LMA Letizia si Radu- Delfinasi de sarbatoare(158)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Crispro, la multi ani fericiti impreuna, sa va bucurati vesnic unul de altul si de Vladut! O cina romantica se anunta cumva pt. diseara? E libera socrela?

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

CRISTTEO cum dadeau lapte cu portia cand copilul urla efectiv de foame????si tu nu mai puteai sa ii aduci de acasa?te controlau?acolo ce lapte le dadea?ufff sistemul asta!saracul copilas!!!!1

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Denisa, pai pana in momentul cu pricina in care a plans saracul disperat de foame, nu s-a intamplat asta, ca oricum a fost o mica leguma, a dormit sau a fost inert tot timpul.

Si era 10 seara, sotul fusese la noi pe la 9, a trecut pe la doamna unde il lasasem pe Teo si abia ajunsese acasa, unde sa-i mai chem?

Deci a fost cam asa, a inceput sa planga, dupa vreo 10 minute de plans neconsolat, ma gandesc sa chem asistenta, medicul de garda, sa-l vada cineva. Pe urma imi amintesc ca e posibil sa dau iar peste vreun pregatit si renunt. Ii era si somn, in salon era galagie, alte 2 mamici cu copilasi care plangeau, vorbeau, etc, o mamica cu probleme psihice, tocmai fusese externata de la Spitalul 9, asta alta poveste, va spun mai incolo daca ma lasa baietii.

Asa,incerc sa-l linistesc cu ceai de menta, apa, incerc disperata san, desi mi-au spus clar sa nu-l alaptez si surpriza trage saracu disperat la san- asa mi-am dat seama ca lui chiar ii era foame. A fost singura data in cele 5 zile in care am stat in care a vrut sa suga.

M-am enervat, m-am dus la asistenta, era 10 si zic dati-mi niste lapte praf, ca ii e foame, plange, etc.

Imi spune sa astept ca vine masa acum, vine masa la 10.20, el a plans in tot timpul asta.

Am fost asa de suparata ca am vrut sa cer externarea, a mancat, am vorbit cu sotul la telefon, i-am spus ca a doua zi cer externarea ca oricum stam degeaba si el nu e mai bine si ne culcam.

Culcam e impropriu spus, in salon erau 2 patuturi metalice cu gratii si 2 taburete, in patuturi aveau voi sa stea copii si ati ghicit, ammele dorm pe taburet.

Intre timp a venit asistenta care a auzit ce vociferam si m-a sfatuit sa-i cer doamnei doctor sa-i mareasca portia, ca ele nu au lapte, vine gata preparat.

A fost si o faza haioasa, dupa ce tras dintr-o suflare cei 140 ml lapte cu mucilagiu, vine victorioasa asistenta, v-am mai adus lapte, eu zic bine, si-mi da, cat credeti 20 ML. Asta da, 20 ML.

Si i-am spus ca cer externarea, nu marirea portiei.

Pai daca stiam, normal ca-mi aduceam lapte de acasa, dar de unde sa stiu. Oricum regret amarnic ca am acceptat sa ne internam, a fost cea mai proasta decizie, dar na, era sambata seara, medicul lui nu era in oras sa-l vada, asa ca am ascultat ce au zis la caemra de garda, are 40 febra, il internam.

Alta mare suparare, e ca s-a intarcat baiatul meu, incerc mereu sa-l mai alaptez si nu mai vrea, nu stiu daca vom mai reusi, si asta iar din prostia sistemului sanitar din Romania, ca e interzisa alaptarea in enterocolite, cand am zis aca eu stiu ca e indicat ca laptele de mama etc, etc, mi-a spus- daca va pricepeti asa bine, nu vreti sa-l tratati acasa, asta era dupa ce ne inetrnase si eu na, am vrut sa-l alaptez.

Au fost atat de multe ca am regretat amarnic ca stau inca in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Da Rody, asa e, painea da dependenta, noi avem masina de la Paste, ne-am facut-o cadou atunci si n-am mai mancat altfel de paine decat de vreo 2 ori, ca n-am apucat sa facem.

Dar deh, nu m-am gandit ca si gemul da dependenta, asta e o problema pentru mine, ca si asa sunt mareeee.

Am mai facut si aluat pentru gogosi si pentru cornuri la ea, mama mama, a fsot batalie la noi.

Mergi la inceput