Iul-Aug 2011-Bv Ruxi&Oxidoni! Hai Theo!(74)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

Citat:
citat din mesajul lui ilida
Exact intre cea de la Avent si Medela Swing ezitam si eu. Am citit acum customer reviews si in top pare a fi Medela. Azi mai scap de niste verzisori, youhoooo!!!
Pai ca e vorba de verzisori, nu trebuie neaparat s ate arunci la Medela Swing, cum am zis la mine Simple Deluxe a trecut proba timpului si eficientei mai departe de review-urile online... Deluxe mai are avantajul ca e convertibila pe baterii, si nu stii cand ai nevoie. In plus cu accesorii cu tot te costa in jur la 100$, pe cand Swing are si accesoriile incluse dar te costa cu vreo 60$ mai mult. Your call daca merita sau nu...

Cristina, am gasit-o pe Swing la 120, deci nu cu mult peste cea de care spui tu accesorizata. Pentru plecari sau situatii de urgenta o am pe Medela manuala primita din spital gratis. Oricum sotul s-a speriat cand a vazut ce mi s-au umflat si anchilozat degetele asa ca a hotarat sa o ia pe Swing chiar daca e mai scumpa. Sper sa faca banii, o sa va tin la curent!

36+ voi avea un cavaler!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Ca tot am reusit sa stau mai mult in forum, sa va impartasesc cateva din trucurile/sfaturile gasite si aplicate care au mers la mine si bebe-strumf:
- ca sa doarma si sa nu se trezeasca din 5 in 5 min eu il infasez intr-o paturica din bumbacel subtire. Ideea e ca ei in somn isi misca mainile haotic si se lovesc cu ele apoi se sperie si incep sa bazaie. Exista si niste paturi speciale pt asta in comert, dar merge si stilul clasic.
- cand vad ca vrea sa adoarma la bibe ii rasucesc putin tetina(nu o scot, ca poate lua aer) sau il gadil pe barbie si reincepe sa traga.
- cand sughite de prea mult timp, il pun pe mine skin-to-skin cat se poate, il mai linisteste. Apropos, stiti cumva de ce sughit atat de mult bebelusii???

Inca nu am gasit cum sa "ma apar" de arteziana cand il schimb... uda tot in jur! Problema asta cred ca o au toate mamele de baietei. Stiti ceva trucuri?
Iar in camera cat tineti temperatura? Pe aici mi se par exagerati, cica 18-20 de grade. brrrr!!!

36+ voi avea un cavaler!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilida

Ca tot am reusit sa stau mai mult in forum, sa va impartasesc cateva din trucurile/sfaturile gasite si aplicate care au mers la mine si bebe-strumf:
- ca sa doarma si sa nu se trezeasca din 5 in 5 min eu il infasez intr-o paturica din bumbacel subtire. Ideea e ca ei in somn isi misca mainile haotic si se lovesc cu ele apoi se sperie si incep sa bazaie. Exista si niste paturi speciale pt asta in comert, dar merge si stilul clasic.
- cand vad ca vrea sa adoarma la bibe ii rasucesc putin tetina(nu o scot, ca poate lua aer) sau il gadil pe barbie si reincepe sa traga.
- cand sughite de prea mult timp, il pun pe mine skin-to-skin cat se poate, il mai linisteste. Apropos, stiti cumva de ce sughit atat de mult bebelusii???

Inca nu am gasit cum sa "ma apar" de arteziana cand il schimb... uda tot in jur! Problema asta cred ca o au toate mamele de baietei. Stiti ceva trucuri?

36+ voi avea un cavaler!

asteapta cateva minute inainte sa il schimbi, dar dupa ce s-a trezit. fac si ei imediat dupa trezire, ca si noi. daca astepti un pic, il face in pampers si gata ... ai scapat. bb a tras doar unul pana acum ... ca uitase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Mami Ilida, si io tot pe fuga, insa revin mai tarziu...
Medela clar, io am pump'n style, e mai scumputza, dar zau ca face toti banii, avand in vedere ca-ti suge ambele titzi si termini mult mai repede...recunosc ca io am primit-o imprumut prima oara, si la mine a ramas....deci, n-am scapat de verzisori!
Acum mi-am luat un sutien special de pe amazon care o va transforma in hands free...lapte sa am!!!!
Vezi ca sunt spitale care inchiriaza pompele, tre sa iti cumperi doar setul de accesorii...
Cat despre arteziana, am inteles ca functioneaza ceva la modul "perna pe fatza"...adicatelea paturica pe putza...vezi ca gasesti receiving blankets pe la 10 dolari 5 bucati, alea functioneaza de minune!
Sughitul este de la aer prins in stomac...burpuieste-l bine de tot pe pitic...a propos, laptele muls din ce biberoane il furnizezi????? Te sfatuiesc sa iei ceva anti-gas de la born free sau tommee tipee....scapi de toate problemele!
Hai tzuc you!

Mama de Anna Sophie( 6/11/2008) si +36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vn_edelweiss spune:

Laura, multumesc
Am pus si eu cateva poze in album, nu am avut timp sa ma uit la pozele voastre, am vazut albumul cu bebelusii, Doamne, sunt atat de frumosi

Mami de Emma Alessia si + 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Felicitari BETTY si CRISTELLE ! Si felicitari si celorlalte mamici care au nascut intre timp, ca sunt sigura ca am uitat pe cineva

Eu astazi m-am umplut de nervi

Aveam programare facuta de o luna la doctorita mea (la Medlife) pt ecografia de 36 saptamani, moment in care, in functie de evolutia lui bb, urma sa stabilim si data nasterii si sa programam cezariana. Ajung eu azi dimineata cu chiu cu vai la clinica din Grivita, dupa ce strabat tot orasul si mai dau si 200.000 pe taxi, ca nu mi-a venit sa o iau cu rATB-ul, am zis ca e prea obositor, intreb la receptie unde o gasesc si stau frumos in fata cabinetului, asteptand sa intru. Si stau eu pret de vreo 10 minute, intre timp mai vine o programare, bat la usa la cabinet, intru si nu era nimeni. Mi se pare un pic ciudat ca nu e nici macar asistenta, asa ca ma duc iar la receptie sa intreb de doctorita; mi-au spus "asteptati, trebuie sa vina".

Noroc ca in cabinetul de alaturi era SOTUL doctoritei, care este si el ginecolog tot la Medlife. Si iese asistenta lui din cabinet si ne vede nedumerite pe hol, dupa care iese si el si ne spune ca "nevasta-sa e la o nastere" si sa ne reprogramam la receptie eu ii spun ca trebuie sa nasc cu "nevasta-sa" (am pus in ghilimele pt ca mi se parea un pic cam neprofesionista exprimarea) si imi zice s-o sun, "dar probabil ca n-o sa-mi raspunda, fiind in nastere".

Deja plina de nervi sun la programari, ofticata ca de ce nu m-au anuntat si pe mine ca s-a anulat programarea, si imi raspunde o domnisoara cam intepata ca nu am numarul de telefon in baza de date (cand ei imi trimit mesaje sa confirm programarile de 2 ani de zile pe acelasi numar de telefon). Incerc sa fac o reprogramare, dar surpriza, cica doctorita nu va fi toata saptamana ! Imi umblau tot felul de scenarii prin minte, ca a intrat in concediu, ca e la vreun curs, ca eu cu cine-o sa nasc etc. Pana la urma ma reprogramez pt saptamana viitoare la ecografie si imi iau inima-n dinti si o sun pe doctorita. Care imi raspunde, foarte amabila, si imi spune ca nu este in clinica din Grivita, dar in rest ESTE !!! Si ma cheama vineri ca sa ma vada si sa-mi ia cultura pt streptococul B !

Sa nu dau de pereti cu desteptele alea de la programari ??? Si cu alea de la receptie, care habar n-aveau ca doctorita nu vine ???

Irina (2006) si 36+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Scriu repede si revin ca nu am citit din urma!

SMS de la Mihaa

"buna. Am nascut ieri la 14:45 cu epidurala. Am avut contractii de dum seara. Avem o printesica de 3050 g, 51 de cm. Se merita toata durerea cand iti vezi bebe. Va pup"

Oana 38+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Scriu repede si revin ca nu am citit din urma!

SMS de la Mihaa

"buna. Am nascut ieri la 14:45 cu epidurala. Am avut contractii de dum seara. Avem o printesica de 3050 g, 51 de cm. Se merita toata durerea cand iti vezi bebe. Va pup"

Oana 38+ cu Eliza Maria

Felicitari Mihaa!!! Sa fiti sanatosi si sa va traiasca printesa!
Babylicious - multumim de noua veste buna

39+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Mihaaaaaa!!!!!!!!!!! felicitari, multa sanatate, recuperare rapida si laptic pt bb-lina.

n buna fetelor, eu sunt epuizata, florin e bolnav, dani a tras de mine toata dupa-amiaza, bb a fost un cuminte si un scump ca sa ma pot juca cu fratele lui. da' tot sunt obosita, trezitul noapte de noapte ma ajunge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Mihaa felicitari pentru printesica, sa iti traiasca si sa fie sanatoasa si iubita....bineinteles ca se merita totul...ha ha ha...
Aldra referitor la decalotat...ce sa-ti spun, si pe mine ma bantuie o spaima intrinseca, dar am decis ca voi astepta sa-si faca aparitia flacaul( conteaza si cum vine echipat "de la natura" si vom discuta atunci si cu doc, si cu toata lumea ...nu te impacienta, sunt convinsa ca e mai lejer decat anticipam noi...
Squirrel madam, cu ideea de circumcizie am flirtat si io o perioada dar m-am linistit...daca nu va fi necesara, o sa il las pe dansul sa ia decizia asta cand se face mare si tare...n-am chef sa ma acuze ca l-am ciopartit cand nu putea sa-si exercite dreptul la vot....
anaemiimi pare rau ca nu vei face gem...auzi, dar cand puisorii mei ai timp de gem????Eu mi-aduc aminte ca eram mai mult intre vis si realitate dupa nashtere....hm....bag sama ca tre sa lucram temeinic sa-ti ridicam statuia...
Cat despre barbati...ma busheste rasul caci s-ar presupune ca stim cu cine dealuim ...insa imaturitatea si creierasele lor ciudate nu inceteaza sa ne uimeasca...mai grav e ca unele din noi se pregatesc sa dea nashtere la viitori masculi feroce....cand ma gandesc cat ma ma "blagoslovi" viitoarea mea nora m-apuca rasul...
Fecian ia-o frate mai incet daca nu vrei sa te produci prematur...referitor la lapte si durerile tale de stomac, vezi sa nu te fi capatuit si tu cu prietena mea helicobacteria...

Mama de Anna Sophie( 6/11/2008) si +36 cu

Mergi la inceput