LMA Letizia si Radu- Delfinasi de sarbatoare(158)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Sasha vad ca a ramas doar cu un somn in timpul zilei, dar doarme cateva ore, tot e bine. Ieri l-am dus de-a lungul casei de manute si a vrut, nu s-a mai lasat in jos, asa ca am incercat si azi si a vrut si azi. Poate incepe si el sa fie interest de aceasta activitate
Pana acum a amancat doar fructe, de dimineata in continuu, piersica, struguri, pePene galben, pepene rosu…apoi era cat pe aci sa adoarma in tarc afara, dar m-am prins repede ca vrea sa se culce si l-am dus in pat. Nu am mai apucat sa-I dau si piureul de legume…Doarme deja de la 12.30, sper sa mai doarma o ora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Crispro, Rody, Ainotna multumesc frumos pentru raspunsuri! intre timp mi-a raspuns si pediatra la tel. si mi-a spus sa ii facem totusi o urocultura si sa ma straduiesc sa-i dau cat mai multa apa... eu tot umblu cu canita dupa el si din cand in cand mai baga 10-20 ml...

Paula, angina pectorala din cate stiu eu e o boala de inima. Poate are angina, adica durere toracica cauzata de obicei de stat in frig, in curent chestii de astea. Asa ti-a spus pediatrul, ca are angina pectorala??? Uite de ex. si la infectia urinara cica poate avea copilul dureri, febra, scaune moi, varsaturi. Sau poate avea doar unul-doua simptome din toate astea. Poate ar fi bine sa-i faci si o analiza la urina ... adica ma gandesc ca daca sunt simptome similare pt. mai multe boli, iar copilul nu ne poate spune ce il doare, il testezi pentru toate...zic si eu, nu dati cu rosii daca oi fi gresind

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Fetelor l-am cantarit pe Matei care a luat in greutate 500gr in ultima luna
in luna precedenta a luat doar 100 gr
si in luna de dinainte tot atat 100 gr
...de cum am introdus LP a luat in greutate super...e la cerere, adica cat vrea el, este cand nu mai vrea completare deloc si este cand bea si 170ml, asta a fost maximum
pot spune ca ne-am triplat greutatea de la nastere - bine, fara vreo 60gr

La Multi Ani pentru Radu si Leti!

Ramona sa aveti o vacanta frumoasa!

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

De ieri, 14 iulie, Raducu merge singurel pe distante mici

felicitari!!!

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008
Oana ce poze frumoase am vazut,si la semnatura si pe FB!sunteti o familie f frumoasa,senina,calma,armonioasa!

va multumesc la fiecare pentru comment-urile frumoase pe care le-ati scris

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008
MASINA DE PAINE>E PERICULOASA!!!!da dependenta!!!am facut una acum cu tarate,iaurt,faina secara,mmmmmmm o nebunie

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

mai mai ce imi faceti voi mine
salivez cu gandul la paine ta si a lui Rody

Matei - luna a 12-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Am uitat- va servesc si eu cu o berica rece sau un Martini - zi facem 5 ani de casatorie. Ce a trecut timpul! Prajitura, tortulet- nu am.. asa, virtual, va dau cu drag!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

La Multi multi anisori frumosi si fericiti impreuna!

Matei - luna a 12-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ainotna, , multumim de urari. Asa a adormit si Vlad, la 12 juma, inca doarme. De stiam ca doarme atat ii dadeam legumele inainte. Asa am patit si ieri, ca s-a trezit la 3 si 20, pe la 3 juma i-am dat legumele, pana la 4 am stat sa le manance. La 6 i-am dat iaurtul (un pic) si sear Lp- l-a refuzat. Cred, ca era cam satul. asa ca de maine probam si varianta cu pranz inainte de somn. Ca si el bietu numai fructe are in stomac pana la ora asta (si Lp-ul de la 5 dimi, sa nu mint ).

Crissteo, Doamne, peste ce oameni dai. Inca nu am patit sa sara asa copiii la caruciorul lui Vlad, dar sa ii ia si suzeta din gura??? ioi, ce m-as fi enervat. Bai, ce ma enerveaza. Auzi, comenteaza babele cu casca lui Teo. Pai foarte bine ca are casca, asa si trebuie! E greu sa dai ignore, ca tot te enerveaza!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Am uitat- va servesc si eu cu o berica rece sau un Martini - zi facem 5 ani de casatorie. Ce a trecut timpul! Prajitura, tortulet- nu am.. asa, virtual, va dau cu drag!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Multi ani fericiti si plini de intelegere! Petrecere frumoasa...in doi !!!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hello!

Baby, punem si noi un pupic dulce dulce pe cucuiul lui Tudor!

Rody, ce tare-i Maria, cu fata de oras. Nici eu nu-s prietene delco cu gazele, de niciun fel! Eu nu am avut bunici la tara (adica am o bunica la casa, dar n-a crescut ever vreo vaca, cel mult cateva gaini). O fi o chestiune de obisnuinta, dar cand vad vreo albina/viespie fug in lumea mea (mi-e frica de ele), daca vad vreun gandac urlu (la un moment dat am gasit un gandac suuupermare pe o haina, in dormitor, am fugit urland, dar eram singura acasa, asa ca m-am inarmat cu de toate si l-am killarit, deci gandacii si paianjanii sunt absolut hoorrrrrrror!!).

Nici eu nu-s cu globul de sticla, nici cu hiperigienizarea, dar daca ar veni copchii sa bage destu'n gura piticului meu o sa ma auda mama lor, ca doar n-oi sta eu sa le dau eu educatie.

Plodenstein a prestat una bucata somn de 10 minute, a adormit la plimbare, m-am gandit eu ca isi va continua somnul in casa, gresit.. Dar, surprinzator, nu e marait!! E in pilea goala si se joaca cu INDIA (Mingea)

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 27 aug - 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, merci si tie de urari! Da chiar ca bine a luat vonicul in greutate! Urmeaza sa il cantaresc si eu pe strumful meu. CAm 9800-9900 zic eu, asta in pampers, la amiaza, dupa masa. ca sa fie mai grasun.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Am uitat sa va spun noile masuri ale lui Tudor....80 cm si 11 kg. Dimensiunile unui copil de 18 luni .....Da acum na, are si cu cine semana ca eu am 1.73 cm si sotul 1.96 cm....si nu suntem deloc firavi

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput
Mergi la inceput