gradinita ti se cere copie a carnetului de vaccinari. Si daca la stat mai poti face galagie, la o gradinita privata nu prea ai cum, e dreptul patronului sa impuna ce conditii are chef. Si stim cu totii cum e in Ro la gradinitele de stat, cu 25-30 de copii in grupa plus spaga / relatiile de rigoare pt a prinde un loc. Asa ca multi se indreapta spre privat. Unde te obliga sa ai facute rahaturile astea de vaccinuri.
Plus pediatrii care sunt absolut socati/oripilati daca tu, ca parinte, ai cumva tupeul sa optezi sa nu vaccinezi copilul.
_
Roxana