LMA Letizia si Radu- Delfinasi de sarbatoare(158)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Elena, Raul cam bea 150, 200 ml apa/zi. Dar acum a si baut mai mult, cum s-a dezhidratat.
Ai un pic de grija, ca eu stiam ca urina mirositoare poate avea leg cu infectia urinara. Sau poate e doar de la ce manca. Ce a mancat in ultimul timp?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, da, e bine la sociAlizare. Tot ies cu prietena adta a mea, dar tare greu ne sincronizam, pe cand is gata eu de mers afara, atunci i se trezeste una din fete, sau cealalta e flamanda, sau mai face kk, sau tb sa o alapteze, etc. Si de cand ne-am intalnit inca nu am apucat sa povestim ca lumea, sa o intreb cum e.

Maine facem petrecerea copilului. Nu ii mai fac lui v tort separat, ca pt 2 muscaturi nu mai pierd vremea. Sper doar ca maine sa incerc sa ma focusez pe vlad, pe a-l face pe el sa se simta bine. Si nu pe aranjat masa, pus in pahare la invitati, etc. Eu mereu ma stresez de dimineata buna sa le termin pe toate la timp( platouri, curatenie, etc) , apoi vin musafirii, tot pun masa, strang, curat, aduc altceva, ma asigur ca mananca, au de baut. Si pe cand sa ma simt si eu bine, sa ma bucur de oameni dragi, de sarbatorit sau de eveniment, e gata ziua...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Puiutz, Vlad bea cam 50 ml apa pe zi. rareori 100ml. Nu cumva miroase scutecul gol? am prins un set de pampers care mirosea ciudat, de nou. La putza nu e rosu? nu se vede nimic?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Paula, acuma citesc pe net, ca nu stiam ce e aia angina pectorala- cica durere toracica. dar cum si-a dat dr seama? si pt asta tb antibiotic??? si de la ce poate avea angina asta?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Eu mereu ma stresez de dimineata buna sa le termin pe toate la timp( platouri, curatenie, etc) , apoi vin musafirii, tot pun masa, strang, curat, aduc altceva, ma asigur ca mananca, au de baut. Si pe cand sa ma simt si eu bine, sa ma bucur de oameni dragi, de sarbatorit sau de eveniment, e gata ziua...

offf, stiu cum e! cat de putin pregatesc, tot ia timp! si pana umblu dupa fiecare, pana fac poze (ca tot eu is responsabila), nu imi mai trebuie nimic! is obosita sau e gata petrecerea ...

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ma gandeam azi de dimineata ce fain era daca puteam veni in vara asta in Ro iar , veneam si noi la MI!! dar cum seful a zis ca in vara e exclus ca e mult de lucru no, pana la urma li s-a dat peste cap afacerea si acuma iau vacanta pana la noi ordine . adica azi suna ca maine e de mers la munca! ce mi-ar fi placut acum, ca-s mai mari delfinasii, sa ne intalnim... poate la anul!

puiutz, Isa bea multa apa (de cate ori ii dau, nu refuza! ajunge in cate-o zi si la 400-500 ml!!), si ma plangeam mai demult ca nu vrea. pai daca nu-i era sete... dar la ce calduri is aici... pampers am prins si eu cu un miros ciudat, noroc ca era bax mic. l-am pus deoparte

paula, pupici lui Raul!

acuma iesim in fata casei o jumate de ora la umblacit, pana apare tati. sa va mai spun ca Maria tot doarme

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Am copt ieri ardei si rosii - am curatat cat mai biende seminte si am facut o pasta - a avut scucces foarte mare.

Fug ca a descoperit cutia cu creioane colorate mare...

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Am uitat- va servesc si eu cu o berica rece sau un Martini - zi facem 5 ani de casatorie. Ce a trecut timpul! Prajitura, tortulet- nu am.. asa, virtual, va dau cu drag!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

salutare!

Paula, angina pectorala?

Crispro, multi ani fericiti impreuna sa aveti!

Puiutz, felicitari lui Raducu pt pasii singurel! Ma gandesc si eu ca poate e deshidratat, daca zici ca nici nu bea apa, acum e ff cald…poate de aia si mirosul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Sa va zic, ca ieri am avut asa cateva minute senzatia ca exagerez cu nelasatul copiilor sa-l atinga pe bebe.

Azi mi-a fost clar ca nu-s dusa deloc- la intrare la locul de joaca, n-am apucat sa intram, Teo cu bicicleta inainte, eu cu caruciorul in urma lui, ma uitam daca e aglomerat, unde e umbra sa ne asezam.

Si de dupa Teo din nisip apare un baietel, trece pe langa carut, se intoarce si ii ia lui Berti suzeta din gura si da sa si-o bage lui in gura, calare peste carut cu totul. Nu era asa mic, avea vreo 3 ani. Zic, nu e voie, incerc sa-i iau suzeta, el o tinea bine si apare o doamna- lasati-l doamna si pe el ca el e mare, oricum nu-i place. Ei, ce ziceti? Tare nu, am inteles ca n-are sens sa fac educatie copilului, mamei nici atat, asa ca am plecat la scurt timp, nu era nici umbra, era si foarte aglomerat.

Si cum eu spumeg cand vad tot felul de binevoitori care se opresc sa-ti dea sfaturi desi nu i-ai intrebat nimic, de cand e cald afara, n-am ratat o bunicuta, un bunicut ceva care sa ne spuna- vai dar nu e cald afara; of, dar doarme stramb in carucior, indreptati-l; dar nu-i e cald cu casca, lasati-i capul sa respire- teo are casca cand merge cu bicicleta si altele de genul acesta.

Oare sunt eu prea receptiva la astfel de mesaje, ca ma enerveaza la culme. Dar rau, nu asa, eu care ma straduiesc sa nu-i deranjez pe altii si sa-i invat si pe copii sa fie civilizati, asa de tare ma deranjeaza lipsa asta crasa de bun simt.

Mergi la inceput