Iul-Aug 2011-Bv Ruxi&Oxidoni! Hai Theo!(74)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza si de la mine!

Ruxiii, multa bafta maine! am scos motzatele la inaintare sa vii cu vesti bune, da?

Alexia welcome back exact asa patesc si eu. Simt ca sanii imi iau foc, sunt asa umflati ca se vede fiecare vinisoara prin ei, am picioarele umflate ca de ratza, plus ca ma misc ca o ratza iar cu dormitul ce sa mai zic... vad ca e problema generala. Tare o sa imi fie dor de perioada asta cand n-o sa pot pune geana pe geana

Chicago-girl (mi-e mai usor sa spun asa ) intr-adevar cred ca sanul mai dureros e cel un pic mai mare... A, si 5 kg?? sper din tot sufletul sa NU, ca ma RUPE, la modul cel mai sincer acum o sapt avea aprox. 3 kg (2.8-3) deci nu cred ca ajunge la perfomanta asta... am vazut la tv una in america care a nascut copil de 8 kg (natural!). Dar, din cate mi-am dar seama, era cu probleme (ca urmare a diabetului) ca inca nu respira singur, avea foarte mult zahar in sange...

Adra_bell, pare rau pentru cezariana (again...) dar na, strumful sa fie sanatos! m-am uitat si peste blogul tau, si tare mi-a placut ideea cu aparatoarea de pipi pentru baieti (ca amuzament, ofcors ) dar restul... de-a dreptul hidoase. Tocurile alea pentru fetite sunt oribile. Sper sa nu se implementeze si la noi moda asta.

Babylicious, cand e marea intalnire? parca iti provoca nasterea, nu? Spor la calcat!

Krissy, ma bucur pentru vestile bune de la doctor. Sa inteleg ca tot la pat stai si de acum incolo?

Ma duc sa pun vinetele la copt. Asta imi lipseste pe caldura asta, sa mai stau si in bucatarie

Va pup, o zi excelenta!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

andra, daca vrei suna-ma si iti zic cum mi-am revenit dupa a doua cezariana, nu a fost usor dar acuma urc si cobor 4 etaje fara sa simt. si a fost doar lunea trecuta operatia.

secretul e sa stai in spital cat mai putin

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Felicitari Mihaaa ! Sa va traiasca fetita si sa va umple sufletul de bucurii !

Hai Ruxiii! Curaj !

Windy imi esti super simpatica!

E profit ca sunt strumfii plecati pana vineri (sau duminica) si fac si eu ce pot ! Dar sincer parca am mai mult spor cand sunt si ei acasa ! Ma simt mai motivata

Felicia,Ireth, Alexia, haideti ca mai aveti si voi putinel !

Felicia si eu ieseam pe balcon cand era mai frigulet, imbracata doar cu maieu si pantaloni scurti...si ce bineee eraaa ! Si sotul ma tot certa ca sa intru in casa sa ma imbrac ca e frig

Krissy ma bucur ca a stagnat dilatatia! Ai grija de tine!

Am vazut filmuletul cu Sophia cand dadea cu mopul ...Si ai mei sunt "bolnavi" dupa mop. Mare distractie cu el si maaare bataie pe el

Despre "arteziana" ... eu il las cu putica goala pe o paturica impermeabila. Am vreo 3 care se spala si mai am un set (primit) de paturici de unica folosinta.

p.s Dupa 3 zile de Colief...il declar ff bun impotriva colicilor! ...nici urma de colici !

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Neatza si de la noi!
Felicitari noilor mamici , sa va traiasca pruncii!!!
Tot 2 in 1.
Nu prea sunt in forma asa ca nu mai scriu altceva ... vroiam doar sa semnez condica...

39+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Felicia, multumesc de intrebare, am picat in extrema cealalta, sunt foarte happy si d-abia astept. E bine ca e racorica la voi, eu fierb aici, am facut doua dusuri azi-noapte, as da eu drumul la aer peste noapte dar fii-mea doarme doar in chiloti

Oana, da, copilul sa fie bine, pana la urma la Eva nu m-a deranjat cezariana ci faptul ca n-am vazut-o dupa nastere

Cristina, multumesc! Sa stii ca eu m-am refacut excelent si dupa prima cezariana, cand am venit acasa, am spalat niste hainute la mana, aplecata peste cada, am dat cu aspiratorul ca sotul pusese aparatul de aer conditionat in lipsa mea si era praf de la bormasina peste tot. Oricum sunt cam heirupista, n-am incotro, vin acasa si pica toate in capul meu, iar de data asta vor fi doi copii.

Ruxiii, o sa fie bine! Nastere usoara si cu optimism inainte spre marea intalnire. Ahhh, ce clipe minunate te asteapta!

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Am o intrebare pt mamifile care au nascut cu cezariana...cato sa ma tina la terapie intensiva?? O sa fac operatia in jur de 10 dimi...Eu ma gandeam ca pana seara ma muta in rezerva dar am o prietena care a zisca pe ea in Elias au mutat-o a 2a zi in rezerva....of...sunt speriata de spital ca nu am fost niciodata internata si nu stiu nimic ...si o sa fac anestezie totala...aveti ceva sfaturi pt cand ma trezesc???
Scuze ca va terorizez cu intrebari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Buna dimineata la amiaza si de la noi Ne-am trezit pe la 7, iar acum imi pica ochii in gura...

Felicitari Mihaa! Sa va traiasca minunea si sa fiti cu totii fericiti si sanatosi!

Am fost luni la clinica si am vb cu anestezistul si neonatologul. Cica la max.8 ore dupa operatie vor veni sa ma ridice din pat si sa ma trimita la toilet...si in functie de asta voi scapa si de sonda si ma voi putea misca mai in voie...
Am anuntat dr. de bebei ca vreau neaparat sa alaptez, la cererea bebelului si mi-a zis ca subliniat asta in fisa mea, dar parca acum imi pare rau ca am solicitat ca bebe sa-mi fie luat din rezerva pe timpul noptii si readus cand cere papa, ca pierd controlul asupra fenomenului. M-am gandit ca daca sta cu mine peste noapte de la inceput, ma voi panica si nu voi inchide un ochi toata noaptea, de teama sa nu se intample ceva cu el, iar eu sa nu fiu pe faza.... O cam iau pe aratura.parca nici nu-mi vine sa cred ca mai sunt doua saptamani si ne vom intalni in sfarsit.

Pupam toate fetele si le dorim o zi super si sa nu va suparati pe noi daca atipim din cand in cand suntem cam zombici.

Cristina G.
36+ Andrei

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ruxiii, prima cezariana e cu anestezie totala, la mine. La terapie am stat de la 21.30 pana la 6.30 dimineata, si da, a venit si ne-a ajutat sa ne ridicam in picioare, experienta este ...inedita. Pe mine dupa intubare, m-a durut gatul vreo 3 zile, imi dadeau asistentele faringosept. Secretul pt o recuperare cat mai rapida sta in mobilizare, s aincerci s ate misti, sa te dai jos din pat. Bine, ca la Giulesti ne mobilizam vrand-nevrand, ca bebelusii erau cu un etaj mai sus, cladire veche, vin cam doua etaje de fapt, si nu ne lasau sa luam liftul, urcam pe scari ca niste zombies tinandu-ne de burti. Trece repede, in 4 zile mai aveam doar o jena. (Cel mai crunt e cand iti vine sa stranuti/tusesti/razi)

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxiiiii

Am o intrebare pt mamifile care au nascut cu cezariana...cato sa ma tina la terapie intensiva?? O sa fac operatia in jur de 10 dimi...Eu ma gandeam ca pana seara ma muta in rezerva dar am o prietena care a zisca pe ea in Elias au mutat-o a 2a zi in rezerva....of...sunt speriata de spital ca nu am fost niciodata internata si nu stiu nimic ...si o sa fac anestezie totala...aveti ceva sfaturi pt cand ma trezesc???
Scuze ca va terorizez cu intrebari!

Ruxii, bafta mare si mult curaj! O sa fie bine, ai sa vezi!

Eu nu am nici o anestezie totala la activ, ci doar una partiala, intravenoasa, in urma careia am adormit...din cauza de tensiune mica...si dupa ce m-am trezit, mi-au zis sa nu ridic capul de pe perna cateva ore, ca sa nu raman cu dureri de cap.
Pe prietena mea si mama finutului nostru au dus-o in rezerva de la terapie intensiva a doua zi dupa cezariana si in aceeasi zi au ridicat-o si au pus-o sa se plimbe, pentru a pune circulatia in miscare si a preveni trombii (am inteles ca cica exista riscul crearii de cheaguri de sange in vase). Altceva nu stiu sa-ti mai spun.
Mergi cu curaj in incredere in Doamne-Doamne care o sa aiba grija de voi! Noi suntem aici alaturi de tine si-ti vom tine pumnii!

Cristina G.
36+ Andrei

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

la noi te muta a doua zi, prima data la 6 te da jos din pat, te plimbi la geam si inapoi, apoi te mai da o data la 10, mergi pana la usa-geam-pat, sa vada sa nu ametesti

si la 12 urci un etaj pana la salon

ca nu este lift

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

Mergi la inceput