Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

nu dau, il iau si eu pe asta care il au fetele

Doamne ce-am ras "sa nu ne prabusim...sa nu ne prabusim"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

servus,

Am aparut si eu, nu ca i-ar fi dor cuiva de mine, vorba catalinei. Ma mai lamuresc si eu cu una alta pe aici.

Mayanne asa e: m-ai luat la pret hi hi hi. Merci pt raspunsul cu orezul.

Flagrant, mamica ingrijorata. Totul o sa fie bine. Esti de admirat oricum.

Lori sanatate puiutilor. E mare Ana ta, noi avem 6700 g si 68 cm.

Maimutica, eu ii dau apa fiarta si racita (de la izvor - munte ) din canita cu cioc, dar mai mult mesteca ciocul decat bea. Eu vroiam sa intreb ce apa folositi la fiertul legumelor?

Eu vreau sa-mi achizitionez o oala sub presiune de vreo 3-4 l asa...mi se pare mai ok: ce ati alege intre o marca turceasca si una spaniola?

Apropo de copilasi si cat de atente suntem: imi zicea o mamica de doi baietei, unul de 7 si unul de 10 ani ca s-a teminat cu dependenta de ea. A trebuit sa mearga la un drum mai lung, vroia sa-si ia ramas bun si copii au zis: hai, bine pleaca. Cel mare a fost in tabara si nu sunase de ore bune. Il suna mama si el zice lasa-ma acum, sunt la masa. Cand mi-a povestit parca mi s-a luat un val de pe ochi si mi-am dat seama ca asta se intampla dupa ce cresc.

Magnetism, sanatate, taticului.

Lori, sa nu dispari, ca eu tot sper sa mai scrii de diversivicare sau autodiversificare, sa povestesti cum merge, ce-i mai dai...etc Am inceput aproape deodata si daca imi dai voie ma iau un pic dupa tine.
La noi nu prea merge. I-am dat pana acum morcovel fiert la mana si a rontait ea ceva putin. I-am si pasat ca ma gandeam ca poate asa e mai incantata. Nici vorba. I-am mai dat cartof, dovlecel, radacina patrunjel si suc de morcovi si azi suc de caise ca nu m-am rabdat. Tind sa cred ca ii place mai mult sa tina ea in mana. A papat din mana un sfert de caisa. Sucul nu prea i-a placut. I-am dat si supa de legume: s-a strambat. Oare ma garabesc eu ? Asa se comporta ei la inceput? Cand aud ca ai vostrii mananca cate un borcanel.....Poate gresesc ca incerc sa-i dau si bucati intregi si pasat si blenduit. Nici nu stiu. Ma alarmez eu aici si abia avem 3 zile de cand papam. Dar sunt cam in ceata. Stiu teorie in schimb, numai ca nu prea ma ajuta acum.

O alta treaba nemaiauzita de mine. Cand suntem in deplasare, tetita refuza sa pape. Ieri de ex, am fost la inmormantarea bunicului sotului meu. Mama mea a venit cu noi sa stea cu Elena. Ea cuminte, draguta, zambitoare. Dupa vreo 4 ore merg sa-i dau sa pape: nu vrea si pace. Tragea de vreo 2 ori din san si isi intorcea capul, mai tragea o data si facea la fel.O mai las o ora si incerc. Iar nu vrea. Bause doar cativa stropi de apa. Cum am ajuns acasa am avut parte de o masa lunga. In cateva ore a papat de vreo 4 ori si s-a trezit si noaptea o data pt papa. Nu e prima data cand am trecut prin asta. Nu e o mare problema, doar ca ma stresez ca nu mananca si stiu ca ii e foame; cand ajungem acasa ma termina cu tinutul in brate si statul la san....si as vrea sa manance oriune ca si atunci cand era bebe mic.Ea nu vrea nici biberon, si nici cu lingurita.
Abia astept sa pape si altceva sa pot sa plec si eu pentru cateva ore fara sa ma stresez ca rabda foame.
No, amu am zis tot ce-mi statea pe limba...cred...daca nu revin.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anka-maria

Gabi, stai ca n-am inceput inca.
Desi am deja o problema. Goguta negru cu care am vorbit a zis ca el nu poate dupa 7 seara (are copil mic) si cica ma lasa pe mana unui coleg.
Acuma daca ala e alb si are 50 de ani, ma las de sportul asta.
Intre timp mi-a zis si un pret de m-au luat deja durerile musculare.
In fine, sper sa merite. La banii astia ar trebui sa ma faca eva longoria....

mami de Luca 10.01.2011

Noooo, eu deja mi te-am imaginat cu negrul la sala...hm...si alb si mai scump... si 50 de ani....sper totusi sa dai peste unul care sa-ti incante privirile in timp ce te munceste ....ca nu cred ca-i usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Astept sa se trezeasca Darius si sa inauguram scaunelul de masa.
Tineti-ne pumnii.
Am si eu o dilema... Le puneti mancarea pe tava de la scaun sau pe farfurie, ceva?

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Astept sa se trezeasca Darius si sa inauguram scaunelul de masa.
Tineti-ne pumnii.
Am si eu o dilema... Le puneti mancarea pe tava de la scaun sau pe farfurie, ceva?

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Eu i-am pus si pe tavita de la scaun dar cum nu stabine in fund si nici nu e mare amatoare de mancare....i le-am dat in mana. Si mai am un bol de sticla, portelan, nici nu stiu din care i-am servit supa, pireurile etc

Tin pumnii, maxim. Bebitei mele ii place sa stea in scaunul de masa. Macar atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MAYANE, eu ii pun direct pe tavita. Ochisem niste farfurioare cu ventuza, dar mamicile cu experienta m-au lamurit ca si alea ajung pe jos mai devreme sau mai tarziu Acu, depinde ca na, iaurtul si piureul sunt mai greu de pus pe tavita cand om ajunge la iaurt, om vedea.

ADRYIII, vreau sa-ti raspund, dar ma mananca mana sa scriu un pomelnic si tre sa-i dau sa pape buburuzei ca tre sa plecam la vaccin. Dar promit sa revin mai tarziu. Pupici

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello fetele.
Noi ne-am mai linistit cu dintii. A iesit unul singur, il aseptam cu drag si pe al 2-lea. I-am promis ca ii dau un morcov sa-l roada cand ii ies dintisorii si va ca s-a conformat baiatul meu.

In legatura cu apa plata sunt impotriva ei sub orice forma si firma. Unele firma pur si simplu pasteurizeaza apa de la robinet si o pun in sticle. Sa nu fiti atat de sigure ca apa de larobinet are continut scazut de saruri, chiar are unul ridicat(ex:apa dura). Eu raman la parerea mea orice fel de apa trebuie fiarta. Apa plata daca e deschisa de mai mult de 3 zile, dezvolta baterii care pot da diverse boli.

Stef abia s-a obisnuit cu ceai-ul. E de la Humana (fenicul si chimen).

Carmen Stef nu are inca 7 kg, desi e un macacios si jumatate. A luat f bine in greutate in 2 luni. Nu-ti mai fa probleme. Eu una sunt zen. Nu vreau sa ma strezez cu asta. tata timp cat ia in greutate nu scade sau sstagneaza totul e bine.

Si acum o intrebare pt fetele din zona:
Cine iese maine la o plimbare in Moghiros?
pupicei la toata gasca.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

MAYANE, tu de unde ai comandat scaunul? Eu fac sondaj ca tre sa-l comand si eu azi, maine. Sambata am zis ca incepem si noi cu papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Ei, piure ne-a mai dat mami cu lingurita din castronel, dar stateam sprijiniti in perne in fotoliu. Acu' ne-am smecherit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Adry nu dispar maica, ca dependenta e prea mare; am zis s-o las asa ...mai moale, ca prea pun suflet si ieri am simteam de parca ma certasem cu sotu'

S-o iau cu finalul mesajului tau - si Ana face la fel!! Ma dispera, daca nu e la locusorul ei, sau undeva izolata fara niciun punct colorat nou, fara niciun obiect ce ar putea si "interesant"..nu papa...ea e cea care a urlat toata autostrada ca ii era foame si de cate ori opream sa-i dam...o apuca studiul mediului inconjurator.

Cu auto-diversificarea, merge incet si la noi, dar eu nu ma grabesc, respect regula cu 2-3 zile intre alimente noi mai putin azi cand ii bag ceva nou dupa doar 1 zi.
Dar s-o iau incet, sa-ti povestesc. A papat la inceput morcov, 2-3 gurite, ff putin, apoi telina in prima zi i-a dat stare de greata, a doua zi a molfait ceva la ea; al treilea a fost pastarnacul (asa fost ca a durat pana am ajuns la magazinul bio sa-i iau), pe ala l-a cam molfait un picut, parea preferatul;
Aseaaa...la cartof dulce ne-am impotmolit, ca ea nu vrea de la mine din mana, la ea s-a facut varza, si-n plus prefera alimente 2in 1 (papa +obiect dentitie)...pe ala l-am incercat si cu lingurita de silicon, pe care o iubeste, s-o roada, nu sa pape din ea, continutul il scuipa.
Ieri i-am dat zuchini (ca dovlecel nu avea la biogood aia) si i l-am fiert intreg, cu coaja, l-am taiat pe lung in 2 si i l-am dat asa, in ideea ca, coaja va tine pulpita aia un pic. Bun, dupa ce m-a enervat ca l-a facut imediat terci...ma surprinde cu urmatoarea faza: se pune fata pe mancat - cred ca a fost pt prima data, pana acum doar frecat jinjii. Si a supt, muscat, ros la zuchini ala..mamaaa...coaja o scotea afara. Astept kk sa vad ce si cum.

Azi i-am copto-in.m.u.i.a.t un mar, sa vad ce va zice.
Urmeaza para, banana, cand se linistim cu marea si delta incepem cu carne ala greu..ca mi-a picat rau asta cu "e cam palida";

Ti-am povestit o caruta, jurnalul diversificarii noastre.

Mergi la inceput