Pufi frumosi de ian-feb 2010 (33) LMA Sagetutza!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Azi, primesc telefon de la mamaia care mi-o da pe Mara la telefon ca are sa-mi spuna ceva:

"...mamii, vreau sa-ti spun ca eu am mancat tot si in timpul asta ce crezi ca a facut baiatul tau... fratele meu?... a bagat mana in pampers si a mancat kk...."

am bagat-o la traznai...

Mamica fericita de Mara si de David

mor de rassssssssssssssss

in concluzie...io zic ca tre sa incepi sa-i administrezi copilului ciocolata....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

De grija asta cu diversificarea s-a ocupat deja Mara...

Sau poate ar trebui sa-i fac 49 de biletele cu cifre si sa-l pun sa extraga 6.... mai facem si noi un ban gramada. Ce-ar fi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Salutare

Alicredo sa va iubiti la fel de mult mereu, pupam cretulinul frumos; sanatate bunicului
Ruxita felicitari pt primul pas in operatiunea olita ; pune-l la olitza imediat ce se trezeste;
Nyny eu am fost la Lepsa, e frumos; Copiii tai sunt bestiali !!!
Sorina ma bucur ca v-ati inceput bine concediul
Mire , M. e practica, ce atata vorba, ea trece la actiune direct, e perfecta nu-ti fa nici o grija, nu cred ca tine atat de mult de stimulare cat de fiecare copil in parte
Tomaca m-ai dat gata cu dezv laringelui... multe mai stii

Din ciclul cra: ieri ii spun lui A. se ne uitam la desene iar ea imi zice Ba:nei adica Barney- dinozaurul, asta inseamna ca numeste lucruri fara sa le vada ; si cand i-am deschis nu era Barney, si mi-a strigat intr-una ca vrea , ca i-am pus de pe youtube, a stat jum de ora cu ochii beliti pe laptop

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Vineri 13 e culmea culmilor.
Miercuri 13 e un fel de take care, casca ochii.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

mda.............

mersi nyny.......

pai ce sa fac?
ma bucur de fiecare clipa petrecuta cu el...pana nu vine bb2...
ajutor mult nu am......

sotul cred ca nu l-a hranit de cateva luni.......de spalat iar eu......si mama ce ii mai da sa amnce seara cateodata deci toate se sparg in capul meu

nu stiuc um voi face cu doi

ma ia frica uneori sa nu sufere ivan din cauza de ne-atentie asupra lui, sau daca m-a ajuta doamne doamne sa alaptez iar e alta poveste, ca am vazut cum e, ca iti ia mai mult timp si asa.......

ma gandeam la un sling...sau wrap sau cum s-or numi alea?oi fi ca tigancile...asta micu la tzata in sling/wrap ala mare in brate papa.............

oricum................nu stiu cum voi face fata...se zice ca bb2 e mai cuminte si sper ca asa si va fi...si sa ma pot imparti in doi..............

usor nu va fi, sunt foarte constienta.............dar sper sa fie bine, sa nu aibe nimeni de suferit....

prin urmare e foarte atasat de mine, daca e tot cu mine..........

tati vad eu ca e stresat, ca nici el nu stie ce il asteapta.........dar sper sa ne descurcam......

mai e atat de mult, dar mi se pare uneori ce e prea putin.........si incerc sa fac multe schimbari in mintea mea.......

nu stiu
sa fie bine.............
va fi nu??????????????

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 20+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

nu va mai ganditi ca o sa fie greu, unde este iubire si intelegere se rezolva toate, sa fiti sanatosi in primul rand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Si noi am avut vreo 2 tentative sa iesim afara. Intr-un final ne-am urnit pana in spatele blocului... unde bineinteles, ne-a prins ploaia. Noroc cu vecinul de la parter, un baietel de 2 ani si jumatate care s-a oferit sa-si puna casa si jucariile la bataie. Au inspectat ai mei fiecare coltisor, s-au dat in leagan, in topogan.... treaba buna. Cand ne-am intors acasa David era putin moale si cam caldut. I-am dat nurofen, sper sa fie bine la noapte.

Alexutza, Mire ce-mi place relatia voastra, faptul ca va intalniti des, ca va ajutati la nevoie... mi se pare super.

Ai uitat ca e si dece in tandemul care este trio

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Si noi am avut vreo 2 tentative sa iesim afara. Intr-un final ne-am urnit pana in spatele blocului... unde bineinteles, ne-a prins ploaia. Noroc cu vecinul de la parter, un baietel de 2 ani si jumatate care s-a oferit sa-si puna casa si jucariile la bataie. Au inspectat ai mei fiecare coltisor, s-au dat in leagan, in topogan.... treaba buna. Cand ne-am intors acasa David era putin moale si cam caldut. I-am dat nurofen, sper sa fie bine la noapte.

Alexutza, Mire ce-mi place relatia voastra, faptul ca va intalniti des, ca va ajutati la nevoie... mi se pare super.

de Yannis

Daca va plimbati inseamna ca sunteti bine, nu?
Si noi am vrea la plimbarica cu voi...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

sa nu se faca 12....dam si noi de baut ptr 3 ani de casnicie

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

beau pentru voi!
Sa fiti mereu la fel de nebuni ca nebunia e frumoasa, cei care sufera stiu de ce
La multi si fericiti ani impreuna!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Azi, primesc telefon de la mamaia care mi-o da pe Mara la telefon ca are sa-mi spuna ceva:

"...mamii, vreau sa-ti spun ca eu am mancat tot si in timpul asta ce crezi ca a facut baiatul tau... fratele meu?... a bagat mana in pampers si a mancat kk...."

am bagat-o la traznai...

Doamne ce face competitia din om! Mai nasol de aia care au de f multe ori varsta Marei si fac la fel

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui miremia
Ieri l-am auzit pe Yannis cum imita animalele , eu nu reusesc sa o fac sa imite animale (imita doar cainele si vaca) si nici nu prea spune multe cuvinte. Intrebare pt mamicile a caror pufi vorbesc...i-ati stimulat mai mult din punctul asta de vedere? Ma intrebam daca trebuie sa "lucrez" mai mult cu ea sau si asta e ca mersul...fiecare cand vrea.

MP ce faceti??

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Eu cred ca tine de fiecare copil cand vorbeste. Da, s-ar parea ca cei cu care se vorbeste mai mult, vorbesc la randul lor mai repede.
Dar daca nu s-a vorbit si nu se vorbeste cu Dani....apoi nu mai stiu....incontinuu cineva vorbeste cu el, incontinuu e in centrul atentiei, este intrebat, i se cere parerea daca vrea sau nu...si tot nu zice nimic. Nici macar nu imi animale. Niciunul. La el toate fac i-ha. Si cainele si pisica si rata si toate fac iha.
So...las-o in pace. Cand va avea ceva de comunicat, va zice.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Mai... intr-adevar, conteaza f mult sa ii vorbesti, normal, daca nu ii vorbesti nu are de unde, dar depinde si de copil si fiecare in ritmul lui. de exemplu cu Yannis cred ca de cand am luat cartile alea de vi le-am recomandat si voua cu animalele si fructele la fiecare masa mugeam, rageam si grohaiam de n spe ori pe zi si nimic...si apoi, dintr-o data a inceput usor usor, intai cu "mauuuu!" care e preferatul in continuare, aplaudat, ras pus sa repete , intrebat cum face pisica, la inceput nu reactiona la cuvant, adica intrebat cum face pisica nu zicea Mau! numai la imagine facea Mau, apoi treptat pisica mau pisica mau uite pisica mau a inceput sa raspunda si la comanda verbala. Maimutza a invatat-o relativ repede. Adik dupa o baza, acum ca il tot intrebam si aplaudam ii place si zice. Intr-adevar cum vine cineva la noi il intreb el zice si aplaudam, La doctor la fel, la gradi la fel, ii place ca lumea rade, e aplaudat e incentrul atentiei si zice.
A! am uitat sa-ti zic Mire! Cra Cra! Tot ce au auzit tu stie si in greaca, adica daca il intrebi in greaca iti spune corect sunetul animalului. Intai stia in romana , il intrebam de fata cu ta-su ta-su zicea Bravo Yannis, gatula, gurunaky etc si acuma stie ca gatula face miau si gurunaky face groh etc. La inceput incurca gurunaky cu gaiduraky (porcul cu magarul) in greaca , dar acum e expert

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

de Yannis

Daca va plimbati inseamna ca sunteti bine, nu?
Si noi am vrea la plimbarica cu voi...

pui mic

Yannis ia in continuare antibiotic si aerosoli si sirop ptr tuse si va mai lua pana vineri. Vineri iar mergem la spital sa ne ia sange si teoretic dupa asta ar trebui sa nu mai luam decat multivitamine si sirop ptr stimularea imunitatii si Vigantol si...mare, soare, aerosoli de Marea Egee ca ne caram , nu mai vrea tati sa ne lase sa luam virusi Romanesti

Sa mai zic ca am dat 100 de lei pe niste Multivitamine si Multiminerale cu care a mers f bine si ajunsese si el la 10,2 kg si acum iar are 9,600?

de Yannis

Mergi la inceput