Iul-Aug 2011-Bv Ruxi&Oxidoni! Hai Theo!(74)
Raspunsuri - Pagina 4
Ireth spune:
Burtocika, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva. Mai ales pe caldurile astea, cu ditamai burtoiul, sa te plimbi de colo colo.. not nice.
Am avut si eu destule patanii cu asistente si doctori nesimtiti... eu am sunat sa confirm ora, mi-au confirmat, si peste 2 zile cand m-am dus.... aaaa, pai nu, ca nu e ora 12, e ora 1.30! si am intrat la 2 si.... iar domn' doctor a binevoit sa stea doar 10 min, ca avea intalnire, m-a "rezolvat" rapid. Mor pe fazele astea! mai dai si o gramada de bani.
Bravo Mihaa, 

sa fie cu noroc, bebel sanatos, necolicos si fericit, iar tie mami refacere rapida, lapte din plin!
Am vazut toate pozele noi - inclusiv pe bebe Filip de Lisssa (pe facebook
e un grasan si jumatate!) - foarte frumoase, ma faceti sa nu mai am rabdare 
Laura
du-te si odihneste-te, maine sa revii cu forte proaspete!
In perioada asta, sta cineva cu tine sa iti faca curat, sa iti faca mancare? sa te ajute, cat de cat?
Ma bag si eu in patutz, la racorica
noapte buna fetele!
36+ 
fecian spune:
Felicitari draga mihaa
! Recuperare grabnica si cat mai mult laptic!
Iar printesei tale ii doresc o adaptare cat mai ushoara in noua lume si multa sanatate, noroc, sa fie papacioasa si necolicoasa!
Krissy deci avem aceasi pompa. Ma bucur sa aud si saru'mana de idei pentru accesorii. Chiar aveam nevoie de ele
Ilida, eu am incredere in ce spune Krissy legat de pompa. Si eu am oscilat intre Swing si Deluxe insa cred ca diferenta intre cele doua e doar modul de operare. La Swing e mai nature frindly, simuland mai mult cu modul de sput al noului nascut (incepe cu un masaj , ma rog e mai sofisticat, e placut intr-adevar dar mananca timp). Am ales Deluxe ca e compact, il pot folosi pe baterii deci il pot lua si folosi oriunde. Acum vedeti voi ce alegeti
Eu azi chiar m-am intristat nitel, insa imi dau seama ca desi uneori nu vreau deloc sa deranjez cu modul meu de a fi, o fac. Nu vreau sa imi expun problema, n-are rost, insa simt o tristete profunda cand vad ca oamenii pe care i-am considerat apropiati de fapt au alte idei despre mine. E pacat ca ceea ce inainte apreciau acum dintr-o data nu numai ca nu e bun dar e ceva de care ar trebui sa imi fie rusine...
E pacat.
O sa imi revin eu...
Inca o data va pup si sa aveti grija de voi
Felicia,
de
(Gabriel) si
37+ cu bulina Anamaria
AMR 3 s!!!!
_
Where there is a WILL there is a WAY!
Ireth spune:
Am uitat sa intreb ceva. De cateva zile ma dor sanii. Nu prea am avut probleme cu asa ceva in sarcina, si in general vorbind, nici la ciclu nu aveam problema asta. Dar nu ma dor sanii propriu zis, ci mai mult... mameloanele. Si ma dor si cand nu ii apas, deci fara contact; asa, pur si simplu. Si mai mult stangul decat dreptul.
O fi normal?
36+ 
ilida spune:
Merci mult Laura si Dea pt sfaturi
Dea - ca si biberoane folosesc setul www.amazon.com/Philips-AVENT-Infant-Bottle-Starter/dp/B001G2K2BI" target="_blank">asta de la Avent, ei se lauda ca e pt copii necolicosi, deci teoretic ar trebui sa rezolve problema. Receiving blankets am si eu acum, mi se par super utile. Cat despre pompa mi se pare mai mare bataie de cap sa inchiriez, ca tot tre' sa cumpar toate alea pe langa. Si la cat costa inchirierea, mai bine amortizez cumpararea si imi ramane pompa pt al doilea bebe. Mi-a promis sotul si o fetita ;)
edelweiss - am vazut pozele, ai niste copii minunati! Sa iti traiasca si sa fie sanatosi! Bebe Matei parca era zgariat pe mochitza, in Franta nu se gasesc manusi din acelea speciale? Daca nu, improvizeaza-i din sosete unele, altfel din greseala isi pot baga degetelele in ochi si e f periculos!
Burtocika - imi pare rau ca te-ai necajit azi
, totusi s-a terminat cu bine, nu? Ai modificat data programata pt nastere?
si:

Felicitari Mihaa pentru fetita, te asteptam cu drag sa ne dai detalii!!!

36+ voi avea un cavaler! 
ilida spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui wndyctygirl Squirrel madam, cu ideea de circumcizie am flirtat si io o perioada dar m-am linistit...daca nu va fi necesara, o sa il las pe dansul sa ia decizia asta cand se face mare si tare...n-am chef sa ma acuze ca l-am ciopartit cand nu putea sa-si exercite dreptul la vot.... |
Subscriu si eu la ce ai spus, am aceeasi parere! In spital au venit de doua ori sa ma intrebe daca vreau sa ii faca circumcizie, se pare ca pe aici se poarta. Bine, aici e orasul evreilor si la ei asa se face.
36+ voi avea un cavaler!
wndyctygirl spune:
Laura mai fata, tu esti o luptatoare...stiu ca ai trecut si treci prin multe, insa nu te da batuta...depresia postpartum va trece, da' tre sa te ajuti si singura putintel...incearca sa iei o pauza, sa-ti oferi mici placeri....samd...o sa fii ok!
Matza tu esti o dulce draga mea, merci frumos pentru sfaturi, deocamdata iau fiecare zi asha cum e....unele-s mai bune,unele-s mai rele...e foarte ciudata jivina asta de bacterie...vine si pleaca...
Referitor la umflatul piciorului, ia zi-ne tu cum stai cu tensiunea?Edemelea stea nu sunt chiar ok, darling...
edelweiss multumim frumos pentru povestea nashterii, sa iti traiasca bebeii si sa fie sanatosi si iubiti; in ceea ce priveste problemuta bebeului tau cu refuzul laptelui, am inteles ca e din ce in ce mai comuna in ultimul timp si ca e datorata...culmea....refluxului de acid...se practica en gros aici imbuibatul bebeilor cu antiacizi, insa functioneaza...
Bei, va las, caci ma straduiesc sa imi conving copila sa invete sa se culce singura( sariti cu sfaturi, va rog), am de facut bagaj de spital plus gramezi de alte chestii...
Tzuc you,
A
Mama de
Anna Sophie( 6/11/2008) si
+36 cu 
Krissy spune:
Felicitari Mihaa, si sa-ti traiasca fetita!
Uite ca dupa atata asteptare s-a produs si la tine marea intalnire! Sa fie cu sanatate si cu mult lapte!
Laura, n-ai ce face cu oboseala, devine in perioada asta your middle name
. Dar asa ne da Dzeu putere sa o ducem de musai ca de voie buna![]()
...
Andreea
, ce-mi place ca te-ai reactivat in forta! Tine-o tot asa ca orice ajutor la ridicat moralul e binevenit zilele astea prin odiseea noastra! Sper ca pacatoasa de H Pylori sa te mai slabeasca... Acum am remarcat ca ai zis ca ti-ai luat sutien de pompat din ala hands-free - m-am tot uitat si eu la unu pe Amazon, dar oare e eficient, ca nu stiu cat "adera" la san sa fac treaba buna... Ca idee e fain, astept feedback de la tine...
Hai ca intreb din nou de Savvy - unde esti mami, ai nascut??? Asteptam cu nerabdare vesti.
Cu barbatii din dotare care habar n-au sa faca cumparaturi si eu bifez - pai avea Sophia un an si ceva si la gradinita le trebuia sa le ducem un costum de ski de rezerva, ca sa-i infofoleasca cand ii scot afara. Bun, cica merge omu' sa cumpere... Si vine cu costum de ski de 4 ani, ca cica i s-a parut lui ca aia ar cam fi marimea
, desi scria mare pe eticheta 4T. Asta este, nu le putem avea pe toate
...
No' asa, si cu doctorul a fost bine, statul acasa imi prieste ca macar n-a mai inaintat dilatatia, stagnez la 2, si colul nu s-a deschis, dar contractii erau din plin si in timpul examinarii. Tot nu mi-a dat nimica, doar repaos si rabdare, ca el zice ca asa o mai duc 2 saptamani... Doamne-ajuta asa sa fie, eu imi propun si mai mult. A, si a venit analiza de la Strep B si e negativa, deci nu ma mai stresez si cu goanga aia. M-a enervat doar o chestie - cica in principiu el nu vine daca nasc in weekend
, e o tanti partenera lui pe care de-abia am cunoscut-o de cateva ori si habar n-am nimica despre ea... Pai acum spui nene, cand eu m-am mutat la tine ca sa nasc cu tine, nu cu cine s-o nimeri din firma/partenerii tai
... Asta este, sanatosi sa fim...
Ma duc acum in ale mele acum, nastere usoara pe cine mai apuca, ca s-a deschis conducta cu bebelusi!
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
34+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
ilida spune:
| citat din mesajul lui fecian ........... Eu azi chiar m-am intristat nitel, insa imi dau seama ca desi uneori nu vreau deloc sa deranjez cu modul meu de a fi, o fac. Nu vreau sa imi expun problema, n-are rost, insa simt o tristete profunda cand vad ca oamenii pe care i-am considerat apropiati de fapt au alte idei despre mine. E pacat ca ceea ce inainte apreciau acum dintr-o data nu numai ca nu e bun dar e ceva de care ar trebui sa imi fie rusine... E pacat. O sa imi revin eu... Inca o data va pup si sa aveti grija de voi |
Of Felicia, dar stii ca nu ii poti impaca pe toti niciodata, nu? Intotdeauna vei deranja pe cineva cu ceva, oricat te straduiesti sa nu. Uite acum ai ocazia unei verificare a celor apropiati, sa vezi cine te ia asa cum esti si cine te judeca, pe cine te poti baza si pe cine nu. Si nu ezita sa iti schimbi atitudinea fata de cei care nu merita, foloseste-ti energia spre alte lucruri. Bebelina o sa te ajute sa iti iei gandul de la ei si sa te conentrezi pe ea, merita toata atentia ta! 
am deja un cavaler!
ilida spune:
| citat din mesajul lui Krissy .... No' asa, si cu doctorul a fost bine, statul acasa imi prieste ca macar n-a mai inaintat dilatatia, stagnez la 2, si colul nu s-a deschis, dar contractii erau din plin si in timpul examinarii. Tot nu mi-a dat nimica, doar repaos si rabdare, ca el zice ca asa o mai duc 2 saptamani... Doamne-ajuta asa sa fie, eu imi propun si mai mult. A, si a venit analiza de la Strep B si e negativa, deci nu ma mai stresez si cu goanga aia. M-a enervat doar o chestie - cica in principiu el nu vine daca nasc in weekend , e o tanti partenera lui pe care de-abia am cunoscut-o de cateva ori si habar n-am nimica despre ea... Pai acum spui nene, cand eu m-am mutat la tine ca sa nasc cu tine, nu cu cine s-o nimeri din firma/partenerii tai ... Asta este, sanatosi sa fim...Ma duc acum in ale mele acum, nastere usoara pe cine mai apuca, ca s-a deschis conducta cu bebelusi! |
Vorbiti de barbati: sotul meu cand a venit sa il luam pe bebe acasa i-a adus din rafturi imbracaminte de 3-6 luni:)) Cica el s-a uitat asa ochiometric si i s-a parut ca se potrivesc. Asa ca am venit acasa intr-un body primit cadou de la spital.
Cristina, nu fii necajita, poate si asistenta e la fel de priceputa ca doctorul, nu isi lua el pe cineva mai prejos, nu? Iar asistentii uenori se straduiesc mai mult decat medicii, sunt mai meticulosi nu asa expeditivi. Cine stie, eu cred ca toate schimbarile astea imprevizibile tot de la Doamne-Doamne vin, are el grija sa ni le aranjeze bine. Pupici, odihna placuta si stop la contractii!
am deja un cavaler!
adra_bell spune:
Neata fetelor!
Sunt prima, dau cafea!
So, fusei la doctorul al nou-nout, il sunai pe cel vechi inainte, Streptococ B pozitiv, doctorul nou a zis ca "e bine" si mi-a zambit dulce. Pai cum e bine, nu iau si eu nimic? AAa, nu, sa-mi spuneti inainte de nastere si rezolv eu.Intra la categoria de medici destinata mie, "nu ma stresez nici eu si nu stresez nici pacienta"
Bebeloi e mare, iesi si el bine la NTS (sau NST?), transvers iar, cezariana la orizont, omul mi-a zis ca se mai poate suci, dar decizia mi-a lasat-o 100%.
Aha, si ca sa nu se mai spuna ca nu ar exista asa ceva, medicul nu vruse sa ia bani....
Ce-i cu edemele? eu sunt hipotensiva si posed niste faine picioare de elefant.
Multumesc pentru parerile legate de decalotare, cu voi si cu grupul de pe feisbuc (desi acolo se lasa cu scandal mereu) mi-am format o parere.
Ma duc sa beau o cafea mica si sa ma culc la loc
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Victoria iese invingatoare!!!