Iul-Aug 2011-Bv Ruxi&Oxidoni! Hai Theo!(74)
Raspunsuri - Pagina 5
wndyctygirl spune:
Krissy woman, ma bucur mult pentru stagnarea la nr doi...cat despre partenera( a propos, nu e asistenta, e partenera de business, tot doctoritza dar ilustra necunoscuta, pe aici asha se practica) sunt sigura ca vei fi ok...stii ce ai de facut, esti mujer cu capul pe umeri, supertare ( in plus, acum ai si pe cine injura) asha ca fii-tu va iesi perfect...ca mami, asha...
Re sutien, l-am incercat deja si e supercool...adera perfect la titzoaie, are loc de bagat pompele, arata si sexy... umblam ca zaluda prin casa azi-noapte cu toata instalatia atashata in fatza; dupa ce ca am burta pe care o am, ma mai tragea si alaptatoarea in fatza...pe cuvant ca am avut senzatia ca vin in bot!!!!! Dar chiar ai mainile libere sa strangi pe cine vrei tu de gat....or whatever!
Ireth mi se mai intampla si mie sa se umfle bidoanele ....ma gandesc io cu mintea mea de iobag ajuns la yankei ca ar fi ok, avand in vedere ca se pregatesc de hranit chiriasul...iti dai seama, daca asta iese la 5 kg cat va da din falci sa isi pastreze greutatea!Corpul nostru stie cel mai bine, ai incredere in el....si lasa-ma sa ghicesc, nu cumva te doare tatza mai mare? La mine dreapta e mai pompoasa decat stanga, si din ea am produs cel mai mult papa pentru Anna!
Burtocika imi pare rau madam ca iar ai dat cu capul de peretii sinistrii ai sistemului sanitar romanesc, insa din nefericire nu ai cum sa responsabilizezi imbecilii si ilele cu care ai de a face, pur si simplu nu exista parghii...ashadar, fii zen, caci vei avea nevoie de toata energia pozitiva la nashtere!
Ilida de care pompa ti-ai luat pana la urma????te sfatuiesc si pe tine sa-ti achizitionezi sutien gen Xena, primtesa razboinica...e supercool!
Fecian nu mai fii trista baby...parca esti sora mea de cruce...si io pun totul la suflet si sunt atat de dezamagita cand ma ranesc oamenii; tre sa folosesti o leaca de frane emotionale si sa realizezi ca in perioada asta suntem ca nishte plante carnivore oricum...io mushc tridemensional in aceasta perioada si am tendintza sa cam exagerez totul...
Hai pa si pusi doamnelor...ma duc sa-nfig cornul in perna, maine am o zi grea, ma zgarmana doctoritza, tre sa ma duc la spital pentru NST plus ca e penultima mea zi de munca; ma simt cam ciudat, ca si cum sunt foarte aproape de momenul x....si mai vreau sa stau 10 zile!!!!!!
Deci, buna dimineatza la fetele din Europa si noapte buna la zanele din US!
Mama de
Anna Sophie( 6/11/2008) si
+36 cu 
alexia_ada spune:
Neata fetele
FELICITARI NOILOR MAMICI SI BUN VENIT PE LUME BEBELUSILOR !!! 

Vin si eu la raport cu cateva "problemute" : de 1 saptamana dorm cate 2 ore apoi 1 ora stau si ma uit pepereti si iar o iau de la capat, am mainile si picioarele umflate , ma dor talpile cand merg si parca ma legan
, oasele din tot corpul le simt parca-s rupte si sanii dor si ard, vad pe ei toata ramnificatia de vene 
Bagajul pentru spital este aproape gata, mai am sa imi cumpar o camasa si gata
suntem pregatiti![]()
Va pup pe toate
( ma duc sa imi termin cafeluta si sa ma apuc de calcat )
33+
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
adra_bell spune:
Burtocika, imi pare rau, nu-i usor sa te transporti dintr-un capat al Bucrestiului in celalalt, degeaba, pentru ca fetele de la receptie nu-si fac meseria, foooooarte grea de altfel. Si eu am fost f prudenta cu alea de la Sanador, parca beau tarie in loc de cafea, asa erau de capiate.
Floare de colt, felicitari mamico, ma bucur pentru starea de spirit. Nu-ti face probleme cu alaptatul, happy mom-happy baby, asta-i principiul de baza
Cat despre artezienele baietesti, un scutec plasat d-ala de finet plasat strategic pe stropitoare cred ca rezolva problema. De scapat sunt sigura ca n-o sa scap, o sa fie distractiv. Dar exista si niste chestii speciale:D
Si va mai las niste generalitati despre alaptare, destul de bine sintetizate
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
alexia_ada spune:
legat de pompele de san si eu am auzit ca Medela este cam cea mai buna,cea electrica se pare ca este in top
ps: azi am schimbat si noi saptamana
34+
Ruxandra Ioana
alexia_ada spune:
am gasit articolul urmator http://www.qbebe.ro/bebelusul/alaptarea/alaptarea:_prima_dovada_a_iubirii_de_mama._afla_parerile_altor_mamici!?utm_source=newsletter_qbebe&utm_medium=email&utm_campaign=from_qbebe cu 11 pareri( experiente ) ale proaspetelor mamici. Sper ca este util 
34+
Ruxandra Ioana
andri31 spune:
buna fetele !
va deranjez si eu. sunt o mamica de la buburuzele ian-feb.2011 si vreau sa va intreb daca sunteti interesate :
- www.compari.ro/umidificator-c4175/purline/hydro-6e-p36334291" target="_blank">umidificator NEFOLOSIT decat pt testare la 250 lei
si
- sterilizator la 100 lei
mai negociem ....
pup toate burticile , mamicile si bebelusii dragi.
Mami de
dulce Amalia 19.ian.2011
Babylicious spune:
Neatza fetelor!

Eu sunt tot 2 in 1, si azi ma apuc sa fac putin curat si sa calc ultimele hainute ale bebelinei care imi trebuie sa plecam de la spital, asha ca nu o sa prea fiu in zona. Dar cand obosesc o sa zac pe la calculator. Va pup si sa fie numai vesti bune astazi!!!!

Oana
38+ cu
Eliza Maria
fecian spune:
Krissy
Felicitari pentru stagnare. E bine ca mai asteptati un picut sa mai cresteti mari.
. Si vad ca si tu vei avea "medicul tau". Aici nu e asa. Nasti cu cine e de garda. Oricum pentru mine tot ce conteaza e bebica sa fie sanatos si atat!
alexia_ada
vino in club. Eu azi noapte patrulam dintr-o camera in alta, pana cand m-am enervat, am deschis geamul si usa de la sufragerie si s-a facut un friiigg (daca erau 10 grade max)...dar penttru mine era doar...racorica (si eram doar inntr-o camasa de noapte foooarte subtire )
. Oricum a venit sotul dupa mine si a zis ca el nu poate sa isi inchipuie cum cineva intreg la minte poate sa doarma asa de dezbracat ca mine. Dar...asta e, numai asa mai pot si eu cat de cat dormi.
adra_bell cum mai esti mamicule?
Sper ca nu mai esti blue
wndyctygirl ador de fiecare data cand scrii. Ai un stil efervescent care imi place la nebunie. Si eu sunt o fire mai aprinsa si imi place cand lumea stie sa puna punctul pe i. Si da, ma supar si sa consum mult pentru ca daca nu mi-ar fi pasat deloc de persoana respectiva, mi-as fi bagat picioarele si atat. Dar imi pasa si ma doare sa vad ca orgoliul e mai presus de orice.
Si cred ca din cauza asta am dormit execrabil, am visat un cosmar in adevaratul sens al cuvantului. Nu vreau sa sperii pe nimeni, dar sincer m-a terorizat si visul asta
. Femeie nebuna
Babylicious
spor la calcat!
Va pup pe toate
Felicia,
de
(Gabriel) si
37+ cu bulina Anamaria
AMR 3 s!!!!
_
Where there is a WILL there is a WAY!
Ruxiiiii spune:
Felicitari Lisaa, Cristelle. Si Mihaa!!!! Sa va traiasca bebelusii si recuperare rapida si laptic mult!!!
Eu am fost ieri la control si maine dimi sunt programata la cezariana!! Azi trebuie sa-mi mai pun la punct toate cele...sunt ffff emotionata si imi este frica dar o sa fie bine...sper :)
In rest nu prea am retinut mare lucru ca sunt cu capuk in nori de ieri!! Va pup pe toate
abramburika spune:
Neata!!
Vin si eu la spartul targului sa o felicit pe lissa pt. grasunel, sa fie sanatos, mancacios si necolicos. Si recuperare rapida mamicii!! S-a dezlegat misterul!! ![]()
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi
21s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!